TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 23, 2024, 07:36:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: dobar bench  (Pročitano 20802 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #29 poslato: Novembar 25, 2009, 09:13:33 posle podne »

Nema na cemu,od srca je!
Svaka cast za trening!
Ja obicno popijem jednu jaku kafu pre treninga i to mi pomaze!
Ima jedan preparat od Animal-a zove se ANIMAL PUMP.Jako dobra stvar!Ja kad sam probao do 4 ujutru nisam mogao spavati!
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #28 poslato: Novembar 24, 2009, 10:10:51 posle podne »

malo pre sam zavrsio trening,islo me lepo,170kg za 15 minuta-sam uspeo sa 26 dizanja da podignem na 29.a iu ostalim vezbama sam sve digao za 1 vise.nego da mi neko kaze sta najbolje razbudi pre treninga?i kakav je nitrox theraphy.
Miki hvala ti na recima podrske i savetima.kad tako nesto od tebe cujem tek onda imam volju za radom.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Novembar 24, 2009, 07:21:20 posle podne »

Puno srece ti zelim u obaranju tog rekorda!!!Pokazao si svima nama sta je celicna volja!Svaka cast i hvala ti!
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Novembar 24, 2009, 05:24:26 posle podne »

Svaka čast na rezultatima, šta drugo reći!
Ne postoji taj nedostatak koji se ne može nadoknaditi jakom voljom i radom... nadam se da ćeš uspeti u nameri da oboriš rekord na paraolimpijadi, samo treniraj i puno sreće! ;)
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Novembar 24, 2009, 04:54:03 posle podne »

ja kuci treniram posto su teretane u beogradu nedostupne za nas u kolicima prvo se zagrejem dobro pa radi petnaestominutni sa 170.kg 26.dizanja sa zadrskom na grudima 2sekunde pa radim 5 serija sa bucicama presa 35.kg. bucice po 15 ponavljanja pa radim razvlacenje sa bucicama od 25.kg 5 serija po 10 ponavljanja pa prelazim na uski bench 110.kg10 ponavljanja pa 130.kg.3 pa 140kg.6 pa 150kg.4 pa140kg.5 pa 70kg.25puta pa radim jo triceps bucicama uspravnom rukom savijam do ramena posto je on za nas u kolicima najbolji da se necimamo mnogo nego vec kad sam na klupi odradim i njega 5 serija bucicama od 15 do 32.kg. spremam se da oborim rekord ako bog da na paraolimpijadi 2012.g. od 265.kg. nadam se da cu naci nekog sponzora. Hvala vam na recima podrske.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #24 poslato: Novembar 24, 2009, 03:24:52 posle podne »

Svaka cast veoma ozbiljna tezina za mnoge nedostizna!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #23 poslato: Novembar 24, 2009, 01:21:21 posle podne »

O, da, sećam se Petra i njegovog intervjua za 19. broj biltena.
Zaista, svaka čast tim ljudima.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #22 poslato: Novembar 23, 2009, 02:53:48 posle podne »

Isto kao i Beka, ne mogu a da ti ne izrazim postovanje i divljenje na trudu i uspehu... jednako kako me je impresionirao i Petak Milenkovic - bio je intervju u jednom starom biltenu ako se secate...

samo napred!!!!!
Sačuvana
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #21 poslato: Novembar 23, 2009, 12:23:16 posle podne »

u kolicima sam i treniram bench pres trenutno sa zadrskom mogu 195.kg. bez majce i icega. Radim petnaestominutni treming sa 170.kg. do 26 dizanja. Dobar je trening. dali moze neki sawet sa obzirom da sam invalid u kolicima?

Ne mogu a da ti ne kazem koliko me impresionira tvoja ambicija,obzirom na sve okolnsti...
Svaka cast frajeru,trebas sluziti za primer svima koji kukaju i na najmanju poteskocu i traze opravdanje.Ti si dokaz da opravdanja nema,samo je potrebna volja ;)
Sačuvana
Be Happy!!!
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Novembar 22, 2009, 08:26:28 posle podne »

Po mom misljenju probaj ici na maximum,i posle povecaj tezinu,a za duzinu treninga ti mogu reci da ako tih 15 minuta iskoriscavas maximalno onda to puno vise vredi nego ljudi koji "rade" satima a nista ne postizu!Znas na sta mislim. ;)
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Novembar 22, 2009, 07:43:56 posle podne »

pa interesuje me,da li da povecavam petnaestominutni trening kad dodjem do 32 dizanja sa 170kg na 180kg;Pa kad dodjem do 26 dizanja sa 180kg da probam maximum.ili da idem do 32 dizanja?
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Novembar 22, 2009, 04:53:06 posle podne »

Svaka cast!!!To je jako dobar rezultat raditi toliku kilazu bez majice!!!A ako se doda da sve to radis kao invalid....skidam kapu do poda!!!
Na kakav savet mislis?Sta te interesuje?
Sačuvana
senkovic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Novembar 22, 2009, 02:07:51 posle podne »

u kolicima sam i treniram bench pres trenutno sa zadrskom mogu 195.kg. bez majce i icega. Radim petnaestominutni treming sa 170.kg. do 26 dizanja. Dobar je trening. dali moze neki sawet sa obzirom da sam invalid u kolicima?
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Septembar 15, 2009, 08:48:35 posle podne »

koji je najbrzi period vaseg skoka sa tezinama?odnosno za koje vreme ste napravili pomak sa tezinama i koliki...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Septembar 15, 2009, 07:06:22 posle podne »

Laslo Mesaros sa svojih 120kg dize lagano 285kg raw na takmicenju:
http://www.youtube.com/watch?v=3_fB5-EWZJI

:o :o :o

Svaka cast!!!!!!!!!!
Oво је било на искуство. :)
Ево неких рекорда(међу којима се налазе  и рекорди Месароша) ,па кога занима може погледати http://forum.dutchbodybuilding.com/f32/mocht-kiezen-43284/index2.html
« Poslednja izmena: Septembar 15, 2009, 07:09:45 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Stranice: 1 ... 5 6 [7] 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.