TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402567 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 30, 2025, 12:21:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: >>> TRENING ZA FUDBALERE<<<  (Pročitano 25268 puta)
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Jun 08, 2010, 09:46:16 pre podne »

Moram da kazem da se slazem potpuno sa nekim kao sto je Quaresma,covek koji je u tom svetu (iako se po nekad ne slozimo sa misljenjima  :) ),ali ovde je potpuno na mestu.

raspravom se dodje do odgovora, vrednih milion dolara :)
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #61 poslato: Jun 08, 2010, 09:34:57 pre podne »

Moram se sloziti sa misljenjem da je za fudbalera potrebno i neiozbezno raditi i forsirati i gornji deo tela,i ubija me u pojam kada po nasim teretanama fudbaleri imaju milion predrasuda o samoj teretani i tegovima,spravama...
Moram da kazem da se slazem potpuno sa nekim kao sto je Quaresma,covek koji je u tom svetu (iako se po nekad ne slozimo sa misljenjima  :) ),ali ovde je potpuno na mestu.

Posmatram lika koji u teretani u kojoj ja treniram trenira par fudbalercica.Decko nije fudbaler ali jako strucno lice,i zaista je tesko raci konkretno u pet recenica sta treba raditi jer je to jako,jako slozena stvar i naravno prilicno individualna,kao i za svaki sport.Zaista kao sto vec rekose,ko ima profesionalnih potreba u fudbalu ili bilo kom sportu,bolje je da plati nekog ko je strucan i da ga ovaj non-stop nadgleda nego da pravi greske.Jer i ovde teretana moze nenormalno pomoci,ali ako se nepravilno radi i odmoci  :(
Sačuvana
Be Happy!!!
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Jun 08, 2010, 08:59:26 pre podne »

Ja samo mislim da jednom 'laiku' kome treba jedan obican savet i konkretna vezba sa kojom ce ici u teretanu nisu potrebni profi saveti, jer on to ne trazi niti razume..  :D

on ne shvata da mu nije potreban samo jedan savet i samo jedna vezba da sa njom krene na trening, nece nista postici...
Sačuvana
MSc Sport Scientist

NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #59 poslato: Jun 08, 2010, 01:18:27 pre podne »

Ja samo mislim da jednom 'laiku' kome treba jedan obican savet i konkretna vezba sa kojom ce ici u teretanu nisu potrebni profi saveti, jer on to ne trazi niti razume..  :D
Sačuvana
I am who I am :)
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #58 poslato: Jun 07, 2010, 11:59:11 posle podne »

Човече, каквих људи има... Цитираћу Џереми Кларксона: "Понекад помислим да се појединци заиста паре са поврћем!"

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Jun 07, 2010, 11:58:44 posle podne »

druze,ti si dosao da prosipas znanje na bodibilding forumu,skucao si tribulus,whey,kreatin a i dalje imas  misicnu masu na nivou dece koja vezbaju na fizickom u osnovnoj skoli :)

a svi znamo na kojem je nivou fizicko vaspitanje u nasoj zemlji.
Sačuvana
MSc Sport Scientist

vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #56 poslato: Jun 07, 2010, 11:56:20 posle podne »

w je sad cool :)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #55 poslato: Jun 07, 2010, 11:39:06 posle podne »

U prawu si!koji K* trazim tu swe strucnjak do strucnjaka,sacu da otworim novi profil pa cu da se predstawim kao doktor sportske medicine ...ukljucim google,....LJUDI SAMO KOD PROFESIONALACA na sawetowanje kao sto rekoh,owde ste dobrodosli samo ako klimate glawom i wicete JOSH iskompleksiranim anonimusima!POZZZ DOKTORI XD

koji si ti indijanac ustvari, ja da imam 26 godina bas bih voleo da sam nesto uradio u zivotu do tada.

recimo naucio razliku izmedju W i V ;D
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #54 poslato: Jun 07, 2010, 11:38:44 posle podne »

U prawu si!koji K* trazim tu swe strucnjak do strucnjaka,sacu da otworim novi profil pa cu da se predstawim kao doktor sportske medicine ...ukljucim google,....LJUDI SAMO KOD PROFESIONALACA na sawetowanje kao sto rekoh,owde ste dobrodosli samo ako klimate glawom i wicete JOSH iskompleksiranim anonimusima!POZZZ DOKTORI XD

nazalost nije dovoljno da prepises google da bi imao znanje :) moras to znanje da imas sa razumevanjem i tek onda mozes nekom dati savet :) a hvala bogu,kada neko prepisuje sa deklaracija kao ti,to se odmah primeti ;) srecno na novom profilu ;)
Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Jun 07, 2010, 11:37:32 posle podne »

koji si ti indijanac ustvari, ja da imam 26 godina bas bih voleo da sam nesto uradio u zivotu do tada.
Sačuvana
MSc Sport Scientist

