TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 401494 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 12, 2025, 05:15:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Švarcenegerov put do Terminatora 3  (Pročitano 3376 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: Mart 26, 2009, 03:53:15 posle podne »

Mislis kulturno ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Mart 26, 2009, 03:50:10 posle podne »

Nakakio se Arni fino :D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #8 poslato: Mart 23, 2009, 12:07:07 posle podne »

Covek je morao da se prilagodi datoj situaciji,a i 30 mil nije za bacanje ;D
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #7 poslato: Mart 23, 2009, 08:37:28 pre podne »

stara je to kajla!!!
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #6 poslato: Mart 23, 2009, 07:31:32 pre podne »

Uz svaki respekt,Arnold prodaje takvu maglu da to nije normalno  :D :D
Sačuvana
DMX91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Mart 22, 2009, 07:51:52 posle podne »

Sad je mnogo bolje,tnx :)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: Mart 22, 2009, 07:42:22 posle podne »

Veoma zanimljiv tekst.Hvala Roberte  ;)
Nema na čemu. ;)

Aj promeni boju fonta plz,ubija u oci,najbolje je default da bude...

UraĂ°eno. ;)
Sačuvana
DMX91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Mart 22, 2009, 07:31:27 posle podne »

Aj promeni boju fonta plz,ubija u oci,najbolje je default da bude...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #2 poslato: Mart 22, 2009, 07:30:51 posle podne »

Veoma zanimljiv tekst.Hvala Roberte  ;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #1 poslato: Mart 22, 2009, 06:10:13 posle podne »

Terminator 3 — Gola istina. Arni nikada nije pomislio da će ono «Vratiću se» biti tako teško

19 godina nakon Terminatora i 12 godina nakon odličnog nastavka u vidu T2 — Sudnji dan, Arnold Švarceneger vratio se ulozi koja ga je proslavila. Dok se čekao 2.jul i premijera T3, Flex je uradio intervju sa Švarcenegerom u kojem je otkrivena sva dramatičnost povratka na filmsku scenu ove mega zvezde, prosavljenog bodibildera i političara.

Flex: Koji su vam bili fizički izazovi sa kojima ste se suočili dok ste spremali formu za T3?

Švarceneger: Zapravo, bilo je mnogo teže nego što sam mislio. Novembra 2001. potpisao sam ugovor da snimam T3 sa opcijom da snimanje ne počne pre aprila 2002. Bio sam samouveren da ću imam sasvim dovoljno vremena da postignem željenu formu — formu koja bi bila odgovarajuća onoj koju sam imao u T1 i T2. No, početkom decembra polomio sam 6 rebara u motociklističkoj nesreći i nisam mogao trenirati 3 meseca.

Flex: Kako se nesreća dogodila?

Švarceneger: Bila je to subota popodne kada sam vozio moj Harley kroz Santa Monicu. Auto ispred mene iznenada je zakočio. Moj prednji točak udario je u zadnji branik automobila i ja sam sleteo pored puta. Zbrinut sam u bolnici Sveti Džon i rekli su mi da sam polomio 6 rebara i kako neću moći da treniram naredna 3 meseca, tj. do početka marta. No, ja sam počeo sa treninzima krajem februara, tj. na samo 6-7 nedelja do početka snimanja.

No, i da ostavimo po strani to da sam imao nesreću i ležao sve to vreme, preda mnom su bila 2 nova problema sa kojima se nisam suočavao za vreme snimanja T1 i T2.

Prvo, to je bilo pitanje mojih godina. Terminator 1 sam snimao 1984 godine, kada sam imao 36 godina. A T2 sam snimao 1991., sa svoje 43 godine života. Sada, u 56. oj godini, morao sam ući u formu koja bi se nosila sa tim formama i pravilno oslikavala ovaj nastavak. To je bio sam po sebi izazov.

Drugi, možda još bitniji, faktor jeste operacija srca koju sam imao 1997. Posle te operacije doktori su mi rekli da ne bi bilo pametno da nastavim sa svim onim mojim teškim treninzima koji su podrazumevali velike težine. Savetovali su mi veliki broj ponavljanja i da nikada ne idem do samog otkaza. DAKLE, NISAM MOGAO TRENIRAM ONAKO KAKO SAM NAVIKAO.

Flex: S obzirom na sve to, niste li mogli da malo izmenite vaš lik i pustite ga da sve vreme bude u onom kožnom odelu i ne pokazuje toliko mišića kao u prethodna dva dela?

Švarceneger: Ne! Ponos je bio veliki faktor. Hteo sam da izgledam zaista kao u T1 i T2. Bilo šta manje od toga, predstavljalo bi varanje u suštini priče i varanje filmske publike. Potpisao sam ugovor o tome da igram lika koji sam igrao 2 puta ranije i ja sam, bez obzira na saobraćajnu nezgodu, hteo da ispunim tu obavezu.

