TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399937 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 19, 2025, 01:15:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: MOJ TRENING ZA BICEPS  (Pročitano 5656 puta)
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Jul 13, 2009, 09:08:25 posle podne »

meni nije samo jasno kako covek da ne znanjem moze da postigne takav rezultat??
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #10 poslato: Jul 13, 2009, 09:08:13 posle podne »

steta bas sam uzivao u njegovim odgovorima :D
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #9 poslato: Jul 13, 2009, 09:06:15 posle podne »

ne mogu da iznesem neke stvari na forumu, zaista ne mogu...

a i nismo bili zadovoljni njegovim znanjem, trudom i radom na forumu....   ukratko... ali da ne skrecemo sa teme
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Jul 13, 2009, 09:05:29 posle podne »

Zato sto je lupao kao maksim po diviziji...  :D ;D
cinio mi se dobar momak  :D :D :D :D :D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #7 poslato: Jul 13, 2009, 09:02:58 posle podne »

Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jul 13, 2009, 09:00:16 posle podne »

.
Ovaj program mi je savetovao moj drug Predrag Pedja Milosevic cetvorostruki prvak Balkana i Mediterana,i apsolutni pobednik na oba takmicenja svaki put.Sa ovim programom sam povecao bicepse za 4 cm i to u definiciji.Moj drugar ima ruku 52 cm u definiciji,a skroz oderan ima 90kg. na visinu od 166 cm.Decko stvarno ima vrhunske ruke.

Tek sad ovo vidim... kako se zove taj drug sa cudovisnim rukama, jako me zanima?

Milan nije više kod nas u timu, tako da nešto baš ne verujem da će se vratiti na forum i odgovoriti...

sto ste ga izbacili?? ako nije tajna
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: Jul 13, 2009, 08:54:55 posle podne »

.
Ovaj program mi je savetovao moj drug Predrag Pedja Milosevic cetvorostruki prvak Balkana i Mediterana,i apsolutni pobednik na oba takmicenja svaki put.Sa ovim programom sam povecao bicepse za 4 cm i to u definiciji.Moj drugar ima ruku 52 cm u definiciji,a skroz oderan ima 90kg. na visinu od 166 cm.Decko stvarno ima vrhunske ruke.

Tek sad ovo vidim... kako se zove taj drug sa cudovisnim rukama, jako me zanima?

Milan nije više kod nas u timu, tako da nešto baš ne verujem da će se vratiti na forum i odgovoriti...
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jul 13, 2009, 08:50:59 posle podne »

Pa to je ulavnom ono sto svi manje vise radimo. Razlika je u vecem broju serija (ukupno 21) ,sto mislim da je za rekreativca previse. Iz licnog iskustva znam da ne mogu da izvucem vise od 12 serija za bicepse, a da budu kvalitetne. Posto mi se biceps totalno iscrpi, mogu da uradim eventualno par serija sa pola tezine a to nije to... Kako izgleda ona vezba sa kolena? Kao koncentracioni pregib ili?
pa ti si natural....a ovaj decko je takmicar,,kontas
Sačuvana
MAXX
POČASNI ČLAN
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: Jul 13, 2009, 07:17:59 posle podne »

.

Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Jul 13, 2009, 07:00:38 posle podne »

Pa to je ulavnom ono sto svi manje vise radimo. Razlika je u vecem broju serija (ukupno 21) ,sto mislim da je za rekreativca previse. Iz licnog iskustva znam da ne mogu da izvucem vise od 12 serija za bicepse, a da budu kvalitetne. Posto mi se biceps totalno iscrpi, mogu da uradim eventualno par serija sa pola tezine a to nije to... Kako izgleda ona vezba sa kolena? Kao koncentracioni pregib ili?
Sačuvana
Milan Kresojevic
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: April 14, 2009, 12:21:16 pre podne »

Kao i na pocetku svakog treninga radim zagrevanje...Dvorucno dizanje bucica 3 serije po 12 pon.sa 25kg.
                                                                                                          3 serije od 6-8 pon.sa 35kg.
                                                                                                          3 serije od 4-6 pon.sa 42kg.
                                                                                                          1 serija do otkaza sa 42 kg.
Druga vezba za biceps mi je podizanje dvorucne sipke 3 serije od 6-8 pon. 80kg.
                                                                          2 serije do otkaza sa 80kg.
Treca vezba je dizanje bucice sa butine 6 serija po 12 pon.sa 25 kg.
Ovaj program mi je savetovao moj drug Predrag Pedja Milosevic cetvorostruki prvak Balkana i Mediterana,i apsolutni pobednik na oba takmicenja svaki put.Sa ovim programom sam povecao bicepse za 4 cm i to u definiciji.Moj drugar ima ruku 52 cm u definiciji,a skroz oderan ima 90kg. na visinu od 166 cm.Decko stvarno ima vrhunske ruke.Ovaj program mi je popravio bicepse za 30%,sto je jako mnogo,sad imam ruke 50 cm u definiciji.Znam da vam se i ovaj program naravno nece svideti,ali ja pisem iz svojih licnih iskustava i sta mi je omogucilo napredak.Zelim da se javno zahvalim mom drugu Pedji koji jako podrzava moju karijeru.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.11 sekundi sa 17 upita.