Spartak84
Gost
« Odgovor #52 poslato: Jun 07, 2010, 11:35:50 posle podne »

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #51 poslato: Jun 07, 2010, 11:35:34 posle podne »

a sto se tice pisanja programa...PA BRE JBT ODAKLE STE VI??? znate vi koliko treba vremena,posmatranja klijenta,proba i tako dalje da se napise pravi trening za poboljsanje performansi u sportu??
Kazem ja,treba paziti koga slusati,ti si pokazao kojoj kategoriji pripadas teskasa,doktore!Imas li jos koju diplomu?!
Slika ti pokazuje koliko si pametan,naduwao si se kao bumbar,samo sto nepuknes(grudi su ti \EXTRA)XD!To sta ti koristis i sta radis sa treninzima,i kako sawetujes mislim da malo koga interesuje!Ako ti se nesto neswidja zaobidji...

druze,ti si dosao da prosipas znanje na bodibilding forumu,skucao si tribulus,whey,kreatin a i dalje imas  misicnu masu na nivou dece koja vezbaju na fizickom u osnovnoj skoli :)

NARAVNO da cu uvek da idem pravo u temu kada neko kao ti lupeta gluposti,nema tu zaobilazenja.Za tebe ne da sam doktor,nego Magistar svega! Mada realno,svako ko je citao forum duze od nedelju dana ima vece znanje na nivou doktora od tebe.

ja kada nista koristio nisam opet sam bio svetlosnu godinu ispred tebe i znanjem i izgledom a bio sam dete :)

zato opet sedi,1 za znanje,i sedi 1 za to wwwwwwwwwwwwwww
Sačuvana
quaresma
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Jun 07, 2010, 11:27:44 posle podne »

a sto se tice pisanja programa...PA BRE JBT ODAKLE STE VI??? znate vi koliko treba vremena,posmatranja klijenta,proba i tako dalje da se napise pravi trening za poboljsanje performansi u sportu??
Kazem ja,treba paziti koga slusati,ti si pokazao kojoj kategoriji pripadas teskasa,doktore!Imas li jos koju diplomu?!
Slika ti pokazuje koliko si pametan,naduwao si se kao bumbar,samo sto nepuknes(grudi su ti \EXTRA)XD!To sta ti koristis i sta radis sa treninzima,i kako sawetujes mislim da malo koga interesuje!Ako ti se nesto neswidja zaobidji...

ne znam stvarno sta da ti kazem, tvoje shvatanje svega do sada o cemu si pisao, je veoma usko i sirovo. Vidi se da se trudis da nametnes ljudima svoje znanje, ali ti to ne polazi za rukom, posto si uzeo odredjene informacije procitane mozda po nekim forumima ili nekim sajtovima, koje su potpuno kontradiktorne, zastarele i uglavnom netacne.
Zaista se vidi kako se jako trudis da upadnes u tu pricu, ali ako zelis da budes onaj koji moze da da kvalitetan savet, postoji ispravan nacin da se dodje do savremenih informacija o treningu, ishrani, suplementaciji... puno radova procitanih po 20 puta da bi se razumeli, knjiga, da ne kazem fakultetsko obrazovanje u oblasti sporta.

zaista argumenti su ti nula, bolje bi bilo da i ne posecujes forum, ako mislis da nastavis ovako.

ovo kazem iz najbolje namere, nemam potrebu da se raspravljam s tobom, ili dokazujem da sam ja u pravu a ti ne.
ali gledaj i ovako, ti das potpuno pogresan savet i pritom ga veoma zhustro branish, dalje to citaju ljudi pocetnici koji to prihvataju, ako je samo i jedan takav, ti si mu pokvario trening ili ishranu ili sta god. dakle, kazi svoje mishljenje, ali ako ti 5 ljudi strucnijih od tebe kazu da nisi u pravu ili da potpuno gresis, prihvati to.
Sačuvana
MSc Sport Scientist

Spartak84
Gost
« Odgovor #49 poslato: Jun 07, 2010, 11:20:08 posle podne »

JBT,mislis da imas lepu gradju,a?! :D
DOKTOREEE!XD
Nidje weze :D smanji malo pritisak ,puci ces XD
Sačuvana
Spartak84
Gost
« Odgovor #48 poslato: Jun 07, 2010, 11:08:50 posle podne »

Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 17 upita.