TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398282 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 05:38:55 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: GORAN KS SLIKE...  (Pročitano 44424 puta)
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #179 poslato: April 27, 2009, 01:38:22 posle podne »

Hvala na lepim i iskrenim pohvalama,veoma sam zadovoljan takmicenjem bilo je super i moja cast da upoznam dva jaka takmicara u svojoj kategoriji Gorana Ilica i Zoltana koji su me odpocetka bodrili a i na samom takmicenju to mi je bila jaka moralna podrska,zahvaljujem im se i jedva cekam nas ponovni susret u cacku gde cemo sva troica biti na bini.

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #178 poslato: April 27, 2009, 09:05:28 pre podne »

I meni je drago Gorane sto sam imao priliku da te upoznam i licno.Veliki si potencijal a pre svega covek,nasmejan i neiskvaren a to se odmah vidi.Pozitivno si me iznenadio skroz.Bilo mi je veliko zadovoljsto upoznati te.Samo napred sada i vidimo se opet uskoro.

A meni je drago sto ste ga upoznali da ne bude da samo ja hvalim bez razloga svog prijatelja i kolegu,kao sto su mi neki vec prebacili
Goran je super covek prvenstveno i meni se svidja u svakom slucaju kako je debitovao.I sama sam mu rekla da ovo takmicenje kao i ono u Cacku treba da dozivi kao sticanje iskustva i da za buduce,vec na jesen, ima mnogo jasniju sliku o svemu ovome,svom tempiranju forme i svim tim principima...
Sačuvana
Be Happy!!!
Stojke11
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

UBI CONCORDIA IBI VICTORIA

« Odgovor #177 poslato: April 26, 2009, 08:44:36 posle podne »

Kolega finu si formicu napravio, samo cepaj dalje i vidimo se u Cacku!!!
Sačuvana
Želeo je da načini "vrhunskog antiterorističkog psa" sposobnog da izaĂ°e na kraj sa najsurovijim teroristima!Ukrštao je Vukove, Bosanske tornjake, Mastife, Američke staford terijere i Rotvajlere i konačno sve njihove najbolje osobine slio u svog SOP-a!!!
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

European,Balkan,National champion - classic BB

« Odgovor #176 poslato: April 26, 2009, 07:16:42 posle podne »

Daj imenjace okaci onu nasu zajednicku sliku, tvoja fotka je mnogo bolja nego ova moja
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #175 poslato: April 26, 2009, 03:12:30 posle podne »

malo poziranja...

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #174 poslato: April 26, 2009, 01:07:09 posle podne »

I meni je drago Gorane sto sam imao priliku da te upoznam i licno.Veliki si potencijal a pre svega covek,nasmejan i neiskvaren a to se odmah vidi.Pozitivno si me iznenadio skroz.Bilo mi je veliko zadovoljsto upoznati te.Samo napred sada i vidimo se opet uskoro.
Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

European,Balkan,National champion - classic BB

« Odgovor #173 poslato: April 26, 2009, 01:04:33 posle podne »

Pozdrav imenjace, nadam se da si se odmorio od puta i svog prvog nastupa u zivotu. Imao si stvarno nesrecu da se pojavis medju toliko puno nasih i stranih takmicara ali se i nadam da ti je ovo iskustvo i pomoglo da mnogo lakse i opustenije od danas gledas na sve to.

Budi uveren da si sve dobro uradio sto je do tebe bilo i nastavi i dalje da sprovodis sve ono cemu te savetuje Marko jer imas srecu da ucis od najboljih.

Drago mi je sto smo se upoznali i zelim ti sve najbolje. Pozdrav
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #172 poslato: April 22, 2009, 07:45:15 pre podne »

Postujem sve to i nema greske sve sto ste rekli ali jbg. kasno je sad bice sta bude ovo je moj pocetak sa minimalnim ulaganjem i u veoma teskim uslovima za takmicarsku pripremu sam uspeo nesto da uradim,i nadam se da cu posle 25 jos poprilicno poboljsati formu.
Hvala na iskrenim savetima i Marku koji mi je od pocetka pruzao pomoc  ;)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #171 poslato: April 21, 2009, 11:24:44 posle podne »

Sam Goran Ilic ga je savetovao da na ovo izadje da vidi kako je jer mu je prvo.I da malo razbije pocetnicku tremu sto ja licno mislim da je dobar potez.A GoranKS  je objektivan i zna vrlo dobro kakve su mu sanse sada i napravice mnogo bolju formu za 9 maj za Cacak.
Poenta takmicenja nije ono kao bitno je ucestvovati,vec pobediti.Pobediti konkurenciju i pobediti samog sebe tj.napredovati iz takmicenja u takmicenje.Ovo je poluforma i nije za takmicenje,a za 9 maj moze biti izuzetno konkurentan i Lazic je potpuno u pravu i Goran KS treba ovo da shvati kao nase objektivno misljenje,a najlakse je reci izadji na takmicenje,dobar si.
A sto se treme tice,to je normalna stvar i moze mu samo pomoci.
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #170 poslato: April 21, 2009, 11:16:30 posle podne »

hm..malo cudna izjava.takmicar kada je spreman i iskusan, pa izlazi na neko takmicenje van plana, obavezno mu se desi promasi svoju najbolju formu
ako ce da ima tremu , nevazno je..to se prebrodi vec nakon prvog izlaska..ako je tremaros onda ne treba ni da se takmici....
konkurenciju moze da gleda iz publike..ako bude u losoj formi nista mu ne znaci sto ce biti kasnije bolji, jer ce i konkurencija sigurno biti bolja..
bolje je da se spremi kako treba..tako bih bar ja radio..ali dobro..
ovo su moji stavovi na osnovu ovih par slika, poznavajuci nasu bb scenu.tako da je sve ovo dobronamerno..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #169 poslato: April 21, 2009, 11:01:16 posle podne »

Sam Goran Ilic ga je savetovao da na ovo izadje da vidi kako je jer mu je prvo.I da malo razbije pocetnicku tremu sto ja licno mislim da je dobar potez.A GoranKS  je objektivan i zna vrlo dobro kakve su mu sanse sada i napravice mnogo bolju formu za 9 maj za Cacak.
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #168 poslato: April 21, 2009, 10:50:51 posle podne »

onda treba da te poslusa.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #167 poslato: April 21, 2009, 10:45:44 posle podne »

Vec sam mu rekao da po meni ne treba da izlazi na ovo takmicenje i da doradi formu do 9 maja i da bude izuzetno konkurentan.
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #166 poslato: April 21, 2009, 10:44:07 posle podne »

ne bih ti preporucio punjenje i praznjenje ako imas jos masti. a po slikama mi ne delujes da si se bas stesao..
punenje i praznjenje su finese za nekoga ko je usao u formu i na neku definiciju hoce da bude puniji ili veci..
bolje posalji marku slike i spreda i malo kvalitenije slike da proceni u kakvom si stanju..
inace sve to moze da bude kontra produktivno
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: April 21, 2009, 08:46:42 posle podne »

Bravo Gorane  ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 20 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.086 sekundi sa 18 upita.