TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399699 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 10, 2025, 06:56:56 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vezbanje kod kuce  (Pročitano 15722 puta)
dz0ny
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Jun 22, 2009, 01:53:21 pre podne »

Au....do sad malo brljao po netu, gledao koji Whey da uzmem. Znas kako, ako cu vec uzimati samo whey, bez ikakvih drugih suplemenata, onda mi se vise isplati da ne zalim para nego da kupim nesto kvalitetno, npr. 100% Whey protein(2.35 kg od Sciteca).Sta mislite o njemu? Jes' da sam presao budzet uveliko, ali kad je bal, nek je bal, jbg. :)

I da,jos jedna stvar - Preporučena upotreba: sadržaj dozera (25 g) rastvoriti u 2-3 dl mleka, voćnog soka ili vode i to
1. posle treninga sa prostim ugljenim hidratnim preparatima (2 dozera);
2. izmeĂ°u dva obroka;
3. pred spavanje;
4. nakon noćnog sna.

Da li moram da se pridrzavam striktno ovoga? Naravno, sem uzimanja doze posle treninga i jutarnjeg cardia, jer planiram da trcim danima kad ne radim tezine (3 x tegovi, 3 x cardio ujutru, nedelja je odmor).
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #29 poslato: Jun 21, 2009, 10:50:51 posle podne »

Najjeftiniji a dobar whey je API-jev i on kosta nesto sitno preko 4000 din. za pakovanje od 2,27kg. Imas ti i bolji whey po manjoj ceni, ali u pakovanju od 900gr, pa to i ne ispadne povoljnije uopste... Bolje se malo strpi, kreni na dijetu i bez wheya u pocetku dok ne skupis lovu, pa ga samo ubaci naknadno, nije toliko strasno... On je tu da ti ocuva misic, ubrza oporavak i spreci razgradnju... A sagorevac u pocetku dijete ti je bacena para po meni, jer ce u pocetku da ti kilogrami idu lagano i bez mnogo muke, ali kasnije kad zapne, tada ubaci sagorevac  ;)
« Poslednja izmena: Jun 21, 2009, 10:52:31 posle podne od strane COOLic » Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
dz0ny
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Jun 21, 2009, 10:38:26 posle podne »

Vi momci bas ne volite sagorevace,a? ;)

Ok, znaci Whey. Mozes li mi preporuciti neki? Al' opet samo da te podsetim da ne predje nekih 3000-3500 dinara.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Jun 21, 2009, 10:07:15 posle podne »

Cudo jedno ovaj forum....citam ga nedelju dana i svaki put iskopam neku novu kombinaciju koju nisam sreo do sad ;)

Hvala na pomoci oko vezbanja kod kuce, program je spreman. E sad,suplementacija. Prvo da napomenem da je cilj regulacija tezine, po narodski skidanje kila(i to poprilicno, 10 - 15 kilograma). Prelistao sam postove vezane za ovu temu, sastavio malo plan, pa da vas pitam za savet. Posto nisam u situaciji da priustim dobar sagorevac i dobar whey za sprecavanje kata zajedno, mislio sam da kupim ili Unidyne ili Dyma Burn(cena je maltene ista, ljudi po forumu ih hvale a i ima ih u Panovim prodavnicama). Od AC sam odustao jer smatram da je prejak za pocetak, ipak sam za "sve-u-svoje-vreme" varijantu. Sad sto se tice neke zamene za Whey, citao sam da bi dovoljni unos proteina iz hrane u toku dana bio dovoljan da spreci izjedanje misica, a naleteo sam i na post lika koji kaze da posle svakog treninga umesto wheya popije pola litra cokoladnog mleka(i tako vec radi 6 mesecei.extra je zadovoljan). Posto mi je cilj mrsavljenje, pre bih da kupim sagorevac, a da mi vi preporucite neku "prirodnu" zamenu za whey. Ako imate jos nekih preporuka iznesite ih, samo vas molim da uzmete u obzir da sam sa finansijske strane ogranicen na nekih 3000-35000 dinara. Seka,jbg...;)

