TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 07:33:37 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Izbor nove teretane za vezbanje  (Pročitano 5010 puta)
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #6 poslato: Jul 09, 2007, 02:41:30 pre podne »

Ogi: mislio sam bukvalno na estradu: ksenija pajčin, željko joksimović itd  ;)

Inače dovoljno je da odes na njihov forum i naceš dosta poznatih ljudi.
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Jul 08, 2007, 09:51:08 posle podne »

Ihhh, zaista steta ali ne dolazi u obzir jer mi je daleko. Hteo bih u neku u koju mogu peske da dolazim, zato sam i dao ove 3-4 kao mogucnost jer za njih znam a znam i da su ok. Mozda ima jos neka.
Sačuvana
medonjak
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 08, 2007, 09:44:15 posle podne »

Athletycs gym gde ja vezbam ispunjava sve tvoje uslove Uklapa se u cenu cisto je toliko da mozes pod da lizes  :D sva oprema Technogym u smeni uvek po dva trenera radi i nedeljom klimatizovana ne smrdi iako ima jedan tip koji je katastrofa  :D E sad malo ti je dalje Postoji na 3 lokacije Banovo brdo i Vidikovac koji su ti dalje i kod Autokomande.
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 08, 2007, 09:27:43 posle podne »

Mozda bi Extreme gym za mene bila preveliki zalogaj, za pocetak... to je bas hard core teretana... a i veoma je popularna, ne bih zeleo da cekam na spravu i da se osecam neprijatno zbog divova koji tamo vezbaju. :) Mislim da bih se bolje osecao u nekoj od manjih, privatnijih teretana... ali nista nije iskljuceno...

Uzgred, nije valjda da zaista mislis da je merilo neke teretane to sto ide dosta poznatih likova i likova sa ESTRADE ???  ;D Znaci, pokidao sam se kada sam procitao termin - estrada!  ;D Salim se, znam sta si hteo da kazes... mislio si na poznate likove sa ovog foruma, je l' da? ;)
Sačuvana
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #2 poslato: Jul 08, 2007, 09:18:24 posle podne »

Nisam iz Bg-a ali cim dosta poznatih ličnosti iz Srbije i sa estrade, ide u extremegym, verovatno je to sa razlogom!

Inace da si u ns odmah bi ti dao odgovor  ;)
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 08, 2007, 08:52:16 posle podne »

Postovanje,

Resio sam da promenim teretanu. Ne zelim vise da kao neki jadnik idem u rupu u koju sam do sada isao. Dosta mi je vise, iako bi ona bila fenomenalna samo kada bi se malo odrzavala, svakim danom sve vise i vise propada i ja koji ne zahtevam preteranu higijenu sam odlucio da vise ne idem tamo jer je kap prelila casu. I pored svih pozitivnih stvari koje me teraju da idem dole, odlucio sam da promenim teretanu.

Medjutim, treba mi vasa pomoc! Konacno sam neke stvari resio u zivotu i mogu da se posvetim treniranju maksimalno (jeste da cu uskoro da se zaposlim i da imam neke nove obaveze, ali mislim da cu moci da iskombinujem minimum 3 puta nedeljno), sto i zelim i jedva cekam. Najvaznije mi je u stvari kontinuitet, jer sam u poslednje 2-3 godine stalno kretao pa pauzirao, sto zbog obaveza na fakultetu sto zbog raznih povreda.

Krecem od nule. Sto se tice ishrane, samog treninga i sve ostaloga, o tome cemo u nekoj drugoj temi. Ovde prvenstveno molim da mi pomognete u izboru teretane. Sta je za mene bitno?

