TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 04:14:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MIKI-RAFTIN TAROM  (Pročitano 25066 puta)
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Avgust 19, 2007, 07:39:46 posle podne »

svaka cast Miki.
Jel GVT vredi nesto, evo posle (1 faze) koje si proshao....ili si zavrsio ceo GVT pa opet pochinjes...?
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #37 poslato: Avgust 19, 2007, 06:46:35 posle podne »

Lepo lepo :)
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
mikiveliki
Gost
« Odgovor #36 poslato: Avgust 19, 2007, 06:41:42 posle podne »

Miki, postavi slike u minimum 1024x768 rezoluciji a na forum okaci samo thumbnail-ove, tako neces opteretiti forum a mi cemo slike moci da vidimo. Ovako se bas nista ne vidi. :(

Evo neke najsvezije od danas dok sam se vracao (bio) na treningu...nadam se da ce zadovoljiti vazu radoznalost. Danas su na redu bile ruke - biceps/triceps

Poredjenja radi razlika u slikama uradjenim za rafting i ovih danas je svega u 30-tak dana i novi krug GVT treninga  koji sam zapoceo pre 5 dana...

Telesna tezina na raftingu mi je bila 94,5kg a sada je 97,5

« Poslednja izmena: Avgust 20, 2007, 08:39:43 pre podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #35 poslato: Avgust 19, 2007, 02:47:03 posle podne »

Ja i Obadov vec neko vreme razmisljamo o tome, tako da ako se skupi neka ekipa, zovite i picimo i mi!
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: Avgust 19, 2007, 01:31:36 posle podne »

ja sam uzeo slobodu da pogledam cene raftinga... 3 dana = 70 e , jel da ?  to mozda i nije mnogo za konstantne nalete adrenalina...

pa, kad idemo ?   
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #33 poslato: Avgust 18, 2007, 11:11:40 posle podne »

Vidite siluetu,to vam je dosta.Ja isto ne volim da se pokazujem kad sam na masi...nezadovoljan sam tada...ali opet vidite ta velika ramena i butine!
Sačuvana
Ogi
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Avgust 18, 2007, 10:58:18 posle podne »

Miki, postavi slike u minimum 1024x768 rezoluciji a na forum okaci samo thumbnail-ove, tako neces opteretiti forum a mi cemo slike moci da vidimo. Ovako se bas nista ne vidi. :(
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #31 poslato: Avgust 18, 2007, 07:53:36 posle podne »

niti imam splav , niti gumenjak... ::) :-\

MOMCI NE TREBA VAM NISTA KOMPLETNU OPREMU DOBIJATE TAMO NA LICU MESTA I ONA JE URACUNATA U CENU. Naravno camac je takodje obaveza organizatora. Sve sto vam treba je dobra volja i malo avanturistickog duha. Naravno i moj telefon da vam sve to organizujem. Mada moze i na PM!?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #30 poslato: Avgust 18, 2007, 07:49:54 posle podne »

Pozdrav za Mikija Ljudinu   :)

Mogu da vam kazem da je rafting stvarno super stvar. Pocetkom leta sam bila preko nekog planinarskog drustva iz BG-a na raftingu Drinom. Naravno, ne moze da se poredi sa Tarom. Drina je mnogo mirnija. Svejedno bio je dozivljaj: 5 gumenjaka, super raspolozena ekipa i petocasovni spust rekom... Jao sad bih opet isla... :'(

Hvala na komplimentu!

Sto se tice raftinaga najmocniji je u maju i junu kada je vodostaj najveci pa eto ako ne pre onda se vidimo u mojoj ekipi tada...naravno ako si dovoljno hrabra i po malo...!?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #29 poslato: Avgust 18, 2007, 07:46:57 posle podne »

trenirao si u gymnasu?
i ja bejah jednom tamo sa cika Mikijem  ;D

Nego Miki ovo izgleda zaista sjajno, rafting na Tari, ja sam to preko faxa gledao proletos ali je bilo nesto malo dana jako pa sam batalio. koliko je ovo tvoje trajalo? preko cega/koga si isao? i da li si isao sa nekom ekipicom?

Agencija sa kojom saradjujem je poznata pod nazivom WIND a poblize o njenim ponudama mozes pogledati na: http://www.wind.co.yu/

Opet kazem mozete kontaktorati i mene za bilo koji tip aranzmana...
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #28 poslato: Avgust 18, 2007, 07:43:33 posle podne »

Iako nisi u takmicarskoj formi,ti Miki imas ono sto skoro niko koga ja poznajem nema a to je veliko znanje,moc komunikacije i sto je najvaznije dobra volja da to podelis sa drugim ljudima.Svaka ti cast na tome,veliki si ljudina zbog toga.

KOmplimenti prijaju. Mogu samo da obecam da cu se truditi da budem jos bolji i ko zna mozda se spremim za neko takmicenje u Master kategoriji 40+
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #27 poslato: Avgust 18, 2007, 07:38:12 posle podne »

naravno da je tako...ali svi koji slusaju tvoje savete zele da vide kako izgleda covek koji im daje savete

Ti i ja smo se videli na sajmu ZIMEXPO pa eto prilike da preneses forumasima utiske sa naseg susreta!?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #26 poslato: Avgust 18, 2007, 07:01:48 posle podne »

Svi koje zele na rafting mogu da se meni jave i ja cu im organizovati taj nezaboravni dogadjaj. U medjuvremenu jos slika i to onih sa vecom rezolucijom. Neka sva cula uzivaju!

U MEDJUVREMENU DA NAJAVIM JOS "GOLISAVIH" SLIKA SA UPRAVO DANAS ODRZANOG ROSTILJA NA FRUSKOJ GORI...ocekujem da se obrade ovih dana pa se javljama sa najnovijom foto reportazom!

« Poslednja izmena: Avgust 18, 2007, 07:50:19 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: Avgust 18, 2007, 06:00:45 posle podne »

imas slauf  ;D

I misice  ;D ;D
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Avgust 18, 2007, 05:19:28 posle podne »

imas slauf  ;D
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.108 sekundi sa 18 upita.