;D

A inace slazem se, uzmi whey i sredi ishranu...
Sačuvana
I don't give a fuck
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Jun 21, 2009, 09:53:41 posle podne »

Nisam ti sve odgovorio, imam 5 treninga nedeljno u trajanju od oko 1 sat, a ako radim kardio, radim ga odmah nakon treninga sa tegovima, motam sobni bajk u trajanju od 30min. (najmanje 20min, a najvise 40min, mada ja sada uvek radim 30min.) Ja pored wheya pijem i bcaa i glutamin, a whey trebas popiti jednu mericu odmah nakon treninga, pa pola sata do 45min. posle popijenog wheya, trebas da imas cvrst obrok... Ako nesto nije jasno, pitaj
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Jun 21, 2009, 09:36:18 posle podne »

Ako stvarno imas sredjenu ishranu apsolutno nemas potrebe da ga trosis ujutru, znaci samo posle treninga  ;)  U pocetku dijete sam se ubijao od kardia jer nisam imao pojma tada sta radim... Sada radim kardio jednom ili najvise dva puta nedeljno, ali mi je zato hrana bez ikakvog varanja i treninzi su dosta jaki... Prosecno gubim oko 1 kg nedeljno a tako i treba, odnosno to je max. koliko trebas skidati, jer sve preko toga skidas i misic, a to ne valja...
slazem se......ishrana,ishrana,ishrana.ishrana,ishrana to je on najvaznije................ :) :)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Jun 21, 2009, 09:21:58 posle podne »

Ako stvarno imas sredjenu ishranu apsolutno nemas potrebe da ga trosis ujutru, znaci samo posle treninga  ;)  U pocetku dijete sam se ubijao od kardia jer nisam imao pojma tada sta radim... Sada radim kardio jednom ili najvise dva puta nedeljno, ali mi je zato hrana bez ikakvog varanja i treninzi su dosta jaki... Prosecno gubim oko 1 kg nedeljno a tako i treba, odnosno to je max. koliko trebas skidati, jer sve preko toga skidas i misic, a to ne valja...
Sačuvana
dz0ny
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Jun 21, 2009, 09:15:53 posle podne »

Znaci whey pre sagorevaca,a? Pa pazi, prihvatam svacije misljenje, samo sam kontao da posto mi je najvaznije da skinem kilograme, da mi je na prvom mestu sagorevac...;)
A kako vezbas? Jel imas cardio? I sad najvaznija stvar - kako koristis whey(mislim, kada i u kolikim kolicinama)? Opet kazem ono sto sam procitao na forumu jer ne zelim da se pravim pametan :) ,stoji da ga uzmes ujutru i naravno, posle treninga. Ako ne radis taj dan trening, pise da se uzme ujutru i oko podneva. Sta mislis?
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jun 21, 2009, 09:06:13 posle podne »

Po meni apsolutno nemas potrebe odmah posegnuti za sagorevacem, on bi ti trebao doci na delo tek kad malo zapnes u skidanju tezine... Ja sam za 2 i po meseca stopio 11kg bez ikakvog sagorevaca i jos uvek mi nije potreban jer konstantno gubim na kilazi, a ja nisam imao viska koliko imas ti  ;) Znaci moje vidjenje stvari je da prvo uzmes whey i koristis ga samo posle treninga i to ti je to za pocetak, ali na PRVOM mestu ti je dobra ishrana i dobar trening, a za suplementaciju sam ti napisao sta mislim... Ja bih na tvom mestu posle nekih mesec dana dijete dodao i kreatin u suplementaciju, cisto da ti odrzi snagu i da dodatnu volju za rad  ;)
Sačuvana
dz0ny
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Jun 21, 2009, 08:51:50 posle podne »

Cudo jedno ovaj forum....citam ga nedelju dana i svaki put iskopam neku novu kombinaciju koju nisam sreo do sad ;)

