TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 394580 Teme od strane 25004 Članovi Poslednji član: Sandra1986

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Mart 29, 2024, 02:07:27 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: SALATE i niskokaloricni sosevi  (Pročitano 21232 puta)
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #60 poslato: Februar 27, 2012, 12:46:21 pre podne »

pileca prsa i oslic su bre super tu ti nista ne treba, ali kad je pirinac u pitanju :S soja sos ftw meni barem tj

 ja ga stavljam na pirinac..mada ja mnogo vise volim chili sos...
Sačuvana
Biochemo
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2340


« Odgovor #59 poslato: Februar 27, 2012, 12:22:05 pre podne »

pileca prsa i oslic su bre super tu ti nista ne treba, ali kad je pirinac u pitanju :S soja sos ftw meni barem tj
Sačuvana
Miraa
PANSPORT TEAM
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2390


« Odgovor #58 poslato: Februar 26, 2012, 11:21:23 posle podne »

Sta mislite o soja sosu za pileca prsa ili oslic da bi se popravio ukus?

Ja ga koristim ..sto da ne....
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #57 poslato: Februar 26, 2012, 09:34:11 posle podne »

U najmanjim kolicinama, naravno.
Sačuvana
believe
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 86


« Odgovor #56 poslato: Februar 26, 2012, 09:33:53 posle podne »

Sta mislite o soja sosu za pileca prsa ili oslic da bi se popravio ukus?
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #55 poslato: Avgust 30, 2009, 11:57:44 pre podne »

mmm hladne salate.. ja prosto obožavam srpsku i šopsku stim što još preko toga pospem susama (treba mi kalcijuma što više!)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #54 poslato: Avgust 29, 2009, 12:35:32 pre podne »

 8) 8) 8)

Upravo tako,samo sto je sve sveze ,tako da je za pripremu potrebno
par minuta,daska za secenje ,noz,viljuska za mesanje i jedenje i cinija iz koje ce se jesti :)

A imam i varijantu da se sa sirom izmesa sitno seckana ljuta paprika,stavi u siru ciniju i poravna,
pa se pospe sa sitno seckanim paradajzom na kockice pa na kraju prekrije sa velikom kolicinom
seckanog i izmesanog persuna i celera(list),sto je vizuelno mnogo primanjivije za klopu :)

A ponekada uzmem 1/2 kg krastavca,isto toliko paradajza,vecu glavicu luka i dve tunjevine komadici. :)
Sve se isecvka i izmesa i stavi da se hladi ,a ja to obicno stavim  na hladjenje pre treninga,pa kad dodjem kuci
samo navalim :)
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #53 poslato: Avgust 28, 2009, 04:59:45 posle podne »

to je neka varijanta urnebes salate ;)
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 3776


Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #52 poslato: Avgust 28, 2009, 10:09:19 pre podne »

 8) 8) 8)

Ja vec preko 2-3 meseca pravim ovakvu ljutu salatu:
1/2kg posnoga sira,sitno naseckam 5 ljutih papricica,
naseckam vezicu persuna,dosta celera(list) i kasika lanenoga ulja(malo omege i malo ukusa) :)
Sve to izmesam i to je to,a ukus je extra :)
uz to jos nasecem 1/2kg krastavca i 1/2 kg paradajza i eto kompletnoga obroka :)
NAPOMENA;Paradaj i krastavac nisu tu samo radi dodatka,vec i da hlade usta od
ljutih paprika ;D
Sačuvana

NEKADA...


I SAD..
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #51 poslato: Avgust 26, 2009, 04:16:54 posle podne »

sodium = natrijum
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #50 poslato: Avgust 23, 2009, 06:28:15 posle podne »

ella je jedina i skoro autenticna opcija onoga sto ameri zovu cottage cheese samo sto oni vise prave bas kao sir a ella je ko pavlaka...zato sto ella ima manje sodiuma
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #49 poslato: Avgust 23, 2009, 06:20:12 posle podne »

znam ali nije 0% kao ella... nekom smeta i najmanji procenat.. poštujem to, samo kažem...
« Poslednja izmena: Avgust 23, 2009, 06:21:56 posle podne od strane daniela svarc » Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #48 poslato: Avgust 22, 2009, 07:01:56 posle podne »

Cottage sir je posni niskomasni sir
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #47 poslato: Avgust 22, 2009, 06:44:11 posle podne »

ima sir - ne znam kako se kaže na grčkom ali an engleskom je cottage cheese... nije 0% ali je stvarno malo masan
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 11500


Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #46 poslato: Avgust 22, 2009, 11:14:38 pre podne »

iskrena da budem, nisam trazila takav sir, ali sigurna sam 100% da ces naci....
ja zaista nisam drzala dijetu tamo jer sam se psihicki izbacila iz svega, ali ko hoce i zeli podrzavam maksimalno!

da preporucim mesto za klopu, gde tacno ides?  ...u svakom restoranu kad otvoris meni sa salatama imaces svasta da vidis :) a i site su i dovoljne kao jedan obrok...
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.066 sekundi sa 18 upita.