TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 04:54:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MIKI-RAFTIN TAROM  (Pročitano 25096 puta)
X FRAME
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: Avgust 31, 2007, 10:44:40 posle podne »

Crazy pump. Masivne ruke . FULL of ACTION . ! ! ! ! ! !
Sačuvana
bodybuilding forever
mikiveliki
Gost
« Odgovor #67 poslato: Avgust 31, 2007, 08:12:13 posle podne »

Miki, postavi slike u minimum 1024x768 rezoluciji a na forum okaci samo thumbnail-ove, tako neces opteretiti forum a mi cemo slike moci da vidimo. Ovako se bas nista ne vidi. :(

Evo neke najsvezije od danas dok sam se vracao (bio) na treningu...nadam se da ce zadovoljiti vazu radoznalost. Danas su na redu bile ruke - biceps/triceps

Poredjenja radi razlika u slikama uradjenim za rafting i ovih danas je svega u 30-tak dana i novi krug GVT treninga  koji sam zapoceo pre 5 dana...

Telesna tezina na raftingu mi je bila 94,5kg a sada je 97,5

Miki, koja je ovo teretana?

TOTAL GYM

Pozicija: LIMAN IV
Adresa: Ive Andrica...
Objekat: Atomsko skloniste
Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Avgust 30, 2007, 08:32:33 posle podne »

kad idemo na rafting, koliko para, gde se ide, koliko dana ?!  ajmo organizator obavestenje na vreme  :o ;D
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
roolee
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: Avgust 30, 2007, 03:38:23 posle podne »

Miki, postavi slike u minimum 1024x768 rezoluciji a na forum okaci samo thumbnail-ove, tako neces opteretiti forum a mi cemo slike moci da vidimo. Ovako se bas nista ne vidi. :(

Evo neke najsvezije od danas dok sam se vracao (bio) na treningu...nadam se da ce zadovoljiti vazu radoznalost. Danas su na redu bile ruke - biceps/triceps

Poredjenja radi razlika u slikama uradjenim za rafting i ovih danas je svega u 30-tak dana i novi krug GVT treninga  koji sam zapoceo pre 5 dana...

Telesna tezina na raftingu mi je bila 94,5kg a sada je 97,5

Miki, koja je ovo teretana?
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #64 poslato: Avgust 23, 2007, 12:08:23 posle podne »

1.MikiVELIKI
2.Svetlana Kostic
3.Proday
4.CTEBAH
5.gavranac

Vidim ekipa se povecava i radujem se tome!
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #63 poslato: Avgust 23, 2007, 12:07:40 posle podne »

...Macva je poznata kao bogat kraj a ako se jos neko mesto pri tome zove Bogatic onda preptopstavljam da znate kako kuce u njemu izgledaju i kako ljudi u njima zive. Ulazimo u dvoriste tipicno macvanskog seoskog domacinstva. Kapija je vec uveliko bila otvorena u ocekivanju da cemo doci kao sto je i bilo najavljenjo. Docekuje nas "malda" sa detetom i mladja sestra. I dalje je jako toplo pa udjosmo u kujnu najladniji deo kuce. Miris rostilja nas je docekao jos na ulazu. Sava me nije slagao...

Za pocetak ladno pivo, pa jos jedno. Trece sam podelio sa Savom!

Gazda Milan se najzad pojavio na vratima, go do pasa i jos svez od tusiranja. Pozdravismo se i krene prica. Milan nas opomenu da se krene sa jelom. I tako to redom kako vec ide...al se nekad dobro jelo bas!!!

