TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398278 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 15, 2024, 02:25:57 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Odg: COOLic...  (Pročitano 6323 puta)
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #29 poslato: Jul 01, 2009, 12:12:54 posle podne »

ala je selis svaki dan :D :D

Pa kad moderatori ne rade svoj posao...  :( 
Ovoj temi nikako nije mesto ovde i nadam se da ce i moderatori to primetiti i reagovati...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
chiller
Gost
« Odgovor #28 poslato: Jun 30, 2009, 11:31:15 posle podne »

al se ovi izljubise :D iznajmite sobu :D :D :D
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Jun 30, 2009, 10:28:49 posle podne »

ala je selis svaki dan :D :D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #26 poslato: Jun 30, 2009, 09:46:04 posle podne »

Jel moze neko od moderatora da premesti ovu temu u "off topic", ja mislim da joj ovde stvarno nije mesto... Hvala unapred
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Nitro
Gost
« Odgovor #25 poslato: Jun 29, 2009, 11:08:07 pre podne »

Biotech,prolab here we come :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #24 poslato: Jun 29, 2009, 01:48:35 pre podne »

dok lik ne svati da
ako primetis razliku izmedju ijednih bcaa,ja ti dma zlatnu polugu!

Koji kralj!!! :D :D :D
To sam hteo da znam, da li je bacanje para ako dam za skuplji (kvalitetniji) prah ili ne, a tvoj odgovor mi je sve objasnio!!!  ;D
Pretpostavljam da isto vazi i za glutamin?

uzmi one koje mozes priustiti u velikim kolicinama
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Nitro
Gost
« Odgovor #23 poslato: Jun 28, 2009, 10:32:23 posle podne »

?Upravo tako moze da bude....istrazivanje je od instituta tako da nije reklama....Na L formi Nije radjeno nista da potrvrdjuje lose stvari po organizam,vidis za etil ester jeste......May they be or not...a imam jos recenzija nije problem osh??  :-* :D ;)

sustina je da je cela prica totalno ne bitna...ali posto si krenuo da prozivasi da govoris kako su ove druge shit evo ja sam izneo jednu cinjenicu zasto su te tvoje shit...nije da nemam pametnija posla,vec ka sto kazem ti pokusavas da me ubedis da ja radim nesto sto ti u stvari radis,i to ti nece proci  :D ;D

a kada si vec krenuo ja te opet pitam zasto sad ti ne das argument Zasto je Primaforce shit?  i zasto je po tebi sni tako jeftin recimo  ::) ::)?

kladim se da i dalje nisi uspeo da pronadjes onaj cuveni post gde ja ''spustam'' marku? :) ja idem da gledam film a ti napregni svoj mozgicj  :D ;D
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Jun 28, 2009, 10:27:47 posle podne »

i to prica kada HCL reaguje sa bazama......ako ti to nesto znaci...ljudski digestuvni sistem je kisela sredina...tako da pusa  :-* :-*
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Jun 28, 2009, 10:25:06 posle podne »

Which may be cancerogenic and dangerous for process of digestion.
kao ona reklama    may be baby...tako i ovo... :-* :-*
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #20 poslato: Jun 28, 2009, 10:06:15 posle podne »

Naprotiv vrlo kratkog,na tvoje postove mozak ne mora da se zamara...

Ja nisam rekao da nemam argument jednostavno umesto sto bi ga trazio ti flameujes ko zadnji klinac na counter strike forumu  :D

evo ti ...

Mogelson S, Pieper SJ, Lange LG. (1984).  Thermodynamic bases for fatty acid ethyl ester synthase catalyzed esterification of free fatty acid with ethanol and accumulation of fatty acid ethyl esters. Biochemistry. 1984 Aug 28;23(18):4082-7.