Flex: Ukupni troškovi snimanja filma bili su 170 miliona dolara, uključujući i vaš honorar od neverovatnih 30 miliona(najviši honorar glumcu ikad isplaćen). Da li je taj podatak stvarao dodatni pritisak na vas?

Švarceneger: Nikada nisam dozvoljavao da budžet filma vrši pritisak na mene. Moja obaveza je da budem na snimanju svakog dana i radim svoj posao. Čineći to ja sam ispunjavao svoje obaveze. Nakon toga sve je na marketingu i  menadžerima za odnose s javnošću koji trebaju da prodaju film.

Flex: Koliko mišića od vas je tražio scenarista?

Švarceneger: (smeje se) Pa, tražio je što je moguće više. U uvodnoj sceni, kada Terminator dolazi iz budućnosti, pojavljuje se potpuno go i posmatran s leĂ°a. Koliko sam tu mišića zapravo mogao da pokažem? I pored svega, snimanje te uvodne scene nije bilo predviĂ°eno da počne pre kraja maja. Dakle, imao sam fore od kraja februara do kraja maja da uĂ°em u željenu formu za uvodnu scenu.

Flex: Kakav trening program ste imali za ta 3 meseca?

Švarceneger: Gledao sam da to bude što  sličnije treninzima koje sam radio za vreme moje takmičarske karijere. Trenirao sam 2 puta dnevno, 6 dana nedeljno, radeći za većinu mišičnih partija po 15 serija. Prateći savete mog lekara, nisam dizao najveće težine. Radio sam forsirana ponavljanja ili bilo koje druge tehnike intenzivnog treninga. Radio sam visok broj ponavljanja uvek nešto ispod otkaza,  uz jako kratak odmor izmeĂ°u serija.

Drugi veliki potez bio je taj da sam otišao da treniram u «World Gym», Marina del Rey, sa Francom Columbom i Eddie Giulianiem(prvi je bio Mr. Olimpije  1976. i 1981. i skoro 40 godina blizak prijatelj sa Arnoldom, a drugi je bio glavni inicijator nastanka Gold's Gyma, Venice — bodibilding meke). Nekoliko godina trenirao sam uglavnom kući, ali sam onda odlučio da preĂ°em u World Gym i da mi Franko i Eddie budu pomoć i motivacija.

Ispostavilo se da je to bilo sjajno iskustvo. Osim što su me Franco i Eddie gurali napred da uĂ°em u formu koju sam želeo, provodili smo izvanredno vreme u druženju i dobrim šalama. To se nije moglo meriti sa našim nekadašnjim druženjem. Jednostavno, ovo je bilo pravo uživanje.

Flex: Kada je došlo vreme za uvodnu scenu, jeste li bili u željenoj formi?

Švarceneger: O, da. Kada sam počeo sa treninzima krajem februara, imao sam 214 funti, a za uvodnu scenu bio sam težak 220. No, dobio sam mnogo više od 6 funti mišića. Bio sam tvrĂ°i, mnogo izdefinisaniji i puniji. Bio sam na putu da postignem izgled koji sam imao u T1 i T2, a na 220 funti to sam i postigao. I bio sam potpuno iste težine kao u T2.

Prevod: Robert

Trening program za T3

BODYPART                        EXERCISE                     SETS  REPS

Monday, Wednesday and Friday

FIRST WORKOUT

Delts                           Machine front presses             5     15
                                  Side cable laterals                   5     15
                                  Rear delt raises (machine)       5     15
Biceps                          Barbell curls                          5     15
                                   Machine preacher curls          5     15
                                  Concentration curls                 5     15
Triceps                         Triceps pushdowns                5     15
                                   Machine triceps extensions      5     15
                                   Overhead machine extensions  5     15

SECOND WORKOUT

Start with cardio work consisting of 30-45 minutes on a treadmill,
cycle or stair stepper.

Abs                             Forward crunches              4     25
Calves                         Seated calf raises              4     15
Thighs                          Leg extensions                 4     15
Hamstrings                    Leg curls                         4     15

Tuesday, Thursday and Saturday

FIRST WORKOUT

Chest                           Machine bench presses         5     15
                                   Incline dumbbell presses       5     15
                                   Flat dumbbell flyes               5     15
Back                             Machine pulldowns              5     15
                                   Machine rows                      5     15
                                   Nautilus pullovers                 5     15

SECOND WORKOUT

Start with cardio work consisting of a 30-45 minutes on a treadmill,
cycle or stair stepper.

Abs                             Forward crunches              4     25
Calves                          Seated calf raises             4     15
Thighs                          Leg extensions                 4     15
Hamstrings                    Leg curls                         4     15
« Poslednja izmena: Mart 22, 2009, 07:38:41 posle podne od strane Robert » Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.088 sekundi sa 18 upita.