TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 10:25:57 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako/kuda ćete provesti Novu Godinu?  (Pročitano 97843 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #378 poslato: Decembar 13, 2012, 10:32:49 pre podne »

čim ispadaš iz nekog "socijalnog okvira" kao što je SlaĂ°a rekla odmah si čudan... ovo posebno važi za naše podneblje, jer su ljudi puni kompleksa, nažalost. 
U nekim zemljama je potpuno normalno biti to što jesi i niko te zbog toga neće "osuĂ°ivati". 

Ali ja se uvek setim onog citata - ako želiš život drugačiji od prosečnog čoveka, moraš da radiš one stvari koje prosečan čovek ne čini.
 Ovo je više vezano za neke više ciljeve u životu i vizije
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #377 poslato: Decembar 13, 2012, 10:14:59 pre podne »

Celo drustvo je u fazonu kolektivnog odlaska u NS na neki splav ili klub i to...a posto sam 31-og obicno mrzovoljan,to vece cu sa jednim ortakom uzeti flasu Jack-a i docekati 2o13. u nekom lokalnom,mracnom klubu...  8)

to me potsetilo na dochek neke 2000 prve/ druge, u dzez klubu u ue, u kom smo visili mi klinci i matorci hipici/rockeri, nadrealnost alkohola je uchinila da sve izgleda kao neki film iz 70-ih godina, totalni trip, chak su i bili tako obucheni i plesali kao da sutra ne postoji
Ma to ce biti neki fazon kosulja,iscepane farke,brada od 3 dana i glumis negativca za sankom...ostatak gostiju ce biti fensi i verovatno ce nas odmeravati...patim za klubom tipa "Sin City"...

...josh bolje od glume je biti ono shto jesi, shta god bio... tako bar nikada ne patish da budesh neshto shto ti neko namece da budesh da bi pripadao nekom socijalnom okviru u kojem realno ne pronalazish sebe...
Kad se ne uklapam u taj klise malog mesta gde se mediokriteti prikazuju kao Nobelovci,burzuji i to...draze mi je da ih nerviram...sa onim ''budi ono sto jesi" se jako slazem...
Sačuvana
Markovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #376 poslato: Decembar 13, 2012, 03:59:11 pre podne »

Ma kuci uz RTS :D
Sačuvana
rhythm_of_life
Gost
« Odgovor #375 poslato: Decembar 13, 2012, 01:55:08 pre podne »

Ne znam..jos uvek nisam odlucila.. :/ 
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #374 poslato: Decembar 13, 2012, 12:16:47 pre podne »

Celo drustvo je u fazonu kolektivnog odlaska u NS na neki splav ili klub i to...a posto sam 31-og obicno mrzovoljan,to vece cu sa jednim ortakom uzeti flasu Jack-a i docekati 2o13. u nekom lokalnom,mracnom klubu...  8)

to me potsetilo na dochek neke 2000 prve/ druge, u dzez klubu u ue, u kom smo visili mi klinci i matorci hipici/rockeri, nadrealnost alkohola je uchinila da sve izgleda kao neki film iz 70-ih godina, totalni trip, chak su i bili tako obucheni i plesali kao da sutra ne postoji
Ma to ce biti neki fazon kosulja,iscepane farke,brada od 3 dana i glumis negativca za sankom...ostatak gostiju ce biti fensi i verovatno ce nas odmeravati...patim za klubom tipa "Sin City"...

...josh bolje od glume je biti ono shto jesi, shta god bio... tako bar nikada ne patish da budesh neshto shto ti neko namece da budesh da bi pripadao nekom socijalnom okviru u kojem realno ne pronalazish sebe...
Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #373 poslato: Decembar 12, 2012, 11:39:50 posle podne »

Sačuvana
Stefan L.
Gost
« Odgovor #372 poslato: Decembar 12, 2012, 10:57:50 posle podne »

Gde god bio i sta god radio jedno je obavezno...Pasce kilogrami sladoleda,pizze i ostalog junk-a. :D Malo da se da oduska posle duze vremena.
Sačuvana
pedjoni986
Gost
« Odgovor #371 poslato: Decembar 12, 2012, 10:25:05 posle podne »

Vikendica @ Nishka banja, 12-15 osobe, rakija old school 20+ years old,guda pechena sa sve ushima, litre soka od jechma  i soka od grozdja :D
Sačuvana
Opsenark@
Sladza
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #370 poslato: Decembar 12, 2012, 08:43:41 posle podne »

Sačuvana
Hrabri mogu sve ;)
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #369 poslato: Decembar 12, 2012, 08:17:52 posle podne »

Za Novaka jedete ella sir i barenu piletinu ili ?? :D haha
Sačuvana
TwinSix
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #368 poslato: Decembar 12, 2012, 06:29:53 posle podne »

Celo drustvo je u fazonu kolektivnog odlaska u NS na neki splav ili klub i to...a posto sam 31-og obicno mrzovoljan,to vece cu sa jednim ortakom uzeti flasu Jack-a i docekati 2o13. u nekom lokalnom,mracnom klubu...  8)
Sačuvana
Peki
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ALL NATURAL !!!

« Odgovor #367 poslato: Decembar 12, 2012, 06:06:20 posle podne »

S drustvom u diskoteci "Spark" u Nisu.
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #366 poslato: Decembar 12, 2012, 10:56:24 pre podne »

Na trgu u KS-u uz dobru ekipicu,kuvano vino i Miroslava Ilica (koji je definitivno presudio mojoj odluci da budem tu,sta cu kad volim dobre narodnjake  ::) )
Sačuvana
Be Happy!!!
Ironman.
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #365 poslato: Decembar 12, 2012, 10:54:38 pre podne »

žena, deca, laganeze, možda neko brdo/planina da pobegnem od gradske groznice za 'najluĂ°u noć'  :)
Sačuvana
Arbeit macht frei.
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #364 poslato: Decembar 12, 2012, 10:43:09 pre podne »

Ne znam ni sutra gde ću biti a pogotovu ne za nove godine.Mada ima nekih planova.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.047 sekundi sa 13 upita.