TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399947 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 21, 2025, 05:12:49 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: TRBUSNE KONTRAKCIJE  (Pročitano 6159 puta)
honda83
Gost
« Odgovor #9 poslato: April 04, 2009, 01:28:31 posle podne »

Vezbama za trbusnjake jacas trbusni zid i takodje dajes im volumen,ali visag masnog tkiva skida se ishranom i nekim cardio treningom...tako da videce se uskoro...do leta su tu ;)

Za donji stomak bih ti preporucio vezbu na vratilu sa podizanjem nogu,ali ako ti ova opcija bude tehnicki teska za izvodjenje,savij noge u kolenima i koncentrisi se na kontrakcije a ne na podizanje nogu.Mozes pogledati ovde kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=u_5YquL_MIM

Hvala puno! Tesko da ce do leta da se vide, genetika je cudo :), ali bar da smanjim stomak i bicu srecan...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #8 poslato: April 04, 2009, 01:18:23 posle podne »

A jos je bolja varijanta raditi ''Bubkine kontrakcije'' Tj isto podizanje nogu stim sto pipnes prste kojima se drzis za sipku i gurnes sto vise mozes iznad :)....

Marko imas neki komentar na ove ''tvrde i unikatne trbusnjake'' milanove  ;D ;D
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #7 poslato: April 04, 2009, 12:45:41 posle podne »

Vezbama za trbusnjake jacas trbusni zid i takodje dajes im volumen,ali visag masnog tkiva skida se ishranom i nekim cardio treningom...tako da videce se uskoro...do leta su tu ;)

Za donji stomak bih ti preporucio vezbu na vratilu sa podizanjem nogu,ali ako ti ova opcija bude tehnicki teska za izvodjenje,savij noge u kolenima i koncentrisi se na kontrakcije a ne na podizanje nogu.Mozes pogledati ovde kako to izgleda http://www.youtube.com/watch?v=u_5YquL_MIM
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #6 poslato: April 04, 2009, 12:41:00 posle podne »

Marko, koju bi vezbu preporucio za taj donji deo stomaka, tako da mogu da kombinujem sa ovom vezbom na lat masini?
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #5 poslato: April 04, 2009, 12:36:56 posle podne »

Evo sada sam odradio 2 serije,  sa malim tezinama, i ne mogu ni da se ispravim do kraja, otkidaju me trbusnjaci (koji se inace ne vide ni z dvogled :) ).
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #4 poslato: April 04, 2009, 12:26:35 posle podne »

Donji deo stomaka jemanje angazovan pri toj vezbi,ali nazalost malo vezbaca iskoristi maximum iz ove vezbe,vise angazuju ledja i druge misicne partije nego sam abdomen.Dobra vezba,mada sam ja vise za opciji na kolenima i sa kanapom.
Sačuvana
honda83
Gost
« Odgovor #3 poslato: April 04, 2009, 12:08:19 posle podne »

upravo sam probao, deluje mi dobro :). Osetio sam da mi pri toj vezbi ne radi i donji deo stomaka, ili mi se tako samo cini?
Sačuvana
miletich
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

therockarolla
« Odgovor #2 poslato: April 04, 2009, 10:55:23 pre podne »

Da zanemarimo tvoje masivne i tvrde trbusnjake...
Vezba je odlicna
A jel' si probao to isto samo sa kanapom i da budes na kolenima???
Sačuvana
Milan Kresojevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 04, 2009, 12:57:10 pre podne »

Ja izvodim trbusne kontrakcije tako sto ih radim na lat masini.Uradim 10 serija po 15 ponavljanja i verovali vi ili ne,to je jedina vezba koju radim za trbusnjake.Ova vezba se izvodi tako sto okrenete ledja lat masini i uhvatite rukama za usku sipku,trbusnjacima pravim kontrakciju,a sipku drzim iza glave,i gledam da je sto manje moguce povlacim rukama,a sto vise trbusnjacima.To je najbolje izvoditi na prazan stomak,jer onda se postize maximalna kontrakcija.Toliko mi se napumpaju trbusnjaci,da me rebra bole.Svako ko ne veruje,neka pogleda moje slike,imam extremno masivne i tvrde trbusnjake,sto je danas retko u BB.OBAVEZNO POKUSAJTE!!!
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.164 sekundi sa 18 upita.