TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:52:19 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45722 puta)
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #18 poslato: Jun 02, 2009, 09:05:55 pre podne »

Dan: 4.
29.05.2009.

LeĂ°a i biceps trening

LeĂ°a i ruke su mi bili pod upalom danas. To je dobar znak.
Energija mi je u padu, moje telo je u fazi oporavka. Osećam se kao da spavam ali se borim protiv toga.

Sutra ću raditi grudi, ramena i biceps. Nema izgovora. Podižem unos kalorija kako bih nahranio mišiće i ubrzao njihov oporavak. Neko me je upitao na blogu da li mi je triceps potpuno oporavljen od kidanja koje sam imao u 2003. Odgovor je DA, i spreman je za težak sutrašnji trening.

Činjenica da znam da pratite svaki moj korak pomaže mi da budem fokusiran na svoj radi. Osećam da se moj um i telo menjaju i prilagoĂ°avaju na stres kojem ih izlažem. Ja sam miroljubiva osoba, ali ubilački instinkt vlada u meni i, kao i ranije, ja ću ga usmeriti na teške treninge. Postaću velik. Izdefinisaću se. Sve to ću uraditi natural.

Trening:

BACK

Front Lat Pulldowns:
4 sets, 8-10 reps, 200lbs (after warmup)

Rear Lat Pulldowns:
4 sets, 8-10 reps, 180lbs

Seated Rows:
4 sets, 8 reps, 220lbs (Every machine is different when it comes to feel and weight.)

ARMS

Standing Barbell Curls:
5 sets, 6 reps
50lbs (after warmup), 65lbs, 85lbs, 95lbs, 100lbs

Seated One Arm Machine Curls:
6 sets, 8 reps
80lbs, 90lbs, 100lbs, 110lbs, 120lbs, 135lbs

Standing Easy Curls Cable:
4 sets, 6-8 reps, 140lbs
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #17 poslato: Jun 02, 2009, 08:53:11 pre podne »

Dan: 3.
28.05.2009.

Danas sam merio svoj biceps - 18 inči. Meni to zvuči malo, ali  kao što vidite danas sam se lepo zabavljao na treningu. Pravi napredak me tek očekuje. Da li se vi osećate bolje? Jesi li vaš treninzi bolji zbog svega ovoga? Ne bih sve ovo mogao bez vas, momci. Jedva čekam da sutra ponovo odem na trening.

Trening: http://www.youtube.com/watch?v=2Az8KP3NIAA&feature=popular
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #16 poslato: Jun 02, 2009, 08:44:47 pre podne »

Dan: 2.
27.05.2009.

Jutros sam dobro trenirao. Osećam se mnogo bolje. Danas popodne ću trenirati noge.

Dobio sam 4 funte na težini za samo 2 dana. Verovali ili ne, bio mi je dovoljan samo jedan trening i povećani unos kalorija i već sam napredovao u težini uprkos trovanja hranom koje me je zadesilo.
Za to su najviše zaslužni skok kalorija, "muscle memory" i dosta odmora. Merio sam se na prazan stomak pa zato verujem da je ova brojka pouzdana.

Čak sam i ja zaprepašćen. Kao što su mnogi od vas to i rekli, ja sam neka vrsta genetskog čudovišta. Shvatiću to kao kompliment. No, moja genetika neće doneti nikakvog dobra vašim treninzima, pa evo nečega što će vam možda pomoći.

Ovog jutra sam doručkovao 8 belanaca i šolju ovsenih. Planiram još 3 čvrsta obroka danas. Svaki će se sastojati od 2 kom pilećih grudi, 2 šolje pirinča i raznoraznog povrća. U piletini i pirinču ima i malo masti ali sve je to minimalno. Pametno bi bilo da ne komplikujemo stvari na početku i da samo pratimo kako telo reaguje na treninge u natural uslovima.

Trening nogu: http://www.youtube.com/watch?v=_S9OBBeySI8
« Poslednja izmena: Jun 02, 2009, 08:53:45 pre podne od strane Robert » Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #15 poslato: Jun 02, 2009, 08:26:29 pre podne »

Koja trabunjanja... xD
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #14 poslato: Jun 02, 2009, 08:25:44 pre podne »

Već istog dana Kevin je dobio trovanje hranom i morao da pauzira 24 sata.
http://www.youtube.com/watch?v=PraGpeRlK0k

Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #13 poslato: Jun 02, 2009, 08:18:26 pre podne »

Dan: 1.

Započeo sam dan sa jednom bananom i šoljom kafe. Otišao sam na trening. Izmerio sam se i video da sam težak 206 funti.
Planirao sam da treniram grudi, ramena i triceps. Prošlo je dosta vremena od mog poslednjeg treninga pa sam krenuo sa laganim treningom. Osećaj je bio potpuno normalan. Krenuo sam na trening rano ujutru kako bih izbegao radoznale posmatrače i eventualna uznemiravanja.