Posedasmo u opela Milan i ja pozadi, Ogi na mesto suvozaca, jer on zna put do kampa barem je to tako tvrdio u pocetku no kasnije..., Sava za volanom. Vozimo se brzo i zustro dok se u prozoru smenjuju poznati pejzazi macvanske ravnice. Uskoro prelazimo Drinu i evo nas u Republici Srpskoj. Nezibezno odmah krece pricao o ratu na sta nas podseca po koja srusena kuca uz put.
Promenusmo na vedrije teme, automobili, devojke i sl. Put nas vodi dalje ka prevoju na Han Pjesku. Krajolik zaista predivan. Visok uspon pun serpentina koje Sava veoma vesto savladjuje. Mialn neumorno "ne zaklapa" ima komentar za sve i svakoga. da ga ne poznajemo pomisli  bi da je neki havlisavac no cvrsto je on na zemlji zivot ga ne miluje bas, puno se radi.

Uz nekoliko pauza put nas konacno dovodi nadohvat kampa. Uveliko je vece negde oko 9 sati a put sve strmiji i uzi. Vise nema nikakvog putokaza. Zaustavljamo se da po kojeg slucajnog prolaznika upitamo za pravac. Dobijamo ljubazno odgovor i krecemo dalje. Ogi ipak nije bas bio dobar vodic. Naravno MIaln to nije mogao da ne prokomentarise...
Put naglo skrece na desno i strmo na dole. Vise neka kaldrma koja ubrzo zatim prelazi u tipicno zemljani poljski put. Evo i table, pise: KAMP KALISTA!

Parkiramo auto i dok se teglimo umorni i prljavi od puta iz daljine cuje se harmonika, bas prim i terca...kao da sam u Novom Sadu u nekom od tamburaskih podruma...

Drustvo nas razdragano docekuje, prave se dodatna mesta uz trpezu a na trpezi nema sta nema!!! Moram da priznam da rostilj kod MIalna jos nisam ni svario a vec me ceka nova tura mesa. Bice ovo naporan vikend no planirao sam ovako nesto. Dobro ne bas ovako ali svakako pocinje da mi se svidja. Ispijam casu crnog i jedrim u noc. Sutra je rafting!

« Poslednja izmena: Avgust 23, 2007, 12:10:55 posle podne od strane Miki VELIKI » Sačuvana
Gavranac
Napredni član
Van mreže Van mreže

www.familyfightteam.org

Serbian Translations
« Odgovor #62 poslato: Avgust 23, 2007, 11:50:17 pre podne »

1.MikiVELIKI
2.Svetlana Kostic
3.Proday
4.CTEBAH
5.gavranac
Sačuvana
mikiveliki
Gost
« Odgovor #61 poslato: Avgust 23, 2007, 11:26:04 pre podne »

Ok. Pocnimo skupljati posadu:

1.MikiVELIKI
2.Svetlana Kostic
3.?

ima li jos hrabrih...?

Moj post sa predhodne strane  ;)

1.MikiVELIKI
2.Svetlana Kostic
3.Proday
4.CTEBAH
5?

Sačuvana
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Avgust 22, 2007, 07:23:20 posle podne »

idem JA  ;D 
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Proday
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

Bicu i ja veliki!!!

« Odgovor #59 poslato: Avgust 22, 2007, 01:48:28 posle podne »

1.MikiVELIKI
2.Svetlana Kostic
3.?

ima li jos hrabrih...?

Moj post sa predhodne strane  ;)
Sačuvana
Ceca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Avgust 22, 2007, 01:39:23 posle podne »

Htedoh reci "trecu"
Sačuvana
Ceca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Avgust 22, 2007, 01:38:22 posle podne »

Ceco, izgledas extra :)

Baci pogled na tecu temu u AMATERI  ;)
Sačuvana
FLEXns
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Avgust 22, 2007, 01:28:46 posle podne »

Ceco, izgledas extra :)
Sačuvana
Zadovoljstvo je najcesce u onome sto ni ne primecujemo
mikiveliki
Gost
« Odgovor #55 poslato: Avgust 22, 2007, 09:31:37 pre podne »

1.MikiVELIKI
2.Svetlana Kostic
3.?

ima li jos hrabrih...?
Sačuvana
Ceca
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Avgust 22, 2007, 09:29:19 pre podne »

i jos jedna i to je to.

[prilog je izbrisao admin]
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.113 sekundi sa 19 upita.