TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:30:28 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: RATNIK MIRA  (Pročitano 6938 puta)
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #3 poslato: Jun 29, 2007, 09:12:08 posle podne »

once again, ready and waiting  8)
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
mikiveliki
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 29, 2007, 08:44:23 posle podne »

Za pocetak upitajte sebe...

-Da li sti srecni zbog toga sto sada radite?
-Da li ste razmisljli sta ce se desiti sa vama ako vam ne uspe vas plan?
-Da li sanjate dok spavate?
-Sta ako provedete ceo vas zivot sanjajuci a sta mislite o cinjenici da se neki od vas nikada i ne probude!?

...Svi vam govore sta treba da uradite i sta je najbolje za vas. Ne zele da pronadjete sopstvene odgovore, vec da poverujete u njihove. Ovo vazi i za moje odgovore koje vam dajem.
Zelim da prestanete da skupljate informacije od spolja i potrazite ih u sebi. Ljudi se boje od onoga sto je u njima a to je jedino mesto koje im moze ispuniti potrebe.

Da li si ti od onih koji zele da postanu vise nego oni koji samo dolaze u GYM dizu tegove i izvode dobro uvezbane pokrete. Reci mi da li zelis biti neko ko koristi um i telo, na nacin na koji mnogi ljudi ne bi imali hrabrosti. Tek onda cu te obuciti da postanes pravi ratnik...

Da li ste spremni da vas povedem na putovanje. Putovanje koje ce vas sigurno promeniti i u vama otvoriti mnoga pitanja...
« Poslednja izmena: Jun 29, 2007, 08:46:16 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #1 poslato: Jun 29, 2007, 08:02:33 posle podne »

Ocito je da smo svi mi ovde na forumu veliki zaljubljenici u ovaj sport kao sto ce isto tako nekom nepazljivom "prolazinuku" za trenutak sve ovo mozda izgledati u najmanju ruku uvrnuto i strano.

U zelji da prevazidjem taj jaz izmedju nas i "onih drugih" pokrenuo sam ovu temu koja bi trebala da vas ubedi u lepotu onoga cime se mi ovde na forumu  bavimo i sta sve dozivljavamo samo zahvaljujuci trenucima provedenim na treningu, naravno i van njega u nasim malim istovremno po mnogo cemu i velikim zivotima. 

Cesto puta sam imao prilike da cujem da se ono sto ja radim granici sa magijom. Mozda to i tako izgleda, za nekoga ko budno promatra sa strane, jer transformacije koje telo dozivljava tokom visemescenih treninga zaista moze liciti bas na to - magiju. Mozda je za nekoga to ostvarenje njegovih snova. No nije to bas uvek tako a da snovi nekada mogu biti opasani obajsnicu vam kasnije.

Reci cu vam i ovo iskreno...

To nije nikakva magija.
Sve sto treba da uradite je da izbacite sva moguca sranja iz vase glave koja vam govore da niste dovoljni.
Slobodno krocite u salu za vezbanje, krenite sa nekom od sprava i ucinite svaki potez zbog njega samog! Ne zbog vrhunskog sportskog rezultata, ili sto mozda tvoj decko (devojka) to zeli, ni zbog cega drugog. Vec zbog tog jednog trenutka. Zbog vas i vaseg trenutka kojeg vam niko ne moze oduzeti!

Za neke i dalje sve ovo nema smisla i misle da vecina nas trenira bez nekog posebnog cilja. Da nam je ceo zivot okupiran sa tih 60-90 minuta treninga u toku dana i da tako zelimo promeniti svoj zivot. Uciniti da svaki nas problem izgleda beznacajan, dobiti na taj nacin sve sto pozelimo. Postati srecan...postati srecan!?

Za jedno mogu biti sasvim siguran jer iskustvo mi govori da ja sam pronasao svoju srecu!
Da nije tako zasto bih ovo radio svih ovih godina!?
Da li ste i vi na tragu velikog otkrica i da li je vase putovanje tek zapocelo ili je mozda nazalost pri kraju... 

« Poslednja izmena: Jun 29, 2007, 08:16:28 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.036 sekundi sa 12 upita.