TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398382 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 06:18:47 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Najave takmicenja  (Pročitano 92417 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #225 poslato: Mart 07, 2013, 12:05:09 pre podne »

Kalendar takmičenja Ujedinjenog Srpskog Powerlifting Saveza za 2013 godinu
1. I Kup Vojvodine u Bench Press-u – Otvoreni kup,

Mesto održavanja: Bački Petrovac
Datum : 31.03.2013 godine
Merenje: 11-12h
Početak Takmičenja: 13h
Napomena: Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Knjaževcu 2013 godine( ovo važi samo za one takmičare koji se nisu kvalifikovali na takmičenjima u Knjaževcu i Beloj Palanci).
2. II Državno prvenstvo u Bench Press-u (Raw – bez opreme) – otvoreni kup,

Mesto održavanja: Leskovac
Datum: 04.05.2013 godine
Napomena: Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Knjaževcu 2013 godine( ovo važi samo za one takmičare koji se nisu kvalifikovali na takmičenjima u Knjaževcu i Beloj Palanci).
3. Evropsko prvenstvo u Powerliftingu i Bench Press-u (Raw – bez opreme i Eq – sa opremom)

Mesto održavanja: Knjaževac
Datum: 20-25 maj 2013 godine;
4. Otvoreni kup u Bench Press-u (Raw – bez opreme i Eq – sa opremom)

Mesto održavanja: Vranje
Datum: 24.08.2013
Napomena: Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo u MaĂ°arskoj
5. II Državno prvenstvo u Powerliftingu (Raw – bez opreme i Eq – sa opremom)

Mesto održavanja: Vladičin Han
Datum: Oktobar 2013 godine (tačan datum biće naknadno objavljen)
Napomena: Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2014 godine i Svetsko prvenstvo u Argetini
6. II Državni kup u Bench Press-u- Kimit kup (Raw – bez opreme i Eq – sa opremom)

Mesto održavanja: Bela Palanka
Datum: 1. Decembar 2013 godine
Napomena: Ovo takmičenje je ujedno i kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2014 godine i Svetsko prvenstvo u Argetini
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #224 poslato: Februar 27, 2013, 01:18:37 posle podne »

Ovo je skinuto sa sajta saveza za discipline snage pa se nadam da su podaci tacni  Evropsko Prvenstvo u Bench Press-u RAW (Touch and go) održava se u Bačkoj Palanci od 11-12 maja 2013.

Mesto: Bačka Palanka, Sportska hala – Tikvara
Datum: 11-12 Maj 2013
Merenje: 11.05.2013 (Subota) 14-22h, u sportskoj hali Tikvara
Početak takmičenja: 12.05.2013 (Nedelja) 10h
Kotizacija po takmičaru: 50e

Kategorije (Kg):

Muškarci: 52 – 56 – 60 – 67,5 – 75 – 82,5 – 90 – 100 – 110 – 125 – +125
Žene: 44 – 48 – 52 – 56 – 60 – 67,5 – 75 – 82,5 – 90 – +90
Juniori do 23 godine
Seniori do 40 godine
Veterani preko 40 godina, preko 50 godina, preko 60 godina.
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #223 poslato: Februar 27, 2013, 11:24:16 pre podne »

Ovo bi trebalo da je konačna odluka. Gpc takmičenje u B. Petrovcu u organizaciji Herkul Gym-a (Mega Jan) održava se 31.03.2013 merenje je od 11-12h a početak takmičenja u 13h
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #222 poslato: Februar 25, 2013, 10:14:33 posle podne »

Global Powerlifting Committee (GPC)

Weight Classes
Men
52.0 kg Class - up to 52.0 kg
56.0 kg Class - 52.01 to 56.0 kg
60.0 kg Class - 56.01 to 60.0 kg
67.5 kg Class - 60.01 to 67.5 kg
75.0 kg Class - 67.51 to 75.0 kg
82.5 kg Class - 75.01 to 82.5 kg
90.0 kg Class - 82.51 to 00.0 kg
100.0 kg Class - 90.01 to 100.0 kg
110.0 kg Class - 100.01 to 110.0 kg
125.0 kg Class - 110.01 to 125.0 kg
140.0 kg Class - 125.1 to 140.0 kg
140+ kg. Class - 140.1 to unlimited

