TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398431 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 02:38:40 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: dobar bench  (Pročitano 20790 puta)
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #104 poslato: Jun 25, 2010, 11:17:28 posle podne »

ajd pitanje jedno trenutno sa 101kg mogu da izbacim 190kg bez majce(nisam ni probao sa majcom) s'tim da mi jos uvek neko stoji iza i drzi ruke ispod sipke jer od kako mi je palo 120kg imam neke 3pove da ce opet ..... No pitanje je koliko bi trebao da izbacujem da bi otisao na takmicenje i uzeo medalju ovde kod nas ? Inace izasao bi kad bi izbacio recimo na zimu kad mi prodje ova dijeta i krene jaca klopa ali bez tih ruku ispod znaci da bude bas bas takmicarski iako mi drugar sad nista nije pomagao ipak na takmicenju ne moze tako....
Pa ajde da cujem od ljudi koji se razumeju i prate to da mi kazu koliko kako sta ? :P
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #103 poslato: Jun 21, 2010, 08:29:47 posle podne »

Cao legendo!
Super!Cestitam!Posalji mi privatnu poruku,pa da tamo pricamo,da ne offujemo ovaj topic.Imam dobre vesti za tebe!!!
Veliki pozdrav druze!
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #102 poslato: Jun 21, 2010, 08:19:59 posle podne »

Miki legendo sta ima? Ja malo smrsao sad sam do 11o.kg.  na benchu malo mi fali do celih 21okg. Sa zadrskom. Naravno bez majce. Veliki pozdrav od mene.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Januar 29, 2010, 10:14:31 posle podne »

Evo kratkog ali veoma korisnog seminara u vezi benca:
http://www.youtube.com/watch?v=Dh3t6T-nqP0
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Januar 14, 2010, 09:07:22 posle podne »

Slazem se sa dobrim zeljama,ali nemojte da off-ujte topic!
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Januar 11, 2010, 10:51:23 posle podne »

da ali kad se radi za pow onda ides sa 60 do 80 posto na sto manje ponavljaja i onda doces do jednog ponavljaja s max kilazom...nadam se da ces postici svoj cilj pa da se nekad vidimo na takmicenju...
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Januar 11, 2010, 09:39:02 posle podne »

mnogo je to brate...moras da odmoris misice...iskombinuj neki program da imas najmanje 2,3 dana odmora u nedelji...sve je bitno,koliko treniranja,koliko puta dnevno obroka i kakvih obroka,koliko odmaras misice...sta koristis od suplemenata i sta ti je cilj?
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Januar 11, 2010, 09:26:13 posle podne »

pa tri dana treninga pa jedan pauza...
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Januar 11, 2010, 09:10:13 posle podne »

mnogo je serija i ja mislim...jos ako ovo radis Aco 3x1 no koment...da i previse trbusnjaka...izvinjavam se nije mi lepo radio net pa mi nije sve ocitao o Acinom programu...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Januar 11, 2010, 08:58:07 posle podne »

Који почетнички програм, ово ни Енди Болтон не би издржао...Не слажем се за ово за з. ложу, ради з. ложа и на чучњу па и на искораку али није то то, боље серија чучња мање а да убаци за задњу, да се оградим, то је моје мишљење.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #94 poslato: Januar 11, 2010, 08:42:22 posle podne »

bez potiska iza i lat iza...ostetices zglobove....i onda nista od pl sto rece viljuska....ako dobro radis cucanj dovoljno j ei to za zadnju lozu...ipak je ovo pocetnicki program....
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: Januar 11, 2010, 08:27:02 posle podne »

Ацо, ово је ББ програм, и то лош ББ програм. Лоша расподела мишић. партија по дану, много серија, мсм 18 серија за груди, 12 за бицепс, 18 за леђа, 14 за трицепс, 16 за рамена, мноооого ти је ово. Онда у једном тренингу радиш дворучно па једноручно веслање, а то је иста вежба, или једна или друга, непотребно је радити "лат." ако можеш згибове, то ти је замена за згибове, а ако не можеш онда у реду, али опет не иза врата, неприродан покрет, не одговара раменима, потисак иза исто не одговара раменима, може лако довести до повреде тих мишића, а то је врло честа повреда и у ББ-у и у ПЛ-у, поготово када се овако изазива, прегиб шипком или прегиб бућицама исти део бицепса погађаш, нема вежби за задњу ложу, јака з. ложа је неопходна за добар чучањ и мртво ..... Уопште ти не треба толико трбушњака, а и треба радити и неку другу вежбу за трбушњаке а не само ову, рецимо подизање ногу када се рукама ухватиш за вратило. Колико често тренираш, је л' 3х1 или неки други систем? Не знам колико дуго ћеш се задржати на овом "почетничком" тренингу али би било боље да што пре пређеш на неки други јер ће овај опасно да те уназади, иако претпостављам да сада напредујеш са овим, јер си скоро кренуо.

У једној недељи радиш равни, коси и уски  "бенч прес", а у "ПЛ-у" се раде у једној недељи или равни или коси или уски.
« Poslednja izmena: Januar 11, 2010, 08:32:33 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: Januar 11, 2010, 06:06:29 posle podne »

samo trebalo bi da radis grudi triceps . .  zato sto kad radis grudi pogadjas i triceps i obrnuto...ledja i biceps takodje...ali ti znas sta je najbolje za tebe i kako telo reaguje ...ma da ima hiljadu programa za treniranje videces i sam...
Sačuvana
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Januar 11, 2010, 06:01:39 posle podne »

program je ok...
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Januar 11, 2010, 01:34:11 posle podne »

Odlicno za pocetak,sljakaj ovo mesec dana a onda obavezno neki napredniji program da iskoristis polet u snazi.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 18 upita.