TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399897 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 18, 2025, 04:58:39 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kevin Levrone počinje transformaciju!!!  (Pročitano 45745 puta)
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #198 poslato: Avgust 03, 2009, 07:29:46 posle podne »

Pa nema potrebe za opsirnim odgovorom on sam priznaje u intervjuju da je mogao da umre a ako je on mogao onda svako moze.
Poenta mi nije da izadjem na binu jer ja nisam neko ko moze da isprati ishranu i da da sve od sebe a i da mogu nemam vreme za to ja podrzavam one koji ne koriste aas i kojima je dovoljno ono sto postignu prirodno a za pro bilo je reci pre da se zabrani upotreba aas nije proslo ali bar su razmisljali na tu temu.
Nitro znam ja sta je sarkazam ali da li on zna to,a to sto ja imam siroko neznanje i lupam gluposti pominjete u svakom postu i ne utice posebno na mene.Da ne duzim ti i Hans uvek imate nesto da osporite i da zajedno napadnete nekog posto je vase znanje evoluiralo na forumu.Toliko o vama i vasem radu.
COOlic-a podrzavam u potpunosti svaka cast samo napred.
ZR-aleksandar samo juris moje pravopisne greske i stojis izmedju ovih gore,nije lepo sa tvoje strane
Steleru sve sam ti rekao niti si pro niti imas neko iskustvo samo googlas i postavljas neke izraze za koje ni sam neznas sta znace.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #197 poslato: Avgust 03, 2009, 07:25:48 posle podne »

Komedije  ;D

P.S. Nemojte da brisete ovo, prebacite u drugu temu.
Sačuvana
I don't give a fuck
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #196 poslato: Avgust 03, 2009, 07:00:46 posle podne »

prestao sma da citam kod sasinog opsirnog odgovora o milosu sarcevu i sintolu :D SASA,izadji ti na binu,ja secem obe ruke ako neko bude hteo da plati da gleda to.NATURAL TAKMICARSKI BDIBILDING NE POSTOJI JER I OVI STO KOD NAS SERU DA SU NATURAL LAZU JER ZNAM OD KOGA UZIMAJU!!!!!!
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #195 poslato: Avgust 03, 2009, 06:50:59 posle podne »

Ima jedna zanimljiva prica, u vezi jednog natural vezbaca u teretani. Naime, u to vreme je Sinisa Bekic, mozda najpoznatiji Zrenjaninski bodibilder, trenirao u istoj teretani gde i ja. Spremao se za neko takmicenje, znaci masa svuda gde treba, izdefinisan do koske... Da se uplasis kad ga vidis :D Pa smo ga mi cesto smarali kako se tako uradio i slicno. E sad taj lik njega pita: "Brate, evo vec dva meseca idem u teretanu, jedem jaja, meso mleko i sve to, i dobio sam 6 kila. Sve misica! Ja mora da sam neki fenomen, ima za dve godine da naguram na nekih 120-125 kila cistih misica ovim tempom. Pa da idem na olimpiju brate!" Sad Bekic pokusa da mu objasni da to ne ide bas tako lako, kao dostici ces plafon, ovo ono ( da napomenem da je Bekic uzimao svu mogucu hemiju nekih 15-ak godina do tada). A ovaj lik mu kaze: " Ma nema veze, dosta ce mi biti da se uradim onako srednje, tako kao ti?!?!" Patos.  ;D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #194 poslato: Avgust 03, 2009, 06:30:02 posle podne »

Nisam se uvredio, zasto bih... Naravno da sam pitao sta trebam da jedem jer se niko ovde nije pametan rodio, i niko ovde od samog starta nije znao sve sta i kako treba raditi. Svi su verovatno ovde pitali sta trebaju da jedu i kako da treniraju, pa nisam ni ja izuzetak... Ja se jos uvek pronalazim u svemu ovome, tj. trazim svoju dobitnu kombinaciju, a da sam ostar i kritican, jesam, ali ne sudim ja ljudima da li uzimaju aas ili ne, vec kakav su napredak napravili sa istim, i u koju ih svrhu koriste. Ovde ih mnogi koriste, a nigde ih nema na takmicenjima, i bas ti koje ja kritikujem zagovaraju NE koriscenje aas u ne takmicarske svrhe... A upravo ih oni koriste u ne takmicarske svrhe, to je bila moja poenta...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Nitro
Gost
« Odgovor #193 poslato: Avgust 03, 2009, 06:19:05 posle podne »

Sasa037 molim te mene ne uvlaci u svoje ne znanje jer je jako siroko....ako nisi primetio to sto sam ja rekao se zove SARKAZAM jer ocigledno nekim ljudima treba da se ZAJ!@#U da bi uocili svoje greske jer nemaju ni grama mozga....KORISCENJE AAS BEZ ZNANJA I staza u teretani NIGDE NE PODRZAVAM a ni fitja aca,vuksa itd, tako da to sto ti pricas i dalje nema veze,ALI ISTO TAKO NE PODRZAVAM Glupiranje I BACANJE GOMILE PARA na SUPS Koji AMA BAS NISTA nece uraditi telu koje nije istrenirano i podrzano dobrom ISHRANOM>..tako da to nije bio savet nego dobronameran nacin da skrenem paznju nekome ko je na putu da se z!@$e...

