TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395963 Teme od strane 25009 Članovi Poslednji član: dejanpetrovic99

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Jun 04, 2024, 01:02:42 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Tunjevina  (Pročitano 95690 puta)
**Dar3**
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1001

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #39 poslato: April 06, 2009, 03:13:48 posle podne »

uf uf mora da se proba :D
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #38 poslato: April 06, 2009, 03:12:13 posle podne »

tunjevina sa kuvanim jajem, mladim lukom i malo kiselog mleka i uz zelenu salatu - poptun obrok!
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #37 poslato: April 06, 2009, 12:42:42 posle podne »

Kao sto Zoltan kaze, bezveze je mesati to, t.j. pogresno je... Nije mi jasno kako vam je gadan ukus tunjevine... Uz neki dvopek, luka npr, povrca i umesto te pavlake je 10x bolje solju kiselog mleka... idealna kombinacija i super ukus...
Takodje to 2,3 puta dnevno mislim da nikako nije dobro zbog zive...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12797


Never give up!

« Odgovor #36 poslato: April 06, 2009, 11:32:06 pre podne »

Ja pomesham tunjevinu sa dosta pavlake, maslina i shampinjona iz tegle i bude mi skroz ok, probaj.

U tom slucaju pozdravi se sa trbusnjacima.Nikada ih neces imati vidljive.Pavlaka = beton varijanta!
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #35 poslato: April 05, 2009, 05:22:57 posle podne »

tunjevina u gustom paradajz soku je meni super resenje, fino ubije taj ukus tune...

tuna iz konzerve je za mene "brza hrana", naravno proteinska, kad nemam vremena da se bakcem sa spremanjem hrane... isto i ella sir...

mozes ti i da kupis drugu ribu pa ispeces, skuvas, ali i dalje nije tako jednostavno kao tuna :)
Sačuvana
**Dar3**
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1001

myspace.com/dar3_mkd

« Odgovor #34 poslato: April 04, 2009, 11:09:17 posle podne »

brate...kad sam na lowcarb nemogu da docekam obrok sa tunom a ti se gadis  ::) ::) ::)
nisam je jeo 4 meseca sad samo crveno meso ...al zato od maja...ima da dobijem krljusti...stvarno nevidim sta fali tuni,mada one bas jeftine mogu da imaju ocajan ukus jer tu stavljaju sve i svakakve delove...inace uvek iscedi ulje jer onda ima ocajan ukus svaka....dodaj maslinovo,od kostica grozdja ,luka paradajza eto sta znam ...i lebac neki i da pucas :)
i meni se vec gadi brate nemogu vise ni ime da izgovorim :S svaki dan sam jeo po 2-3 zavisi od skole i sad znaci nema sanse necu ni da cujem
Sačuvana
Kada bi batine nekoga naucile pameti,najpametniji bi bili bikovi...a to sam JA!
Don Mikele
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 42

« Odgovor #33 poslato: Mart 25, 2009, 10:28:07 posle podne »

Ja pomesham tunjevinu sa dosta pavlake, maslina i shampinjona iz tegle i bude mi skroz ok, probaj.
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #32 poslato: Mart 25, 2009, 05:52:53 posle podne »

ja u mikrotalasnoj grejem mleko i pečem kokice (da - oba imaju proste UH! - sram me bilo!)..
javiću vam da li sam se ozračila...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #31 poslato: Mart 24, 2009, 11:43:06 pre podne »

Izbegavam mikrotalasnu kada je u pitanju spremanje hrane, eventualno samo nesto podgrejem ili spremam kad bas zurim...

uglavnom odmrzavam piletinu u njoj ;)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #30 poslato: Mart 23, 2009, 06:13:28 posle podne »

Neznam ja bi u miRKO talasnu  :D :D samo meso mozda kad zurim...ili one kokice...kolko sam citao prolazi hrana kroz obradu kroz mnogo stetnih talasa itd...mislim necu sad da se mesam u materiju u koju se ne razumem itd al znam da su pricali na tvu o tome lol ::) ::)
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #29 poslato: Mart 23, 2009, 09:00:16 pre podne »

Johhny, posto sigurno vec duze vreme jedes iz mikrotalasne onda nemozes imati sofisticiran ukus kao ja koji ne jedem  ;), cinjenica je da je sve iz mikro bljutavije jer se brzo spremi... To je isto kao kada nesto pravite na ringli lupam za 10 min na 100 stepeni, ili 25 minuta na 60 stepeni... uvek je bolje da se sto duze sprema... ali naravno, vreme je veliki problem, stoga nemoj misliti da ti popujem nesto  :)
I kakvo ravnomernije prenosenje :), pa mikrotalasna je uzas, unutra je uvek suvise vrelo... A kad sto sam rekao, kad vec idemo ovako daleko :), najbolji je taj lonac bas za rizu (taj kineski, tamo ga svi zivi koriste), jer ima neki princip kuvanja, neznam tacno i pod pritiskom je... ali, najvaznije je da je riza iz njega prelepa  :)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #28 poslato: Mart 23, 2009, 07:23:23 pre podne »

Oboze cime se vi opterecujete  ;D :D
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #27 poslato: Mart 23, 2009, 07:07:04 pre podne »

 8) 8) 8)

Citat
Johhny mislio sam na "normalni"  Smiley... i to iz mikrotalasne je sigurno nikakvo, ipak je pravo kuvanje pravo kuvanje  Wink

Pa neznam sta ti je normalni,ali se cudis kao da je decko rekao da ce da ga potopi u naftu  ;D
Ako mislis da se dogadja neki mikro molekularni proces omeksavanja zrna pirinca,znaj da gresis,pa i u njoj se kuva i to jos se bolje skuva
 nego ovako,jer se ravnomernije prenosi toplota na sva zrna   ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #26 poslato: Mart 22, 2009, 09:19:18 posle podne »

meni je svaki integralni super.. ja ga pustim da stoji u vodi preko noći, posle čega se skuva za 10 min...

BTW da li ste čuli za basmati pirinač koji ima najniži GI?
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #25 poslato: Mart 22, 2009, 02:37:09 posle podne »

Johhny mislio sam na "normalni"  :)... i to iz mikrotalasne je sigurno nikakvo, ipak je pravo kuvanje pravo kuvanje  ;)

Em sto je bolji i kavalitetniji, nego je meni integralni i lepsi 3 puta... Krupnije je zrno, socnije je nekako... Kod nas ima super integralni da se kupi, zove se nesto "galina...", ne mogu da se setim, neka kokoska mislim da je nacrtana i mislim da je italijanski... jako ukusan
Sačuvana
Stranice: 1 ... 24 25 [26] 27 28 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.12 sekundi sa 17 upita.