Women
44.0 kg Class - up to 44.0 kg
48.0 kg Class - 44.01 to 48.0 kg
52.0 kg Class - 48.01 to 52.0 kg
56.0 kg Class - 52.01 to 56.0 kg
60.0 kg Class - 56.01 to 60.0 kg
67.5 kg Class - 60.01 to 67.5 kg
75.0 kg Class - 67.51 to 75.0 kg
82.5 kg Class - 75.01 to 82.5 kg
90.0 kg Class - 82.51 to 90.0 kg
90.0+ kg Class - 90.01 to unlimite

IPF
Categorization    

Women: 47 kg, 52 kg, 57 kg, 63 kg, 72 kg, 84 kg, 84 kg+
Men: 59 kg, 66 kg, 74 kg, 82 kg, 93 kg, 105 kg, 120 kg, 120 kg+
« Poslednja izmena: Februar 26, 2013, 09:16:39 pre podne od strane bench fun » Sačuvana
Bulaja
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #221 poslato: Februar 25, 2013, 10:02:26 posle podne »

pozdrav svima.. interesuju me tezinske kategorije,jer vidjao sam u mom slucaju da je nekad kategorija od 90 do 100,a nekad od 92 do 100(nzm tacno u kojem savezu sam video) da li ima neko neke informacije o tome?
Sačuvana
The important thing is positive thinking!
Budi jaci od samog sebe!
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #220 poslato: Februar 22, 2013, 12:00:17 posle podne »

U pravu si. Takmicenje je isto u Bačkom Petrovcu, Herkul Gym je organizator tacnije Mega Jan. Napisano je zadnja nedelja marta tako da se nadam da to podrazumeva da je takmicenje u nedelju 31. marta.
Evo i malo detalja u vezi tog takmicenja(pozajmljeno sa sajta Ujedinjeni powerlifting savez Srbije):
Ujedinjeni srpski powerlifting savez poziva 30. marta na I. Prvenstvo Vojvodine U BENCH PRESS-U po GPC pravilima RAW I EQ sve svoje clanove i klubove na dodatne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Knjazevcu 20-25.05.2013. god. ko se do sada nije kvalifikovao na predhodnim.GLAVNI TEHNICKI ORGANIZATOR JE selektor Vojvodine Jan Mega i KLUB HERKUL IZ BACKOG PETROVCA.SVI TAKMICARI SU DOBRODOSLI!
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #219 poslato: Februar 18, 2013, 11:58:36 posle podne »

U pravu si. Takmicenje je isto u Bačkom Petrovcu, Herkul Gym je organizator tacnije Mega Jan. Napisano je zadnja nedelja marta tako da se nadam da to podrazumeva da je takmicenje u nedelju 31. marta.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #218 poslato: Februar 18, 2013, 11:48:54 posle podne »

Zadnje nedelje marta je GPC otvoreno prvenstvo Vojvodine u Bench press-u i kvalifikacije za evropsko prvenstvo u Knjaževcu
Napisi tacan datum i mesto takmicenja da se zna!
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #217 poslato: Februar 18, 2013, 11:06:10 posle podne »

Zadnje nedelje marta je GPC otvoreno prvenstvo Vojvodine u Bench press-u i kvalifikacije za evropsko prvenstvo u Knjaževcu
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #216 poslato: Februar 17, 2013, 10:41:23 pre podne »

Da se podsetimo:
Obaveštavamo vas da će se dana 03.03. 2013 g. (Nedelja) u Bačkom Petrovcu u sportskoj hali u osnovnoj školi “Jan Čajak” održati 1. otvoreni KUP Srbije u Bench Pressu RAW i EQ. Tehnički organizator je klub “STENA” iz Bačkog Petrovca.

Merenje : od 10 do 11 h
 Početak takmičenja 12 h

Potrebno je da svaki takmičar ima lekarski pregled ne stariji od 6 meseci. Takmičari koji nemaju lekarski pregled tj. uverenje, svojim potpisom će garantovati za svoje učešće.

Kotizacija za takmičenje iznosi 1000 din.

