TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399696 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 10, 2025, 09:42:58 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Aleksandar89  (Pročitano 10471 puta)
Nitro
Gost
« Odgovor #27 poslato: Jul 05, 2009, 12:34:49 pre podne »

@ aleksandar jesi ti pored ovog, copy pasteovo svakom pojedinacno na pm ::)  ;) :D

@mare ...crveno meso....prosto budi zveri u ljudima  ;D ;D ;D konjetinu cepas il?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #26 poslato: Jul 04, 2009, 11:05:17 posle podne »

Trudi se da uneses oko 3g proteina po kg,a sto se BCAA tice 10 gr pre,10 u toku i 10 gr posle treninga.Sada da li su neophodne?Ja sam pristalica da ishrana bude na prvom mestu,ali pozeljno ih je koristiti kao i whey protein ako imalo ozbiljno treniras.Glutamin je ok za oporavak o za ocuvanje misicne mase,ali bih BCAA stavio pre njega.
Za kreatin monohidrat i to famozno navlacenje vode sam vec vise puta pisao.Unos UH utice da li ce ta voda uci u misic(sto i jeste poenta i svrha creatina) ili pod kozu.Vecina vezbaca unosi previse hidrata ili ne kvalitetnih hidrata sto dovodi do retencije podkozne vode.
Kre alkalyn...proizvodjac navodi da nema te retencije vode i da su manje doze delotvorne u odnosu na monohidrat,nemam iskustva sa njim cak u poslednje vreme mi ni monohidrat ne prija jer unosim dosta crvenog mesa koje u sebi ima creatina.
Nadam se da sam ti na sva pitanja odgovorio,ako imas nesto dodatno pitaj.Pozdrav.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: Jul 04, 2009, 10:53:07 posle podne »

pa ne smao sto ima naraznim mestima,cini mi se da ima stotinak tema gde smo svu suplementaciju mogucu presli i pojasnili i objansili ali ista situacija tako dojde neko i izredja sve suplmenete redom i kaze ne mogu nadjem nista....al evo forum skroz gubi smisao izgleda kada stare teme niko ne cita....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Jul 04, 2009, 10:05:52 posle podne »

Znam da o svemu ovome pise na forumu, ali ovako na jednom mestu smatram da ce biti svima korisno!!! Znam misljenja nekih izuzetnih poznavaoca ove oblasti, a ovde pozivam M.Dimitrijevica da odgovori tj. objasni za sve forumase, nadam se da ce nam izaci u susret a drugari:)!?

Iz ishrane unosim 2g proteina(75kg imam), a sada bih kupio whey koji bi pio iskljucivo posle treninga(jer je tada najveca potreba za wheyom, a preko dana imam 6 obroka sa proteinima)! Da li je to ok, da li je to dovoljno,...?

A sada za bcca(da li su zaista tako korisne kao sto ih hvale), svuda drugacija misljenja, da li bi meni, kao rekreativcu, znacile doze koje bih uzimao jedino oko treninga, tokom cele godine, ne i u dane odmora tj. 10g pre i 15g posle? Da li su neophodne?

Glutamin-odlucio sam se za bcca pre glutamina, da li sam pogresio, mislim da nisam?

Creatin, hm, znam da je smesno, ali skeptican sam u vezi creatina, ja zelim solidnu definiciju tokom cele godine, znaci bez "varijacija +-15kg", mnogi govore neka iskustva sa kreatinom gde su se naduli, napunili vode, za kratko vreme dobili 3-4kg, posle toga splasnuli (da se razumemo i ja zelim gore sa kilazom da idem, ali ne drasticno, ne brzo i zelim kvalitetnu masu)...
ili mozda kre-alkalyn, da li on zaista ima dejstvo kreatina i da li je tu nemoguca ta naduvenost, ako do nje uopste dolazi?

Koji bi bio neki rang suplementacije za lagani napredak, da li nesto pored gore pomenutog mozda?

PS :) ja sam se vec odlucio i zahvaljujem se na savetima i nadam se da me markov odgovor nece iznenaditi i baciti u ponovno razmisljanje :)
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #23 poslato: Maj 07, 2009, 01:22:22 posle podne »

hvala druže  ;)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #22 poslato: Maj 06, 2009, 07:47:32 posle podne »

Jel Skidas preko torrenta?ako to imas samo u bilo kom pretrazivacu...ako ne ....evo ti rapidshare

Championship bodybuilding

http://rapidshare.com/files/139869833/Champion_Bodybuilding_ByMechoDownload.rar

pass: mechodownload
Sačuvana
FITNES ČIKA
Član
**
Van mreže Van mreže

doĂ°i sebi dok još imaš kome...

« Odgovor #21 poslato: Maj 06, 2009, 02:41:24 posle podne »

Nitro jel možeš ti ako ti nije teško ovde da staviš neki link odakle bi mogao to da skinem jer sam ja operisan od tog skidanja sa neta
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #20 poslato: Maj 06, 2009, 08:03:11 pre podne »

Skini od Chris Aceta Championship bodybuilding Ili Everything you need to know about fatloss  u pdf formatu....idealne knjige a savrsene za one koji su pocetnici...sve je razjasnjeno do detalja
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Maj 05, 2009, 09:52:24 posle podne »

aj kada mi prodju kolokvijumi sledece nedelje malko cu vas smarati sa pitanjima ;)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #18 poslato: Maj 05, 2009, 09:34:22 posle podne »

nadjes bazalni metabolizam,odredis kalorije potrosnje i dodas jos jedno ....pa 700-800kcal....i to iz zdravih masti,proteina i malo vise hidrata u periodima insulinske osetljivosti...nece biti problema
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Maj 05, 2009, 07:29:05 posle podne »

nitro zamolio bih te, posto nisam toliko u dobar(bar ne jos uvek) u ovoj materiji, da mi malo pojasnis, moze i na pm... Hvala
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #16 poslato: Maj 05, 2009, 07:12:46 posle podne »

Ne lupetajte gluposti....uzmi radi na laganoj hipertrofiji bez velikih suficita i dobices jako malo masti ako ne i totalno zanemarljivo i ne vidljivo,a ojacacjes i dobices kolko tolko misica....
Sačuvana
aleksandar89
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Maj 05, 2009, 05:13:51 posle podne »

pa od sarme se dobija najbolja masa, prelistaj forum malo... :)

a sto se tice plaze, malo cu se ja nje nagledati zbog fax-a... :(
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Maj 05, 2009, 05:09:33 posle podne »

Sto bre, ne dirajte sarmu.  >:(

Nego, ok mozes i tako ako zelis, ono sminkeraja na plazi, curice  :D
Sačuvana
I don't give a fuck
Filip91
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

B0l je pr0lazna,a 0dustajanje vecn0!!!

« Odgovor #13 poslato: Maj 05, 2009, 04:42:01 posle podne »

Kakva crna sarma...
I sto sada ne bih krenuo na masu???
Sačuvana
B0l je pr0lazna,a 0dustajanje vecn0!!!

Teretan0,teretan0 m0ja srec0 m0ja ran0,teg0va mi nikad d0sta ja zb0g tebe bilder p0sta... :D
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 17 upita.