Trening:

Chest
- Flat Bench: 4 sets, (135 lbs., 225 lbs., 275 lbs., 315 lbs.) 6-8 reps, cranked out 4 reps of 315 on last set – not bad.
- Incline Bench: 4 sets of 6 (225 lbs.)
- Peck-Deck Flies: 4 sets of 8 (180 lbs.) Free Weight Flies: 4 sets of 8 (35-pound dumbells)
(nije bilo negativnih ponavljanja, nikad ih ne radim.)

Shoulders
- Behind The Neck Press, Smith Machine: (1st set, 135lbs, 8 reps, 2nd-4th set, 185, 8 reps.)
(neko me je upitao na blogu zašto radim potisak iza a ne ispred glave. Razlog je jednostavan. Potisak iza glave pogaĂ°a sve tri glave deltoida. Ako vam zaostaje prednje rame, možete uraditi još koju seriju prednjeg potiska - ispred glave).
- Side Lateral Raises: 2 sets at 35lbs, then 8 sets at 40lbs.

Triceps
- Push Downs with EZ Bar: 4 sets at 120lbs.

To je bio start. Ovakav trening predstavljao je nekih 25% od mojih nekadašnjih takmičarskih treninga u smislu trajanja, intenziteta i težina sa kojima sam radio. Poslednje 2-3 godine nisam uradio čak ni seriju sklekova pa sam morao polako krenuti sa treninzima.
315 funti podignutih na ravnom benču pokazale su moju trenutnu fizičku snagu i shvatio sam da moram ići polako kako bih ostvario svoje ciljeve.

Nakon treninga pojeo sam 2 kom pilećih grudi, 2 činije pirinča i puno vode. Nisam koristio nikakvu suplementaciju. Radimo ovo 100% prirodno, bez problema.

Unapred se radujem upalama koje ću sutra osetiti. Obavestiću vas o tome.

315 funti na benču: www.youtube.com/watch?v=qIKH6m5comI
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #12 poslato: Jun 02, 2009, 07:25:29 pre podne »

Pa i ovi sto nisu pravili pauze se neprestano rokaju sta je tu cudno sve je to sastavni deo ovog sporta bez koga se nemoze narucito u profi BB,
meni je Levrone omiljeni bb i jedva cekam videti ga u formi to je stara kajla...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #11 poslato: Jun 01, 2009, 10:21:02 posle podne »

Ono što neki primećuju je to da je on sigurno već započeo sa nekim treninzima još pre zvaničnog početka transformacije. Ipak, ma kakvu mišićnu masu nekada imao, teško je imati onakvu formu kao na slici nakon 4 godine bez treninga.

Nema to veze sto nije trenirao 4god,vratice on to sve ali zna se vrlo dobro kako!
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #10 poslato: Jun 01, 2009, 06:51:39 posle podne »

dada steroid freee  :D
hahahahaaha kako da ne,

sve ispod gram nedeljno je natural,taj rad  ;D
pa sad krece citava artiljerija gramskih doza testa,trenbolona,stanozolola i ostalih roida ,IGF,hGH,insulin itd
auuuu aaa odmorio se covek vala i telo sad prima samo srchee  :D 
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #9 poslato: Jun 01, 2009, 02:39:27 posle podne »

Ici ce steroid free prvih 15 ak dana,a onda full ..idemo...lepo ga je gledati kada je u formi
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #8 poslato: Jun 01, 2009, 09:28:23 pre podne »

sta god kako god ja njega mnogo gotivim samo napred...

a vrlo je moguce da ovaj put ide STEROID free
zato sto ce da koristi genski doping ili ko zna sta xD
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #7 poslato: Jun 01, 2009, 08:38:54 pre podne »

Ono što neki primećuju je to da je on sigurno već započeo sa nekim treninzima još pre zvaničnog početka transformacije. Ipak, ma kakvu mišićnu masu nekada imao, teško je imati onakvu formu kao na slici nakon 4 godine bez treninga.
Sačuvana
GoranKS
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

Muški trener u teretani

« Odgovor #6 poslato: Jun 01, 2009, 08:18:22 pre podne »

Nema tu radosti ;D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Maj 31, 2009, 10:35:40 posle podne »

I’m doing this steroid free.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHJAHAHAHAHAHA ovo se radi neki marketing za neki suplement koji ce probati da gura...jbg propala filmska karijera pa sad kupi mrvice
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 31, 2009, 08:50:17 posle podne »

Volio bih da se vrati koliko toliko u formu, bas me interesuje dokle može  :)
Sačuvana
I don't give a fuck
Stranice: 1 ... 19 20 [21] 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.103 sekundi sa 18 upita.