TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 03:28:09 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: 3dana za redom...  (Pročitano 5942 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #21 poslato: Mart 03, 2009, 09:08:03 posle podne »

e ovako....da napravim izvestaj sta je bilo juce...odluceno je da radim ...
pon- ledja trap
uto-off
sreda grudi ramena
cet-off
petak-ruke
sub-noge
ned -off

Sto se ponedeljka tice trening je isao ovako....
 3x vratilo siroki zgibovi
3x veslanje u pretklonu na uzvishenju
3xmrtvo dizanje
3xveslanje na sajli usko
1x hiperekstenzija
3x sleganje ramenima za trapez...

koristio sam 1m purple wraath sa 1 kashikom amino liquid i ZAISTA je osvezavalo ,od pomenutih peckanja kao sto rekoh i ranije nisam nista osetio
uglavnom tenzija na ledjima je bila ogromna i trajala je do uvece dok nisam legao...i od jutros Zestoke upale svih zeljenih delova misica ledja:D i malo bicepsa pri vrhu :( al racunam da je to vise od tezina nego od kontrakcije... sve u svemu trening je isao over limit i malko cu da smanjim tezine sledeci put nebih da rizikujem posto moram da vidim kako ce ovo ici sa samo danom odmora posle nogu:) a pump...sick :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #20 poslato: Mart 01, 2009, 10:06:27 posle podne »

Ova moja zadnja it is tha...lock :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #19 poslato: Mart 01, 2009, 08:09:02 posle podne »

ok mare hvala puno...jos samo jedno pitanje....jel nije problem da se noge rade dan posle deadlifta? tj bas za razmisljam da uradim samo jednu zestoku vezbu a ostalo lagano...posto noge su mi najbolja partija ionako...
Ako odradis mrtvo dizanje jako,noge tj.cucanj ce ici malo teze osim ako ne radis velike tezine.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #18 poslato: Mart 01, 2009, 07:46:00 posle podne »

i still hav a life  :D :D :D

e? radis pon uto cet pet
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #17 poslato: Mart 01, 2009, 03:16:02 posle podne »

Jbg ...mrzim da menjam split....
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Mart 01, 2009, 02:31:32 posle podne »

brate mnogo si opterecen :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #15 poslato: Mart 01, 2009, 02:17:06 posle podne »

Razmisljao sam nesto...i dosao sam do zakljucka da bi moglo i ovako...i to mozda mi se cini mnogo bolje i ici cu jednu od ove 2

varijanta 1 . .....  pon ledja   uto-odmor  sreda-grudi rame  cetvrtak noge   petak ruke  sub,ned odmor .... -ovim bi posle tih 3 dana za redom imao 2 dana da odmaram jdino sto me brine je sto je kraj nedelje itd al mislim da to nema veze...

ILI mozda jos bolje....

pon-Ledja  uto-odmor  sreda-Grudi rame  cetvrtak-odmor   Petak Ruke  ...Subota -Noge   Nedelja Odmor ...pa sve ispocetka....sta mislite o ovome...da naglasim samo da raspored partija bi jedino ovako mogao da ide jer ja drukcije nemogu jer se radi u 2 teretane i ima tu nekih komplikacija tako da mi samo recite sta mislite za ovo i koju da odaberem neznam definitivno mi i jedna i druga izgledaju bolje od one prve mada druga mi izgleda extra jer izmedju grudi i ledja ima odmor pa onda opet odmor od svega toga....a petak ruke i subota noge su partije koje se uopste medjusobno ne angazuju tako da mi se ovo cini optimalno.... znam da ce mnogi reci de ces noge na kraju ned ,al trenutno kod njih ni ne zelim hipertrofiju jer su one najbolje i razvijene tako da bi radio lagano...jednu intenzivnu vezbu tipa cucanj 4 serije sve do otkaza i jos 2-3 vezbe u 3 serije extra lagano....a?A?a?:D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #14 poslato: Mart 01, 2009, 08:51:04 pre podne »

i still hav a life  :D :D :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #13 poslato: Mart 01, 2009, 12:26:43 pre podne »

mozes pre ali dna psole nogu nesh moci nikako :D al sto en mozes cetvrtak?
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #12 poslato: Februar 28, 2009, 11:43:51 posle podne »

ok mare hvala puno...jos samo jedno pitanje....jel nije problem da se noge rade dan posle deadlifta? tj bas za razmisljam da uradim samo jednu zestoku vezbu a ostalo lagano...posto noge su mi najbolja partija ionako...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Februar 28, 2009, 11:31:02 posle podne »

Ma samo radi,naravno da moze...a sto se tice secera,ako dobro odradis svaki trening jako moci ces i vise malto da uneses
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #10 poslato: Februar 28, 2009, 11:06:08 posle podne »

ma dobro..ajd to i nije bitno...inace obrok sa hidratima ne unosim pre treninga....samo prot...time release...a dorucak ujutru sa hidratima...tako da i nema nekih velikih skokova pre....

mada meni je bitnije da mi kazete oce moc ovaj split il sta da radim poludecu ovde  :D :D :D
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Februar 28, 2009, 11:01:27 posle podne »

Ok je to,ali ovo sto sam napisao je moje iskustvo koje sam probao.Meni licno tolika kolicina secera ne prija iz 2 razloga.Goji me veoma brzo,a drugi razlog nakon toga ne mogu nista da jedem.Zato sam mu i rekao da proba da poveca unos,ali moje misljenje je da nema potrebe.A dosta ljudi su koji se tamice isto iskustvo imali sa vecom kolicinom secera.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #8 poslato: Februar 28, 2009, 10:54:30 posle podne »

ali zasto ako je najveca insulinska osetljivost bas oko treninga? I sracev je o tome pricao bas za NATURALCE naglaseno,d aunos UH tj secera zavisi samo od dnevnog celokupnog unosa,ako ulazi u normalne tokove svih UH unetih,i 150 grama UH vitarga,malto,dex moze biti ok
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Februar 28, 2009, 10:44:58 posle podne »

Te mega doze 50,100 g malto,dextr..ima efekta ali uz ins,a na ovaj nacin 30 g posle treninga je sasvim dovoljno i ne zaboravi da si 1h pre treninga imao obrok sa hidratima i proteinima.Mislim mozes ti i pojacati dozu,probaj,mada mislim da nema potrebe i da ce te to samo gojiti.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.041 sekundi sa 13 upita.