TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398295 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 16, 2024, 02:07:52 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Miki Mihajlovic)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 64 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Izvestaji sa takmicenja  (Pročitano 201378 puta)
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #343 poslato: Jul 10, 2012, 07:12:13 posle podne »

Posto sam cuo neke komentare u vezi 1.Otvorenog Prvenstva u Raw bench pressu u GPC savezu u Vrbasu zeleo bih neke stvari da objasnim o tome sta znaci apsolutno najjaci takmicar i relativno najjaci takmicar.
Apsolutno najjaci takmicar-je onaj takmicar koji podigne najvecu kilazu na datom takmicenju,bez obzira koliko taj takmicar imao telesnu tezinu.Moze i da ima 150kg,ako je on podigao najvecu kilazu onda je on apsolutno najjaci na tom takmicenju.
Relativno najjaci takmicar-je onaj takmicar koji shodno svojoj telesnoj tezini podigne najvecu mogucu kilazu.Evo jedan dobar primer:Gavrilo je sa svojih 99kg(ako se ne varam,Gavro ispravi me slobodno ako gresim!)podigao 212,5kg i sa time postao relativno najjaci takmicar.To se uglavnom izracunava nekim tabelama ili nekom formulom,u GPC savezu to je Rejselova formula.
Nadam se da je sad svima jasno sta znaci apsolutno najjaci i relativno najjaci takmicar! ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #342 poslato: Jul 09, 2012, 04:46:34 posle podne »

Moram ja jos puno da se dokazujem da bi prestigao Ecima. Salim se, ma nije bitno ko postavlja bitno je da svi mogu da vide rezultate jer je meni to dosta znacilo kad sam pocinjao da se takmicim a i sad mi znaci da vidim kako ko napreduje. A dobro je sto sve vise klinaca dolazi pa ces mozda ti Miki a i jos par vas koji imate vrhunske rezultate konacno dobiti pravu konkurenciju. Pozdrav
Naravno,zato sam i stavio smajli posle svoje recenice,kad sam rekao da je Zoki dobio konkurenciju.Jer prvo sam ja dobio,posto osim mene i Zoki je poceo da stavlja rezultate,stavise u zadnje vreme je cesto bio i brzi,a sad si jos i ti uskocio zbog cega mi je veoma drago i nadam se da ce se jos puno njih ukljuciti!
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #341 poslato: Jul 08, 2012, 11:56:27 pre podne »

Tacno tako,Tomane.To je i bio glavni razlog  sto sam postavljao rezultate,da mladi vezbaci izadju iz senke i vide gde se nalaze sa svojim rezultatima.Verujem da je jedan broj novopecenih takmicara izasao na neko od prethodnih takmicenja,orijentisuci se putem rezultata sa nekog od foruma.Sada vec nije iznenadjenje kada se na BP takm.pojavi 70 takmicara,a vremenom raste i kvalitet samog takmicenja,tj,podignute tezine takmicara su sve vece,a ko ce postaviti rezultate,nije bitno,samo da budu postavljeni.
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #340 poslato: Jul 08, 2012, 09:49:26 pre podne »

Moram ja jos puno da se dokazujem da bi prestigao Ecima. Salim se, ma nije bitno ko postavlja bitno je da svi mogu da vide rezultate jer je meni to dosta znacilo kad sam pocinjao da se takmicim a i sad mi znaci da vidim kako ko napreduje. A dobro je sto sve vise klinaca dolazi pa ces mozda ti Miki a i jos par vas koji imate vrhunske rezultate konacno dobiti pravu konkurenciju. Pozdrav
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #339 poslato: Jul 08, 2012, 09:26:10 pre podne »

Odlicni rezu;tati.Tomane,svaka cast na izvestaju.Bacio si me u senku.Sad si ti glavni izvestac.
Da,Zoki,dobio si konkurenciju!:D
Tomane hvala ti puno na izvestaju!
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #338 poslato: Jul 07, 2012, 06:38:48 posle podne »

Odlicni rezu;tati.Tomane,svaka cast na izvestaju.Bacio si me u senku.Sad si ti glavni izvestac.
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #337 poslato: Jul 07, 2012, 02:53:28 posle podne »

Evo i rezultata sa  III Internacionalnog otvorenog prvenstva u Raw Bench Press-u, Leskovac 30.06.2012

http://healthclub.rs/aktuelnosti/rezultati-iii-internacionalnog-otvorenog-prvenstva-u-raw-bench-press-u-leskovac-30062012
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #336 poslato: Jul 05, 2012, 05:08:17 posle podne »

Hvala lepo na rezultatima!!!
Malo i ja da se pohvalim...
Sačuvana
Toman
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

www.healthclub.rs
« Odgovor #335 poslato: Jul 05, 2012, 02:22:14 posle podne »

Evo rezultata sa Raw powerlifting takmičenja iz Kikinde   http://healthclub.rs/aktuelnosti/otvorenog-prvenstvo-srbije-u-raw-powerliftingu-kikinda-2012-rezultati
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #334 poslato: Jun 28, 2012, 04:38:03 posle podne »

Gavra me je iznenadio a verujem i sve prisutne,covek ima oko 96-97kg a digao je 212.5kg lagano  :o Covek je pored toga odlicno gradjen,svaka mu cast zaista,onih 200kg u prvom pokusaju je digao kao da nije bilo tegova na sipci..