Hvala na pomoci oko vezbanja kod kuce, program je spreman. E sad,suplementacija. Prvo da napomenem da je cilj regulacija tezine, po narodski skidanje kila(i to poprilicno, 10 - 15 kilograma). Prelistao sam postove vezane za ovu temu, sastavio malo plan, pa da vas pitam za savet. Posto nisam u situaciji da priustim dobar sagorevac i dobar whey za sprecavanje kata zajedno, mislio sam da kupim ili Unidyne ili Dyma Burn(cena je maltene ista, ljudi po forumu ih hvale a i ima ih u Panovim prodavnicama). Od AC sam odustao jer smatram da je prejak za pocetak, ipak sam za "sve-u-svoje-vreme" varijantu. Sad sto se tice neke zamene za Whey, citao sam da bi dovoljni unos proteina iz hrane u toku dana bio dovoljan da spreci izjedanje misica, a naleteo sam i na post lika koji kaze da posle svakog treninga umesto wheya popije pola litra cokoladnog mleka(i tako vec radi 6 mesecei.extra je zadovoljan). Posto mi je cilj mrsavljenje, pre bih da kupim sagorevac, a da mi vi preporucite neku "prirodnu" zamenu za whey. Ako imate jos nekih preporuka iznesite ih, samo vas molim da uzmete u obzir da sam sa finansijske strane ogranicen na nekih 3000-35000 dinara. Seka,jbg...;)
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #20 poslato: Jun 21, 2009, 04:46:39 posle podne »

Sto manje ljudi vezba na spravama to bolje, duze ce da traju :)
A i duze ce ti prostorija biti cista hehe
I to je tačno. Sigurno mi ne bi prijalo da vidim kako se kožni delovi cepaju, tegovi bacaju tamo-amo... Baš su to i stvari zbog kojih još nisam otvorio vrata teretane ostalima.
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Jun 21, 2009, 04:42:26 posle podne »

Tozo, jesto to istina, ali problem je sto ja nisam iz Beograda,  a u varosi u kojoj zivim retko ko je cuo za Internet, a kamoli za teretanu : "Shinak, shta ti je to? dodji ti kod mene da okopavas bastu poedeljkom, sredom i petkom a utorkom, cetvrtkom i subotom mi redjas drva za zimu (pa mora na vreme da se misli) pa da vidis kak'e ces misice da imas..." kontas? ;)

Za pocetak bih bar da naucim kako se vezbe rade pravilno, nekioh 3-4 meseca dok se ne vratim u Bg. na jesen, onda krecem tezim treningom, naravno u teretani. Inace, kad smo kod toga, jel' odgovara pocetnicima taj raspored vezbanja (3x nedeljno, nedeljom pauza, ostalim danima kardio)?
nemas potrebe za kardiom na pocetku
batali ga...
pozabavi se prvo dobijanjem hard mase....ma prolece kardio
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #18 poslato: Jun 21, 2009, 04:37:40 posle podne »

Sto manje ljudi vezba na spravama to bolje, duze ce da traju :)
A i duze ce ti prostorija biti cista hehe
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #17 poslato: Jun 21, 2009, 04:31:39 posle podne »

Drago mi je da se slažemo. :)

A, što se tiče rada sa velikim kilažama, uvek se naĂ°e neki drug koji bi da se "ogrebe" i trenira kod mene, pa mi onda i pomogne kad zatreba. :)

Razmišljao sam čak i da napravim mini klub - da otvorim teretanu samo za najuže društvo(naravno, postojala bi neka simbolična članarina ;D). Znam barem 7-8 prijatelja i poznanika koji bi hteli da redovno treniraju kod mene, ali zasad se sve završilo samo na povremene treninge.
Sačuvana
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #16 poslato: Jun 21, 2009, 04:22:55 posle podne »

Vezbanje kod kuce--->neprocenjivo... Sam biras muziku, sprave samo tvoje, sve samo tebe ceka :D
E jedino sto je mana jeste kada izbacujem veliku kilazu iz benca nema nikoga da pomogne :D
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.083 sekundi sa 17 upita.