TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399833 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 16, 2025, 06:07:19 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Trening - oprecan misljenjima profesionalaca  (Pročitano 6224 puta)
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Jul 29, 2007, 08:54:59 posle podne »

Pretpostavljam da ljudi razlicitno gledaju na ovaj sport jer ako je sve to bodi bilding zasto onda nismo svi bodi bilderi? Kao sto su svi koji treniraju fudbal fudbaleri ili kosarkasi... a i je*iga, vecina ljudi ne moze ni finansijski da izdrzi sve sto ovaj sport zahteva... neki jednostavno ne zele time da se opterecuju... a opet treniraju vredno kao ti i super izgledaju... zasto da oni koji nemaju pare za suplemente se odreknu treniranja?

Sada smo usli u jos goru dubiozu, ono sto sam zeleo da kazem je da se svi mi mozda i bespotrebno TOLIKO opterecujemo ishranom i svime time... konkretno, taj drugar koga sam spomenuo izgleda bas kao "bilder" a hrani se jako lose sa naseg stanovista... ne moze svako da se hrani po ps-u...

Uostalom, citiram "vredi pokusati bar drzati svaku miscnu partiju u savrsenom balansu jedna sa drugom zar ne", ko kaze da je savrseni balans misicnih partija da svi oni budu neprirodno OGROMNI ? Ja bih stvarno voleo da imam ovde par slika nekih svojih poznanika da vam pokazem sta je za mene savrseno telo...

Moj zakuljucak: nije potrebna ovoliko stroga i striktna ishrana da bi se sjajno izgledalo. Realno, mali je broj ljudi koji ima takve ambicije i prvenstveno VREMENA da meri sebi svaki cm, racuna bf itd. Osim ako nisu profesionalni bb.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #8 poslato: Jul 29, 2007, 08:36:01 posle podne »

E pa jebiga,ja razumem sta vecina normalnih ljudi vidi kao ideal:Izdefinisane tanke noge,trbusnjake OBAVEZNO,sira ramena i biceps...Ok ako o tome govorimo ja sam pogresio,mozda oni jesu extra...Ali meni licno koji izucavam svaki detalj ovog lepog sporta,prilicno je smesno kada dodje lik sa dvadesetoincnim izdefinisanim rukama a pritom ledja i ramena nigde...da ne pominjem sve veci trend da se radi samo gornji deo tela.Mozda oni jesu ljudi za kojima se okrecu zenske,ali ja licno kao i dosta ljudi ovde pokusavamo da uradimo nesto vise.Da se ne okrecu zato sto imam savrsene trbusnjake i zgoljave noge nego zato sto im moje lepeze zaklanjaju sunce!Iako niko od nas nece izgledati kao genetski frikovi roni,dzej ili ruhl,vredi pokusati bar drzati svaku miscnu partiju u savrsenom balansu jedna sa drugom zar ne?Nije li to cela poenta ovog sporta?
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 29, 2007, 08:25:38 posle podne »

Upravo je u tome poenta, sto vecina ljudi koji idu u teretanu (bar po nekom mom misljenju) ne zeli da izgleda kao Roni ili Dorian ili ne znam ni ja ko... ogromna vecina nas trenira rekreativno... mi zelimo da izgledamo extra ali ne zelimo da izgledamo kao oni... a i licno ne volim izraz BILDER... opet, razliciti ljudi imaju razlicite poglede na neke stvari, kapiram da bi ti svakome nasao neku manu ali ja sada u glavi imam par ljudi koji izgledaju fantasticno sa gledista normalnog coveka a opet se ne hrane ovako kako mi ovde pricamo... rekao sam da oni toliko treniraju ali nije tacno da su oni tek sada dosli do takvih rezultata, oni vec godinama izgledaju tako... hajde da se spustimo na nizi nivo a ne da sve posmatramo kroz prizmu profesionalnog bodi bildera...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Jul 29, 2007, 08:16:28 posle podne »