@Coolic mislim da si i vise nego kritican...cekaj ti sudis ljude na osnovu toga da li koriste aas ili ne...pa da li ti znas da ovde svi se razlicito hrane,imaju razlicite finansije i drukciji staz,genetiku itd?jos jednom kazem ti konstatno pricas sta ti radis i kako napredujes i kako ces izgledati,mislim da je to na drugima da sude a ne na tebi....ako si barem toliko ostar...a reci cu ti nesto..napredujes jer upravo kazes da treniras tek 8mi mesec...prvih godinu dana svi napreduju....ne volim kad neko se pravi pametan a do pre pola godine je pitao sta da jede itd ,bez uvrede
Izostavio si i stelera i vuksu..a recimo Vuki jede ljude  ;D ..pa sta ako iko koristi AAS ....aas nije zamena jakom treniranju...

@ aca... :O Igras dotu... :O ;O  imas org? ajdmo -sd    XDDDDDDD
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #192 poslato: Avgust 03, 2009, 06:09:21 posle podne »

Ako ja nastavim da napredujem ovim tempom, ma i duplo sporijim tempom nego sto sada napredujem, postavicu slike tek tamo decembra-januara, mozda i koji mesec kasnije posto ne znam do kada cu biti na masi, pa ces-cete videti natural vezbaca koji ce tada imati nekih godinu dana treninga... Ja racunam da sam krenuo da treniram od novembra 2008. Trenirao sam ja i pre toga ali kao da nisam, tj. niti ishrana kako treba, niti trening da valja, NISTA i to je bilo u fazonu par meseci treninga, godinu dana pauze, tako da racunam od novembra. Znaci nekih 9 meseci treninga do sada i to prvih par meseci takodje los trening i ishrana dok nisam otvorio oci i prelistao tonu textova o ovom sportu i krenuo sa maximalnim zalaganjem...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #191 poslato: Avgust 03, 2009, 06:02:10 posle podne »

upravo to..... Moze on da izgleda dobro,ali nikad ne moze da izgleda bolje od nekoga ko uzima AAS,to je cinjenica,tj moze ako je ovaj ko uzima AAS dileja teska ::) ali to je vec 2 ga prica :)
Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #190 poslato: Avgust 03, 2009, 05:50:19 posle podne »

a ti sto izgledaju natural dobro ? E to je posebna prica,jer mozda su ektomorfi pa su gore extra odradjeni,a dole noge kao u pecaljke,a mozda se i oni razvaljuju od AAS samo sto nece da priznaju.Veruj mi mnogo ljudi ima koji se ubijaju od AAS,a price su im Nano Vapor i protein ;) tako da.... Voleo bi da vidim te natural koji toliko dooobroooo izgledaju tj bolje od likova koji uzimaju AAS
Jedini covek da ga ja znam koji izgleda dobro a da je natural ima 175 cm i 68 Kg. Jeste da je odran ali nema tu nikakve mase...
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #189 poslato: Avgust 03, 2009, 05:44:50 posle podne »

a ti sto izgledaju natural dobro ? E to je posebna prica,jer mozda su ektomorfi pa su gore extra odradjeni,a dole noge kao u pecaljke,a mozda se i oni razvaljuju od AAS samo sto nece da priznaju.Veruj mi mnogo ljudi ima koji se ubijaju od AAS,a price su im Nano Vapor i protein ;) tako da.... Voleo bi da vidim te natural koji toliko dooobroooo izgledaju tj bolje od likova koji uzimaju AAS
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #188 poslato: Avgust 03, 2009, 05:43:00 posle podne »

brate mene bas briga da li ti smrkas,bodes se u venu ili se svakog vikenda zalivas sa po litrama i litrama alkohola,ako mislis da AAS prave vecu stetu nego ubijanje od alkohola svakog vikenda ti se grdno varas.....
« Poslednja izmena: Avgust 03, 2009, 05:47:43 posle podne od strane Aleksandar Steler » Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #187 poslato: Avgust 03, 2009, 05:41:20 posle podne »

A ja sam svojevremeno hteo da izadjem na takmicenje u kategoriji preko 95 Kg. Jeste da sam imao oko 100 Kg i body fat oko 16-18 ali bio bih jedini takmicar u toj kategoriji  ;D Al bio me blam  :)
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #186 poslato: Avgust 03, 2009, 05:38:57 posle podne »

natural je franc :) bar jos neko vreme hhh :D.Ah mozda sam brzo citao igrao sam dotu :>
Sačuvana
ZR_Alexandar
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Avgust 03, 2009, 05:38:45 posle podne »

Ne znam otkud ti to naturOl? Kaze se naturAl  ;D
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #184 poslato: Avgust 03, 2009, 05:26:46 posle podne »

To oko mene su rekreativci na aas sto mi ovde osudjujemo drugo ne mesam se u tvoje stavove jer su po meni smesni,ti sebi dajes oduska sa steroidima ::)Mozda i ja volim koku ali nisam crtao sunce ;)
Ja sam rekao da izgledas dobro ali ima puno boljih a naturol su.Nemoj da diras moje stavove koji su jasni "ne treba vam to sranje" a to sto ti koristis je tvoja stvar.
Budi pametan pa ne odgovaraj na ovo jer u suprotnom povlacis kontra reakciju. 8)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 22 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.079 sekundi sa 18 upita.