Svaki klub je dužan da doruči organizatoru takmičenja spisak takmičara i takmičarki (ime, prezime, kategorija i datum roĂ°enja) najkasnije do 23.02. 2013 g. na telefon : 064 9455675 ili na mail adresu : pauliny.jan@gmail.com

Takmičenje se održava za tinejdžere, juniore, seniore,veterane i za žene tinejdžerke, juniorke, seniorke i veteranke. Za prva 3 mesta u svojoj kategoriji obezbeĂ°ene su medalje i diplome za svakog takmičara (takmičarke).
Radi se o WPC federaciji,ciju licencu ima Gavrilo Gavrilov.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #215 poslato: Januar 31, 2013, 12:50:57 posle podne »

Sa tim se slazem da se trebamo ujediniti,to sam ja vec odavno rekao,isto kao u Madarskoj ili Slovackoj gde 2-3 coveka vode i GPC i WPC savez jer samo tako mozemo uciniti da nas prihvate!Nadam se da cemo jednog dana uspeti u tome! ;)
Sačuvana
vukodavv
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #214 poslato: Januar 30, 2013, 09:10:43 posle podne »

Mislim da nema veze kako se neka organizacija zove ili ko stoji iza nje nego je bitnije da taj neko bude ozbiljan i da tako organizuje takmičenja.

To znači da se sudi po kvalitetnim standardnima, što opet znači da sudije moraju biti kvalitetne jer se u suprotnom dešava da svako može izaći na takmičenje i osvojiti medalju sa bilo kakvim rezultatom i pokušajem kilaže...tada će biti manje takmičara, ali će se nivo takmičenja podići.

Naravno, daleko je isplativije suditi kako god se hoće i na konto toga uzimati crvenu za kotezaciju...što ostaje kao jedini razlog takmičenja...

Iskreno mislim da ima veze kako se koja organizacija zove,ako je jedan GPC licencirani savez onda je jedan a ne da se pisa uz vetar uz izvinjenje morao sam ovako da se izrazim.Ovo ne znaci da sam simpatizer nekog saveza pa da zbog toga pisem ovako,ja sam sipmatizer bench press-a i powerliftinga sto sam i pokazao takmicenjima u svim savezima od IPF-a,SSDS-u,GPC-u,GPC-u od Jan Paulinija...Ovo je totalno rasulo dok ne budemo ujedinjeni u jedan savez necemo ni stici do saveza sportova Srbije,iskreno mislim da ekipa iz Knjazevca ima dobru viziju sto se toga tice,samo ne daj Boze da se svi slozimo-naravno ovo je uz dozu cinizma napisano
iskreno ovo je vec toliko smesno i toliko nas prikazuje u losem...Koliko vise saveza imamo??? i ne znam sta je paulini upro u to forsiranje GPC saveza kad nema licencu? Ne zelim dublje ni da ulazim u ovo.Eto puno srece svim takmicarima i sto vise takmicara nek bude.Na kraju ce i ovo malo takmicara da se ospe i bice po 2 takmicara po kategoriji i svi smo prvaci i vice samoioni i samo vozi a kvalitet opada

ista priča je i sa Gala kupom od prošle godine. Imamo dva GPC-a, dve Gale.. pl koji nije priznat u Srbiji sa ovakvim stanjem i (ne)kvalitetom ima odlične predispozicije da se nikad više ni ne vrati na listu sportova...

Mislim da je glavni problem u tome što niko nema znanje, podršku i finansije da istraje sa jednim kvalitetnim savezom nekoliko godina. http://www.spf.rs/ po meni ima ozbiljnost zbog IPF-a, ali i sajt im je polumrtav i malo toga online može da se sazna...  sve se svede na grupicu individualaca i entuzijasta koji ne mogu puno sami da urade. Dovoljno je reći da za rekorde države, relevantne rezultate takmičenja najkvalitetniji link postavlja Tomanović (hvala na tome btw)... a gde su sad ti savezi i vesti o takmičenjima, izveštaji, pravila, klipovi na yt, itd..? treba kopati po forumima...

