TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 400335 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Februar 02, 2025, 04:44:59 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MOJ LICNI TRENING ZA NOGE  (Pročitano 6090 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #6 poslato: April 11, 2009, 01:42:32 posle podne »

Od suplemenata za vreme ovog treninga mozete uzeti,cak i u toku treninga 1 tabletu kofeina od 100mg. nadrobljenu sa nekim sokom.To pijete izmedju prednje i zadnje loze.I posle treninga savetujem da popijete 2 merice whey proteina,pomesanog za 2 kasike dextroze i 5-10gr.glutamina.
Nakon toga sat vremena preporucujem liquid amino,2 supene kasike,a pre ovog treninga sat vremena preporucujem 1 kofeinsku tabletu,5-10 gr.kreatina pomesanog sa djusom,ako mozete finansijski ubacite i bcaa(1 malu kasikicu)od dymatize-a.

Ovako ocigledno cu morati da obrisem acc...znachi Ako se ovakve stvari pishu ja bih na mestu PS-a se ozbiljno zapitao da li je kod vas ostalo i malo profesionalizma....o boze...
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: April 11, 2009, 01:18:25 posle podne »

Sad ide odgovor, nisam powerlifter, bb je moj sport  ;D
Sačuvana
I don't give a fuck
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: April 11, 2009, 10:53:36 pre podne »

a koja ti je maksimalna tezina na cucnju? ae okaci neki klip da vidimo to...
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #3 poslato: April 11, 2009, 07:23:15 pre podne »

kolike pauze pravis izmedju serija i koliko ti traje jedna serija od 12 pon., kolike pauze izmedju vezbi, koliko ti trening za noge traje?

Sačuvana
Milan Kresojevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: April 11, 2009, 02:37:04 pre podne »

Noge su veoma zahtevna misicna grupa koja trazi velike terete.I njima treba posvetiti dosta paznje.90% vezbaca dobro izgleda gore,a noge su im katastrofa,i dobiju izgled mornara popaja :P
Njih je najbolje vezbati same,zato sto su jedna od najvecih misicnih grupa na telu.
I ako ih planirate raditi 2 puta ned.najbolji izbor za to bi bili pon. i pet.s tim da drugi trening za noge ne treba da izgleda kao ovaj sto smo sad sastavili,znaci 1 trening rasturate velike terete,a drugi trening radite samo pumpanja.Znaci sve iste vezba ali da vam se sve krece od 8-12 pon.
Razlog za to je sto telo ne moze da izdrzi takva opterecenja 2 puta nedeljno.A i vise cete napredovati ako praktikujete ovakva dva sistema treninga.

Sačuvana
Milan Kresojevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 11, 2009, 02:26:42 pre podne »

Trening za noge pocinjem uvek tako sto se prvo zagrejem 10 min.na biciklu.Zatim pocinjem da radim cucnjeve 3 serije po 12 pon.sa 120 kg.
                                                                                                                                                       2 serije po 8 pon.sa 180kg.
                                                                                                                                                       6 serija po 6 pon.sa 270kg.
Kad to uradim smanjim teret skroz na 180kg.i uradim 1 seriju do otkaza.
Sledeca vezba je presa.Na nju momentalno stavljam 700-800kg.i to radim 6 serija do otkaza(svaku seriju).
Nakon toga noge mi imaju toliku pumpu krvi da moram da sednem 10 min.da bi dosao sebi.
Posle odmora radim iskorak cucanj,ali setajuci sa bucicama.Uradim otprilike 6 serija po 12 koraka.
Sledeca vezba mi je zadnja extenzija,to radim 12 serija do otkaza sa sto vecim teretom.
Tako ja treniram butine.
Ovako radim noge kad radim masu.

ZA POCETNIKE:savetujem da rade ovako,ali ovaj program je predvidjen za vezbaca koji aktivno trenira 6 meseci barem.
Zagrevanje neka bude isto kao i kod mene,10 min.na biciklu.
Cucanj,probajte napraviti 3 serije sa 12 pon.ali teret kojii mozete da dignete 12 puta maximalno.
                                   3 serije od 6-8 pon.isto sa max.teretom.
                                   2 serije sa 4 pon.takodje max.teret.
Presa,to opet zavisi posle ovoga svega da li cete biti u stanju da je radite,ali ja je preporucujem.
Radite 6 serija sa 6-12 pon.sa max.teretom.
Iskorak cucanj radite 6 serija po 12 koraka sa bucicama,isto sa max.teretom.
Zadnja extenzija,radite 6 serija po 12 pon.sa max.teretom.
Ovo je program predvidjen za pocetnike.

Od suplemenata za vreme ovog treninga mozete uzeti,cak i u toku treninga 1 tabletu kofeina od 100mg. nadrobljenu sa nekim sokom.To pijete izmedju prednje i zadnje loze.I posle treninga savetujem da popijete 2 merice whey proteina,pomesanog za 2 kasike dextroze i 5-10gr.glutamina.
Nakon toga sat vremena preporucujem liquid amino,2 supene kasike,a pre ovog treninga sat vremena preporucujem 1 kofeinsku tabletu,5-10 gr.kreatina pomesanog sa djusom,ako mozete finansijski ubacite i bcaa(1 malu kasikicu)od dymatize-a.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.139 sekundi sa 17 upita.