1) Naravno, cena. U staroj teretani sam placao smesnu ceni i prosto sam nenaviknut na "normalne" cene. Generalno, u ovom prvom mesecu bih se uklopio i u 2500 dinara za 16 termina i to je maksimalna cena koju bih platio. Da spomenem da sam u staroj teretani placao 900 dinara za isto toliko termina.  :-\

2) Ono sto mi je, ipak, ubedljivo najvaznije i sto me odbija od promene teretane, jeste prisustvo trenera odnosno ljudi koji bi mi u svakom monentu VRHUNSKI pomogli prilikom vezbanja. Ja apsolutno ne mogu sam da vezbam. Poznajem sebe, posebno u pocetnom periodu. Ja sam apsolutni perfekcionista i ako ne uradim ono sto sam zamislio i kako sam zamislio, onda bolje da nisam ni vezbao. NAJVISE mrzim kada pitam nekoga da mi pomogne a ono se ispostavi da taj neko blaaaaage veze nema sa pomaganjem pa ili se mucim kao ludak ili mi on sam odradi vezbu. Dakle, sastav ljudi je takodje bitan, da nisu svi noob-ovi ;) ali i da postoji trener kome je to posao, koji je ljubazan i koji me nece gledati kao idiota zato sto ne mogu da podignem vise od 50kg iz bench-a na primer...

3) HIGIJENA!!! Sta podrazumevam pod ovim? Prvenstveno elementarnu higijenu. Da nema svinja kao u mojoj teretani koje se znoje i svuda ostavljaju znoj, da nema ljudi koji uzasno smrde, da se cisti pomalo, i sto je najvaznije - DA POSTOJE PRAVILA KOJA SE POSTUJU!!! Takodje, ono sto mi je jako bitno je da na 50C celzijusa u teretani moze najnormalnije da se vezba, dakle ili da je extra ventilacija ili da ima klimu, samo da na najvecoj vrucini moze komotno da se vezba a ne kao u mojoj dosadasnjoj da leti maltene ne moze da se vezba od vrucine, smrada, svacega.  DA NE SMRDI!!! Barem ne preterano. Ovo sve mozda zvuci preterano ali zelim da naglasim da bi ste se verovatno iznenadili sta ja trazim i gde sam do sada vezbao jer u mojoj teretani je bukvalno sida u vazduhu. Hocu da kazem da nisam smizla, samo zelim normalne uslove.

4) Sprave, oprema, tegovi i kilaza istih. Znaci, da nije ona varijanta maksimalna bucica ima 15kg. Sto se sprava tice, sjajno mi je ako postoji KONTRA KOSI jer sam primetio da ga dosta teretana nema. Ostalo - standardno. Hamer, pek-dek, kros masina, skot klupa, to svuda ima... i da su TEGOVI za bench recimo dobri a ne ona na primer plastikom obavijena s*anja! Moja teretana je sto se tice tegova i sprava vrh vrhova, steta sto propada.

E sad'... ja zivim u samom centru Beograda i imao sam u vidu sledece teterane a od vas zelim da mi dodate jos neke za koje znate da su u ovom rangu a da su mi blizu (da mogu peske da odem):

1. Forest - Takovska ulica. Ovde sam bio jednom i delovalo mi je super, ali opet, znate kako je kada se posle sto godina ode u neku drugu teretanu. Nesto ima, nesto nema. Ima trenera kao nekih ali mi se cini da dolaze sve "normalni" ljudi i da nema mnogo hard core vezbaca sto i nije tako lose ali opet i to pokazuje vrednost same teretane i sprava i svega kao i mogucnost da ti neko pomogne kako treba. Sa druge strane, mislim da mi se za pocetak ne bi dopala ni atmosfera sve samih hard core-ovaca.

2. Muscle planet ili tako nesto. Takovska takodje. Pored glavne poste. Bio, video na kratko, nedovoljno, delovala mi je ok ranije a sada - pojma nemam.

3. Extreme gym

4. Znam da ima neka i u Skadarskoj ali o njoj ne znam ama bas nista.

Eto, molim vas da mi na osnovu stvari koje sam izneo pomognete da izaberem teretanu u kojoj cu dugorocno da vezbam. Znaci da uzmete u obzir sve one tacke koje sam gore naveo.

Hvala!!!

P.S. Idealno bi bilo da radi nedeljom!
« Poslednja izmena: Jul 08, 2007, 09:18:36 posle podne od strane Ogi » Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.346 sekundi sa 17 upita.