Ethyl esters (EE) are an alternate form of fats that are synthetically derived by reacting free fatty acids with ethanol (alcohol)3. During the proccessin the fatty acids are cleaved from their natural glycerol backbone then esterified (linked) with a molecule of ethanol. This process, called trans-esterification, results in a product called Ethyl Esters.
Esters undergo hydrolysis under acid and basic conditions. Under acid conditions, the reaction is the reverse reaction of the Fisher esterification. Under basic conditions, hydroxide acts as a nucleophile, while an alkoxide is the leaving group,Which may be cancerogenic and dangerous for process of digestion.

ovo je deo istrazivanja ili clanka,e sad ako ti ne razumes engleski zao mi je take lessons....osh mozda i ostatak?ako zelis nema problema  :-* :-*
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Jun 28, 2009, 09:53:49 posle podne »

Cemu takav ton?ti meni nesto pricas?i ti si jos jedan namuceni u zivotu?Ja marku ni u jednoj temi ne spustam,drugo ja prema marku imam vise postovanja nego sto ti mozes da zamislis,a pitanja kad postavljam postavljam globalno da bi dobio argumente i dok ih ne dobijem imam pravo da teram dokle ocu,a Molio bih te citiraj jednu temu gde sam ja spustio Marku....searching? :)...jel ide?naravno da je neces naci jer je tvoj ograniceni mozak to umislio,a autosugestija odradila ostatak posla  :D :D....dalje

L -etil estar Nije isto sto i L,to je forma etil estra dakle i to je totalno druga prica a ti sa TVOJIM ne bezobraznim,nego ulicarskim komentarima tipa ....ovaj bcaa je shit..ovo je shit ono je shit,ponovo bez argumenata..batali ovo nije ulica ovo je forum

...mudar ?
ovde se decko moj diskutuje o suplementima i treningu,nema na ovom forumu Mudrosti a ni ja nisam merlin...ali na zalost sto ze znanja tice tu sam daleko ispred tebe i bilo kog tvog mucenickog pokusaja da nesto naucis... pozz  :-* :-* ;) ;)
uuuuuu xaxaxa jel ovo plod nekog dugog razmisljanja...... :o :o :o od mene trazis argument,a ni sam ne dajes isti... pa reci mi iz tvog obilatog znanja i iskustva zasto L -HCL oblik nije dobar po telo?? eto samo to i nista vise
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #18 poslato: Jun 28, 2009, 09:42:59 posle podne »

Cemu takav ton?ti meni nesto pricas?i ti si jos jedan namuceni u zivotu?Ja marku ni u jednoj temi ne spustam,drugo ja prema marku imam vise postovanja nego sto ti mozes da zamislis,a pitanja kad postavljam postavljam globalno da bi dobio argumente i dok ih ne dobijem imam pravo da teram dokle ocu,a Molio bih te citiraj jednu temu gde sam ja spustio Marku....searching? :)...jel ide?naravno da je neces naci jer je tvoj ograniceni mozak to umislio,a autosugestija odradila ostatak posla  :D :D....dalje

L -etil estar Nije isto sto i L,to je forma etil estra dakle i to je totalno druga prica a ti sa TVOJIM ne bezobraznim,nego ulicarskim komentarima tipa ....ovaj bcaa je shit..ovo je shit ono je shit,ponovo bez argumenata..batali ovo nije ulica ovo je forum

...mudar ?
ovde se decko moj diskutuje o suplementima i treningu,nema na ovom forumu Mudrosti a ni ja nisam merlin...ali na zalost sto ze znanja tice tu sam daleko ispred tebe i bilo kog tvog mucenickog pokusaja da nesto naucis... pozz  :-* :-* ;) ;)
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Jun 28, 2009, 05:39:47 posle podne »

Nemoze da ima L kad pishe ethyl ester....jao /facepalm...uostalom uzimajte sta ocete
fora je da se pravis mudar a ni ne znas o cemu pricas......i u svakoj temi je tako...tamo spustas Marka a covek bi mogao da te pojede za dorucak,jos si pritom i bezobrazan,i uvek hoce da se dokazes kao najpametniji?? jel to neki kompleks??
Sačuvana
tozaNS
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Jun 28, 2009, 05:37:59 posle podne »

Nemoze da ima L kad pishe ethyl ester....jao /facepalm...uostalom uzimajte sta ocete
prvo vidi pa pricaj...to sto je etil estar to je neka peta prica....vidi sliku ako nemas suplement
L-Leucine Ethyl Ester HCL   3    g   

L-Isoleucine Ethyl Ester HCL   1.5    g   

L-Valine Ethyl Ester HCL   1.5    g   
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #15 poslato: Jun 28, 2009, 05:36:46 posle podne »

Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 18 upita.