Nema na čemu, trudim se da postavljam rekorde ali izgleda su jedini realni rekordi samo u IPF Bench press-u ovo ostalo je smesno jer na primer rekordi u Raw Powerlifting-u su najbolji rezultati sa jednog takmičenja iz B. Palanke a ostali rezultati su azurirani 2011 godine a od tada je sigurno bilo boljih rezultate i znam da mnoge to opravdano nervira. 
Na zalost nisu ni u IPF realni rekordi,doslo je do promena kategorija i ovi rekordi su kao prilagodjeni ili ti tako nesto...Primer na zalost opet ja,stoji da je rekord u 74kg od Danijela Gajte ja sam taj rekord oborio na prvom memorijalnom kup-u "Dobrivoje Djordjevic" podigavsi tada 176 kg sto moze i da se proveri...Kad sam skrenu paznju na ovo kada su promenjene kategorije i zasto stoji od Gajte rekord dobio sam objasnjenje da je on u trenutku postavljanja rekord 2002 bio tezak 74,2 a ja sam bio tezak 74,6kg i on je blizi kategoriji od 74kg...Ako su nove kategorije onda se i postavljaju novi rekordi zar ne? Toliko o tome...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #213 poslato: Januar 30, 2013, 06:45:36 posle podne »

Mislim da nema veze kako se neka organizacija zove ili ko stoji iza nje nego je bitnije da taj neko bude ozbiljan i da tako organizuje takmičenja.

To znači da se sudi po kvalitetnim standardnima, što opet znači da sudije moraju biti kvalitetne jer se u suprotnom dešava da svako može izaći na takmičenje i osvojiti medalju sa bilo kakvim rezultatom i pokušajem kilaže...tada će biti manje takmičara, ali će se nivo takmičenja podići.

Naravno, daleko je isplativije suditi kako god se hoće i na konto toga uzimati crvenu za kotezaciju...što ostaje kao jedini razlog takmičenja...

Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #212 poslato: Januar 29, 2013, 11:09:17 posle podne »

iskreno ovo je vec toliko smesno i toliko nas prikazuje u losem...Koliko vise saveza imamo??? i ne znam sta je paulini upro u to forsiranje GPC saveza kad nema licencu? Ne zelim dublje ni da ulazim u ovo.Eto puno srece svim takmicarima i sto vise takmicara nek bude.Na kraju ce i ovo malo takmicara da se ospe i bice po 2 takmicara po kategoriji i svi smo prvaci i vice samoioni i samo vozi a kvalitet opada

ista priča je i sa Gala kupom od prošle godine. Imamo dva GPC-a, dve Gale.. pl koji nije priznat u Srbiji sa ovakvim stanjem i (ne)kvalitetom ima odlične predispozicije da se nikad više ni ne vrati na listu sportova...

Mislim da je glavni problem u tome što niko nema znanje, podršku i finansije da istraje sa jednim kvalitetnim savezom nekoliko godina. http://www.spf.rs/ po meni ima ozbiljnost zbog IPF-a, ali i sajt im je polumrtav i malo toga online može da se sazna...  sve se svede na grupicu individualaca i entuzijasta koji ne mogu puno sami da urade. Dovoljno je reći da za rekorde države, relevantne rezultate takmičenja najkvalitetniji link postavlja Tomanović (hvala na tome btw)... a gde su sad ti savezi i vesti o takmičenjima, izveštaji, pravila, klipovi na yt, itd..? treba kopati po forumima...

Nema na čemu, trudim se da postavljam rekorde ali izgleda su jedini realni rekordi samo u IPF Bench press-u ovo ostalo je smesno jer na primer rekordi u Raw Powerlifting-u su najbolji rezultati sa jednog takmičenja iz B. Palanke a ostali rezultati su azurirani 2011 godine a od tada je sigurno bilo boljih rezultate i znam da mnoge to opravdano nervira.  
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #211 poslato: Januar 29, 2013, 03:21:41 posle podne »

Ja sam ovo kopirao sa drugog foruma,ali kako sam nacuo,ovo bi trebalo da je takmicenje u WPC Federaciji a licencu poseduje Gavra Gavrilov iz Vrsca
Sačuvana
Stranice: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.111 sekundi sa 19 upita.