TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399917 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 08:30:23 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MRTVO VUCENJE  (Pročitano 8076 puta)
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Jul 18, 2009, 03:22:06 posle podne »

Poenta je da svako nadje sta njemu odgovara.zasto raditi nesto ako osecas bol?Nemoj ispravljati skroz noge u kolenimai koncentrisi se da osetis misic tamo gde treba.

Ok radicu onda tako, pa da vidim kako ce ici.. Mrtvo dizanje nisam dosta dugo radio, pa je moguce da cu vremenom malo da povratim motoriku pokreta. Misic evo upravo osetim, cela sredina ledja mi je pogodjena. Sto je super :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #29 poslato: Jul 18, 2009, 12:49:47 posle podne »

Vish tu si u pravu fitjo...ja dok mogu idem balls to the floor cucanj..i onda zadnjih 5-6 polu cucanj itd.:D ubija kvad...

a nikad nisam osecao opterecenje u kolenima kad radim mrtvo.a gurne za zglob mi bas pomazu...jedino posle osecam da mi rame istegnuto al nekako cool osecaj xD
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #28 poslato: Jul 18, 2009, 08:45:50 pre podne »

Poenta je da svako nadje sta njemu odgovara.zasto raditi nesto ako osecas bol?Nemoj ispravljati skroz noge u kolenimai koncentrisi se da osetis misic tamo gde treba.
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Jul 17, 2009, 10:41:58 posle podne »

Pa pazi, ja imam problem sa levim kolenom. To vec vucem duze vreme, prvenstveno od basketa na betonu. Tako da prlikom krajnje faze ispravljanja noge osetim bol i imam utisak kao da mi skljocne koleno. To mi se desava kod nozne ekstenzije i kod polucucnjeva ( doduse tu u fazi zaustavljanja pokreta), pa i kod mrtvog dizanja kada koristim tezine preko 60 Kg. Znam da ima veze i sto sam visok 196 i prilicno sam krakat  :) Jbg, kada ne lockujem koleno izgleda kao da tecnije uradim seriju, ne znam...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #26 poslato: Jul 17, 2009, 08:12:04 posle podne »

pa sto mora skroz,ljudi rade polucucanj pa opet imaju extra kvad,meni su moja kolena draza a erektore i cela ledja sasvim lepo pogodim
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #25 poslato: Jul 17, 2009, 07:26:05 posle podne »

zasto da ne lokuje kolena...kako da skroz istegne erektor onda?
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Jul 17, 2009, 06:17:38 posle podne »

pa i vecina ne dize skroz tj ne lockuje kolena
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jul 17, 2009, 04:25:08 posle podne »

Posto Milan nazalost nije vise na forumu  :-[ moracu da priupitam vas smrtnike za misljenje  :D Kad si vec podigao teg i ispravio noge, da li kolena ispravis 100% jer danas sam pokusao da ih ispravim do 90% i imam utisak da sam smanjio tenziju u kolenima, a ledja sam odlicno pogodio. Mozda to meni odgovara zbog visine, nemam pojma?  ???
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: April 12, 2009, 03:02:54 posle podne »

nače meni se kod hiper extenzije svidja i varijanta kad se stavi recimo teg od 10-15kg na gornji deo ledja,zauzme se položaj tako da trup bude paralelan sa podom i tako 30-60sec.mene baš fino pogodi...
zanimljivo... probace se ;)
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #21 poslato: April 12, 2009, 01:11:22 posle podne »

Sa mrtvim dizanjem zaista treba oprezno,meni je u teretani miki veliki jedan trening prišao i rekao da mi položaj ledja nije adekvatan iako se meni činilo da su prava ko strela ali očigledno nisu bila i od tad baš baš pazim da mi ledja budu ko lenjir :D,znači skoncentrisano,lagano i nema frke,a gledam po mojoj teretani ljude i retko ko radi PRAVILNO mrtvo dizanje i zgibove,tačnije retko ko uopšte radi te vežbe ali zato lat-u ne možeš prići od gužve :P Inače meni se kod hiper extenzije svidja i varijanta kad se stavi recimo teg od 10-15kg na gornji deo ledja,zauzme se položaj tako da trup bude paralelan sa podom i tako 30-60sec.mene baš fino pogodi...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #20 poslato: April 09, 2009, 09:02:24 posle podne »

stanes ispred ogledala i radis kao i svaku drugu vezbu ako nisi siguran
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #19 poslato: April 09, 2009, 08:13:08 posle podne »

Mrtvo vucenje je ok, ali samo umereno.. Posto nema ko da me nadgleda, ne volim nesto da je radim. NE znam da li sam ok uradio :D
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #18 poslato: April 09, 2009, 01:47:24 posle podne »

Mrtvo vucenje i veslanje u pretklonu daju ogromnu dubinu i sirinu ledja,i od te dve vezbe ne postoje bolje i svki pro BB forsira te dve vezbe.A sto se tice toga da je opasna vezba,po meni je to iskreno cista glupost,jer samo debil moze da vuce teret sa krivom kicmom i to narucito onaj teret koji ne moze da digne i takvi ljudi su debili i zasluzuju da se povrede.

kako profesinalan stav.... ccc
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #17 poslato: April 09, 2009, 01:37:28 posle podne »

I ja tako pocnem 12 do 15 ponavljanja,ali obicno zavrsim sa velikom tezinom.Opet ponavljam dobra vezba,ali samo treba biti krajnje obazriv
Sačuvana
Spartak
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: April 09, 2009, 01:23:51 posle podne »

Dobra vezba,ali mnogo rizicna.Koliko god da je pravilno radite uvek postoji sansa da se povredite.
upravo tako !
moja neka varijanta sto praktikujem ponekad jeste mrtvo dizanje sa nekim normalnim tezinama znaci ne ispod 12-15x u kombinaciji sa ledjnom extenzijom, daje nevjerovatan pump
Sačuvana
two more...no matter what...!
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.082 sekundi sa 17 upita.