TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:28:15 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Bol u laktu  (Pročitano 8589 puta)
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Avgust 02, 2007, 09:49:33 pre podne »

Pozz svima na forumu!

Nov sam ovde pa mi treba savet.Ukupno sam isao do sada na 3 treninga, ali ovo je tek pocetak,hehe.

Imam problem i nadam se da cete mi pomoci!Naime, radi se o bolu u laktu i to samo kada radim benc (bilo ravni ili kosi).Osecam kako mi pucketa lakat i plus me i boli.Intruktorica mi je rekla da je to zbog nerzagibanosti zglobova (a ja u svakoj vezbi "kuburim" sa njima pogotovo benc i na skotovoj klupi i vezbe za podlakticu.

Kako da resim ovaj moj problem?Da li da uzimam kalcijum, uzimam neki steznik za ruku ili to moze biti do tezine (mada radim sa prilicno malim tezinama-sipka je 20 kg)?

Hvala unapred!

S obzirom da imas bolov u laktu i da ti pucketaju zglobovi ne bi bilo lose da povremeno koristis kombinaciju glukozamin sulfat/msm/hondrotin sulfat. Ona ce ti ipak koliko toliko cuvati zglobove posto su tvoji malo osetljiviji. Ne moj da koristis steznike, nije dobra ideja, navici ces zglobove na njih pa neces posle moci bez njih da treniras, a da ne dodje do povrede. U svakom slicaju treba da prodje neki perilod adaptacije i tvojih zglobova na novi nacin njihvoe upotrebe(terertana) pa ne bi trebalo da bude problema. U svakom slucaju se  uvek dobro zagrej i spremi za napor.Probaj pre benca d uradis koju seriju zagrevanja na lat masini(radis vezbu za triceps na lata masini) to meni pomaze da me ne boli lakat.
Sačuvana
Lav_85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Avgust 02, 2007, 09:36:02 pre podne »

Ljudi u pravu ste, boli me od prvog treninga!A na koji nacin da dobro zagrejem zglobove?Koliko dugo da se zagrevam?Ne bi pio nista od hemije tako da mi je bolje da to prodje prirodno.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Avgust 01, 2007, 11:07:13 posle podne »

On nije spomenuo skot ali u pravu si za njega, slazem se. Mene su boleli cini mi se i od potiska za triceps.

Jeste pogledaj malo bolje
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Avgust 01, 2007, 11:05:44 posle podne »

On nije spomenuo skot ali u pravu si za njega, slazem se. Mene su boleli cini mi se i od potiska za triceps.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #4 poslato: Avgust 01, 2007, 10:56:50 posle podne »

Nema osobe u teretani koje nisu boleli zglobovi od skota a da ja za to znam,mora da se navikne,tek je krenuo.
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Avgust 01, 2007, 10:55:38 posle podne »

Nista mu nisi pomogao, Hans.

Lav, ne znam sta bih ti rekao, nemoguce je da si se povredio od 3 treninga pocetnicka. To te verovatno boli od prvog treninga. Mozda je tvoja instruktorka i u pravu. Ja bih ti za zglobove preporucio GLUKOZAMIN SULFAT i vise zagrevanja, to je krucijalno!!!
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #2 poslato: Avgust 01, 2007, 02:07:21 posle podne »

E tako je uvek u pocetku,pogotovu kod vezbi koje si pomenuo
Sačuvana
Lav_85
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Avgust 01, 2007, 12:22:28 posle podne »

Pozz svima na forumu!

Nov sam ovde pa mi treba savet.Ukupno sam isao do sada na 3 treninga, ali ovo je tek pocetak,hehe.

Imam problem i nadam se da cete mi pomoci!Naime, radi se o bolu u laktu i to samo kada radim benc (bilo ravni ili kosi).Osecam kako mi pucketa lakat i plus me i boli.Intruktorica mi je rekla da je to zbog nerzagibanosti zglobova (a ja u svakoj vezbi "kuburim" sa njima pogotovo benc i na skotovoj klupi i vezbe za podlakticu.

Kako da resim ovaj moj problem?Da li da uzimam kalcijum, uzimam neki steznik za ruku ili to moze biti do tezine (mada radim sa prilicno malim tezinama-sipka je 20 kg)?

Hvala unapred!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.