Miki je ogroman,lagano je gurao one tezine,Alen je opet imao problema sa 200kg al dobro,ni 190kg u prvom pokusaju nije malo...svaka vam cast ljudi.... :) Odlicni ste bili,ja sam tako bio bez volje taj dan,nisam u opste bio komunikativan,neverovatno prosto 8)
Mene nije iznenadio,znao sam da ce borba za apsolutnu titulu biti izmedu mene i njega,ali nisam mislio da ce vrucina toliko uticati na nasu snagu!U slovackoj smo bili zajedno i onda je Gavra gurnuo 222,5kg a ja 230kg,tako da i onda smo bili blizu!Steta sto ovo takmicenje nije bilo mesec dana ranije,jer onda je Gavra gurao oko 230kg a ja u 235kg sam gurnuo dvojku!!!

Hvala Miki puno, stvarno se postidim posle tvojih pohvala... pa da sve je uticalo... ali dosli smo da se druzimo i benchujemo... ti si imao evropsko prvenstvo nedugo pre ovoga i secam se naseg razgovora u vrbasu da li da sudis ili da dizes, sto mi je sugerisalo da nisi ni planirao 100% da se takmicis, sto tvoj rezultat cini jos vecim...

vrucina je uticala, kao i duga pauza... grupa u PL ne bi trebalo da broji vise od 15 ljudi, a samo kategorija do 100kg je imala toliko... iskreno sve bih dao za jos par ovako dobrih takmicenja u svojoj karijeri, samo sa mozda vecim dizanjima :D

takodje, napomenuo bih, klupa je bila malo niza, sto me je bacilo u blagi off prilikom namestanja... ali ne verujem da je uticalo na dizanje, jer sam brzo ukacio gde da postavim noge...
Tu si apsolutno u pravu,da smo dosli da se druzimo i zabavljamo!Ne,uopste nisam imao nameru da se takmicim,dogovor je bio da sudim,ali su me neki ljudi nagovorili da se takmicim i to je to!
Bice jos dobrih takmicenja,siguran sam,ako nista drugo onda Svetsko u Slovackoj gde pucamo na 250kg RAW!!!
Da,ja sam imao svaki lift na 40minuta,pa vi vidite koliko je onda to vremena!!!
Hvalim te Gavro zato sto si zasluzio i nema sta da se stidis,nego budi ponosan!!!
Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #333 poslato: Jun 27, 2012, 08:25:30 posle podne »

Nisam ni znao da nas je bilo 15 do 100 kg,ali smo se delili na Gavru i ostale.A sto se tice visine klupe,sad mi je jasno zasto nisam mogao da se namestim kako treba.Sto se tice vrucine,ja sam doziveo toplotni udar.Uopste ne znam kako sam uopste uspeo ista da gurnem.Gavro,svaka cast na snazi a pogotovo na tehnici.Savrseno.
Sačuvana
gavra300bench
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #332 poslato: Jun 27, 2012, 08:00:27 posle podne »

Gavra me je iznenadio a verujem i sve prisutne,covek ima oko 96-97kg a digao je 212.5kg lagano  :o Covek je pored toga odlicno gradjen,svaka mu cast zaista,onih 200kg u prvom pokusaju je digao kao da nije bilo tegova na sipci..

Miki je ogroman,lagano je gurao one tezine,Alen je opet imao problema sa 200kg al dobro,ni 190kg u prvom pokusaju nije malo...svaka vam cast ljudi.... :) Odlicni ste bili,ja sam tako bio bez volje taj dan,nisam u opste bio komunikativan,neverovatno prosto 8)
Mene nije iznenadio,znao sam da ce borba za apsolutnu titulu biti izmedu mene i njega,ali nisam mislio da ce vrucina toliko uticati na nasu snagu!U slovackoj smo bili zajedno i onda je Gavra gurnuo 222,5kg a ja 230kg,tako da i onda smo bili blizu!Steta sto ovo takmicenje nije bilo mesec dana ranije,jer onda je Gavra gurao oko 230kg a ja u 235kg sam gurnuo dvojku!!!

Hvala Miki puno, stvarno se postidim posle tvojih pohvala... pa da sve je uticalo... ali dosli smo da se druzimo i benchujemo... ti si imao evropsko prvenstvo nedugo pre ovoga i secam se naseg razgovora u vrbasu da li da sudis ili da dizes, sto mi je sugerisalo da nisi ni planirao 100% da se takmicis, sto tvoj rezultat cini jos vecim...

vrucina je uticala, kao i duga pauza... grupa u PL ne bi trebalo da broji vise od 15 ljudi, a samo kategorija do 100kg je imala toliko... iskreno sve bih dao za jos par ovako dobrih takmicenja u svojoj karijeri, samo sa mozda vecim dizanjima :D

takodje, napomenuo bih, klupa je bila malo niza, sto me je bacilo u blagi off prilikom namestanja... ali ne verujem da je uticalo na dizanje, jer sam brzo ukacio gde da postavim noge...
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #331 poslato: Jun 27, 2012, 04:43:02 posle podne »

Sačuvana
bench fun
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #330 poslato: Jun 26, 2012, 08:21:57 posle podne »

Nema sta,zasluzio si.Gavra umalo da te srusi.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #329 poslato: Jun 26, 2012, 06:39:17 posle podne »

I na ovo sam veoma ponosan....
Sačuvana
Stranice: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 64 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.052 sekundi sa 15 upita.