Ma brate... da ti ja kazem... ovo sto mi ovde pricamo je TESKA FILOZOFIJA... koja vecinom JESTE ispravna ali NE MORA DA ZNACI... znaci, znas koliko sam ljudi upoznao u svojoj teretani tokom godina treniranja... desetine... i znas kako izgledaju neki momci... znaci da ne poverujes!!! A veruj mi da se JEDAN POSTO njih MOZDA hrani kako treba, ej, 1 % ! Tacno znam sta ko jede, ko koliko para ima, i ovo sto kazem je sto posto tako. Ali ljudi jednostavno treniraju 10 godina... i izgledaju bogovski, mislim ne verujem da bi bilo koji rekreativac imao zelju da izgleda nesto mnogo bolje od tih nekih... hocu da ti kazem da nema pravila tu... sve je ovo super sto mi ovde filozofiramo nesto ali opet kazem - moj najbolji drugar u teretani se krs hrani (u odnosu na ovo sto mi podrazumevamo standardom, znaci pre neki dan mu ja prenosim sta sam ovde naucio a on me pita sta i kako a trenira vise od 10 godina) a izgleda fenomenalno... bukvalno je pravi bilder... a takvih ima jos mnoooooogo... a svi oni godinama treniraju...

Trening na prvom mestu, posle sve ostalo... MNOGO ljudi se hrani neki bi od vas rekli kriminalno, ali imaju rezultate "vrhunske"... tako da... ja ti apsolutno verujem za tog tvog ortaka...

Ja bih opet,vise voleo da vidim slike tih "bildera".Mnogi ljudi u mojoj okolini kad kazu za nekog bilder to uglavnom znaci da ima vecu ruku od njih...

Za 10godina bi i moja baba postala bilder,POENTA je da ti ne moras da treniras 10 godina da bi dosao do prosek rezultata svatas??
Mozes ti svaki dan da uradis 60 sklekova(kao moj ortak) pa da za 12 godina imas savrseno oblikovane grudi,ali bes mi sve ako to isto ne mozes da uradis sa 8-10 meseci prave ishrane i treninga.

I opet,ja bih da svatim kakvi su to "Vrhunski" rezultati.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Jul 29, 2007, 08:12:05 posle podne »

On nije radio masu...Niti mu je bilo u planu da je dobije, to je cak "nezeljeni efekat" (zato sam napisao dobio je 14kg A izgleda vise nego fantasticno), samo je zeleo da odradi definiciju. Kada sam rekao "jaka" ishrana mislio sam na to da je samo o tome vodio racuna.

Zao mi je sto nemam njegovu sliku da ti ovde pokazem, ali izgleda stvarno vise nego perfektno...A opet mi je nejasno da "umorni" misici mogu tako da izgledaju, i da uopste "pretreniran" covek moze tako da izgleda. Ne mozes mu naci zamerku.

Sa druge strane, svi smo razliciti, mozda je on prosto ubo ono sta mu igra...

Opet definicija....Pa ti mislis da je nemoguce nabaciti 14kg misica cistog ?Sve zavisi od necijih godina itd.Pocetnik moze neverovatno brzo da  dodje do te brojke.Definicija se ne radi treningom nego hranom,on je dobio 14kila na tezi nacin,laksi i ispravniji nacin je kad prvo odradis fazu "bulking up" a onda predjes na cut fazu i mnogo brze ces dobiti zeljeni rezultat.
Mene vise zanima da ga pitas za bf%,obime nego kako overal izgleda.

Uostalom radi kao on pa ces videti za par meseci kada pocnes da nazadujes
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 29, 2007, 07:58:33 posle podne »

Ma brate... da ti ja kazem... ovo sto mi ovde pricamo je TESKA FILOZOFIJA... koja vecinom JESTE ispravna ali NE MORA DA ZNACI... znaci, znas koliko sam ljudi upoznao u svojoj teretani tokom godina treniranja... desetine... i znas kako izgledaju neki momci... znaci da ne poverujes!!! A veruj mi da se JEDAN POSTO njih MOZDA hrani kako treba, ej, 1 % ! Tacno znam sta ko jede, ko koliko para ima, i ovo sto kazem je sto posto tako. Ali ljudi jednostavno treniraju 10 godina... i izgledaju bogovski, mislim ne verujem da bi bilo koji rekreativac imao zelju da izgleda nesto mnogo bolje od tih nekih... hocu da ti kazem da nema pravila tu... sve je ovo super sto mi ovde filozofiramo nesto ali opet kazem - moj najbolji drugar u teretani se krs hrani (u odnosu na ovo sto mi podrazumevamo standardom, znaci pre neki dan mu ja prenosim sta sam ovde naucio a on me pita sta i kako a trenira vise od 10 godina) a izgleda fenomenalno... bukvalno je pravi bilder... a takvih ima jos mnoooooogo... a svi oni godinama treniraju...

