TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399943 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 10:06:32 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Dan odmora  (Pročitano 2207 puta)
vuk01
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jun 25, 2009, 11:55:32 posle podne »

Hvala na savetima,
probacu da promenim program.Moguce da ima veze i stim sto su mi se misici i pored toga
sto iz treninga u trening radim razlicite vezbe navikli.Probacu da promenim program ili cu za pocetak jednostavno
grudi,ledja,pa dan pauze,pa ruke,ramena,jer cinjenica je da dosta rade ruke i u ostalim grupama i to bas osetim
na sledecem treningu ako sam predhodno razvalio triceps+biceps.
pozdrav
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Jun 25, 2009, 11:09:26 posle podne »

a suplementacija radi bas tim danima kada je uzimas inache nasiroko poznato....
bilo kako bilo mozda je i samo psiholoski efekat.......ali ja sm zadovoljan,a to je najvaznije
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #5 poslato: Jun 25, 2009, 11:04:19 posle podne »

a suplementacija radi bas tim danima kada je uzimas inache nasiroko poznato....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Jun 25, 2009, 10:04:54 posle podne »

ti radis vec dva puta nedeljno...kad radis ledja,uradio si i delimicno(zavisi od tehnike) i biceps,kad radis grudi uradio si i triceps...+kad ih radis odvojeno.
ja bi ti preporicio da radis npr.grudi,ledja,pauza,ruke...ili obrnuto uglavnom napravi pauzu izmedju ruku u ledja/grudi.
A zasto ne bi odvojio vezbe? ja sam doosta napradovao grudi,bicep...ledja tricep...kad udjes u semu to samo melje :)

Koncentisi se vise na FORMU i tezine koje dizes ,i gledaj da ih vremenom povecavas,ali ne po svaku cenu,meni ruke idu najlakse i obozavam da ih radim,ali i suzdrzavam se da ne preterujem...samo polako i temeljno idi,rezultati ce doci...
OPET i genetika ti utice na ruke,sad na kom si kraju motke... :) ja imam neku mozda malo iznad proseka i sa isplaniranim treningom ide bas dobro,ali grudi...mrka kapa i pomirio sam se sa tim...
tako sam i ja muku muciosa grudima...onda sam poceo da ih furam ponedeljkom i petkom i tim danima povecana suplementacija nego obicno...
iiiiii extra su sada,stvarno sam prezadovoljan  :) :) :)
Sačuvana
chiller
Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 25, 2009, 10:00:57 posle podne »

ti radis vec dva puta nedeljno...kad radis ledja,uradio si i delimicno(zavisi od tehnike) i biceps,kad radis grudi uradio si i triceps...+kad ih radis odvojeno.
ja bi ti preporicio da radis npr.grudi,ledja,pauza,ruke...ili obrnuto uglavnom napravi pauzu izmedju ruku u ledja/grudi.
A zasto ne bi odvojio vezbe? ja sam doosta napradovao grudi,bicep...ledja tricep...kad udjes u semu to samo melje :)

Koncentisi se vise na FORMU i tezine koje dizes ,i gledaj da ih vremenom povecavas,ali ne po svaku cenu,meni ruke idu najlakse i obozavam da ih radim,ali i suzdrzavam se da ne preterujem...samo polako i temeljno idi,rezultati ce doci...
OPET i genetika ti utice na ruke,sad na kom si kraju motke... :) ja imam neku mozda malo iznad proseka i sa isplaniranim treningom ide bas dobro,ali grudi...mrka kapa i pomirio sam se sa tim...
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #2 poslato: Jun 25, 2009, 09:46:47 pre podne »

Pa to sve od tebe samog zavisi i od tvojih kapaciteta prema odmoru..ako si natural nema razloga da ih radis 2x nedeljno vec taj jedan trening posveti da se maksimalno skoncentrises na formu explozivnost pokreta i da dobro kontruises br ponavljanja,serija i pauze izmedju...
Sačuvana
vuk01
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Jun 25, 2009, 01:07:29 pre podne »

S obzirom da bih zeleo malo da pojacam ruke(biceps+triceps)
a treniram tako sto 2 dana trening pa dan pauze
grudi , biceps+triceps , ledja , ramena. noge radim kuci malo slabije al sam zadovoljan napretkom.
Zanima me da li je bolje da dan odmora bude pre treninga kad radim biceps+triceps
ili posle tj. da li ce to napraviti neku razliku u napretku ili je sve jedno
I da,drugo pitanje kad radim te grupe misica radim prvo 2 vezbe (4 serije) za triceps
ali bas do maksimuma , pa dve vezbe biceps, i onda ponovo dve triceps dve biceps
Ovim nacinom treniranja koji sam ne znam iskreno od kad poceo da praktikujem
bukvalno toliko rasturim misice da nemam snage da dignem ruke maltene posle
ali da li je sve to dobro?
Pokusao sam da smanjim intezitet jer sam posumnjao da se ne pretreniravam
ali nije bilo razlike cak sta vise ovo mi daje bolje rezultate.
Ne mogu da kazem da ne napredujem ali nekako nisam zadovoljan ovim grupama misica,
pa bi mi zato svaki savet dobro dosao,prvenstveno u vezi toga kad je bolje da pravim odmor.
Hvala unapred!  Pozdrav!!
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.104 sekundi sa 18 upita.