Trening na prvom mestu, posle sve ostalo... MNOGO ljudi se hrani neki bi od vas rekli kriminalno, ali imaju rezultate "vrhunske"... tako da... ja ti apsolutno verujem za tog tvog ortaka...
Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 29, 2007, 07:41:39 posle podne »

On nije radio masu...Niti mu je bilo u planu da je dobije, to je cak "nezeljeni efekat" (zato sam napisao dobio je 14kg A izgleda vise nego fantasticno), samo je zeleo da odradi definiciju. Kada sam rekao "jaka" ishrana mislio sam na to da je samo o tome vodio racuna.

Zao mi je sto nemam njegovu sliku da ti ovde pokazem, ali izgleda stvarno vise nego perfektno...A opet mi je nejasno da "umorni" misici mogu tako da izgledaju, i da uopste "pretreniran" covek moze tako da izgleda. Ne mozes mu naci zamerku.

Sa druge strane, svi smo razliciti, mozda je on prosto ubo ono sta mu igra...
Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Jul 29, 2007, 04:52:09 posle podne »

za 5 godina 14kg i nije nemoguce,ja sam u svojim danima neznanja i pretreniranosti dobio 20 kg za 2godine...a sa pravilnim treningom i ishranom 40 za manje od godinu....kazes kako je moguce da se nije pretrenirao?Pa kako nije,14 kila je slab rezultat za tolike godine.3put nedeljno raditi bilo koji deo tela dovodis se u pretreniranost,pa da imas kofe steroida,suplemenata i vrh ishranu.Ovaj program ne moze biti nepravilniji sto se tice bb-a.
Poenta svega je da NIKAD ne vezbas isti misic dok upala ne prestane,a ako lepo odradis nema teorije da nemas upalu bar 3-4 dana.Taj njegov trening ti je kao da ljudi popravljaju srusen most,i onda usred izgradnje opet dodje zemljotres...
Samo se ti drzi pravilnog treninga i sve ce biti ok.
« Poslednja izmena: Jul 29, 2007, 04:54:14 posle podne od strane Hans » Sačuvana
Arlovski
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jul 29, 2007, 04:34:18 posle podne »

Primetio sam da ovde ljudi koji se dosta razumeju u bb imaju manje vise unificiran stav o sto duzoj pauzi izmedju vezbanja grupe misica.

Medjutim, moj jako dobar prijatelj i kum je sam sebi napravio ovakav program, i ja koliko pratim njegov napredak, a to je nekih 5,6 godina, SAMO to forsira bez IKAKVIH suplemenata uz jaku ishranu dobio je oko 14 kg, a izgleda vise nego fantasticno...Noge su mu prirodno jake i ogromne jer se bavio fudbalom...

1dan Grudi Biceps
2dan Ledja Triceps + jedna vezba za ramena
3dan Grudi Biceps
4dan Ledja Triceps + jedna vezba za ramena
5dan Grudi Biceps
6dan odmor
7dan Ledja Triceps + jedna vezba za ramena

Propadanja radi danima kada idu grudi i biceps...a nekad ih ubaci i par dana za redom...

Znaci ovo nije prica, cuo sam od Pere, nego svojim ocima vidim sta radi covek i "izoblicio" se...

Moze li neko da mi izanilizira ovakav nacin treniranja, i kako je moguce da nije "pretrenirao" misice. Ponavljam, znam coveka, pipnuo nista od suplemenata nije.

Hvala.

Sačuvana
Those who push themselves, and are willing to face pain, exhaustion, humiliation, rejection, or worse, are the ones who become champions.
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.143 sekundi sa 18 upita.