TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 03:51:28 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: LOS NOCNI SAN!  (Pročitano 23589 puta)
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #109 poslato: Januar 03, 2010, 04:24:36 posle podne »

Lepo kaze covek,ako jedes kutiju Elle dnevno po nekom pravilu to bi kostalo oko 3000 dole gore neki dinar sto je ipak znacajna investicija.A tu se uvek moze postaviti jedno logicno pitanje:da li je moguce da je Ella toliko tjs DRASTICNO bolja od drugih mladih sireva a najeftinija je a da ne pricamo sto se tesko nalazi npr DIS nema nameru da je izlozi na svojim rafovima a ima svakojake vrste sireva.To mozda govori da proizvodjac malo lazucka pa se ne primaju svi.S druge strane ja mislim da su suplementi a pogotovo proteini skupi i preskupi za nase trziste i da se to ne moze ispratiti kako treba pa je mozda najbolje da se kombinuje razne mogucnosti kao sto rece Coolic da se menja cesto nacin ishrane i suplementacije.

Ja licno jedem sabacki mladi sir a mogu i neki sa pijace i ne zanima me koliko masti ima a proteine sad trenutnio nemam ali kad budem uzimao gledacu da sto jeftinije prodjem a da ipak ne bacim pare,znaci neka sredina.A sto se tice katabolizma to je vec problem profesionalaca  :)
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #108 poslato: Januar 03, 2010, 03:11:37 posle podne »

Lepo receno, a da li zaista verujes u procente koji su stavljeni na kutijama suplemenata? Dymatize redovno pada na testovima za procenat proteina + za njihov izvor, tako da ni sa suplementima nisi nikad 100% siguran da je TO unutra sto pise na kutiji, tako da toliko o tome. SVAKI kazein ima vise % UH i masti od Elle na papiru, a ko zna sta je tu unutra strpano posebno kod losijih proizvodjaca koji su uglavnom kod nas zastupljeni. Probati nesto drugacije treba UVEK, ali ja sam za varijantu da to sto menjas IMA NEKOG SMISLA, a ne da pucam u prazno. Nije tacno da ella ima previse Na kao sto rece i Marko jer bi se to osetilo, a na dijeti je Na potreban itekako jer drasticno smanjujes UH (barem ja takve dijete drzim). I sve ide ponovo u krug, ova prica se moze jos 100x ispricati i opet ce biti isto...
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #107 poslato: Januar 03, 2010, 10:59:51 pre podne »

Iskreno ja ne verujem u taj procenat koji proizvodjac napominje i nigde nisam napisao da sam protiv sira,vec nacina upotrebe.Kao sto si naveo finansijski momenat je bitan i neki rekreativac bi po ovoj prici trebalo dnevno da koristi kutiju dnevno sto nije bas jeftino na mesecnom nivuo.Nema veze sa soli,naprotiv na visoko proteinskim dijetama uz malo hidrata taj Na je itekako potreban.
I napomenuo sam i ranije,ko god je bio na dijeti u toku noci ustajace bar 2 x u wc i tada moze da se pije bilo koji whey i ne treba ti spori protein..napominjem ovo je jedna od opcija ne i jedina.
Ipak sve je induvidualna stvar i svako treba da proba da vidi sta mu odgovara,moj savet Colicu je bas bio u tom smeru da proba i drugu opciju sto je on shvatio kao marketinski trik,ali o tome ne zelim vise da pisem jer je besmisleno.

Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #106 poslato: Januar 03, 2010, 01:07:49 pre podne »

Ako se dobro secam bila je prica ranije o tome da za takmicare nije ella jer sadrzi veliki procenat nekih soli.
Sačuvana
filip85
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #105 poslato: Januar 03, 2010, 12:49:30 pre podne »

Marko, da li bi mogao bar za nas ostale koji čitamo ovu raspravu da ukratko napišeš zbog čega misliš da Ella nije dobra?
Mislim, ne govorim o vama takmičarima, ne govorim o dijeti nedelju dana pred takmičenje, govorim o prosečnom čitaocu ovog foruma koji, verovatno nikad neće izaći na binu, a kakvih je 95+%.
Ja sam na Ellu do sada gledao kao na gotovo čist protein, sa samo 0,5% masti i 1% UH-a, dakle za nas rekreativce praktično zanemarljivo. Čak i kazein sadrži odreĂ°eni % UH-a (npr. Dymatize kazein ima 4 gr. UH- po jednoj merici).
Mislim, razlika u ceni izmeĂ°u kazeina i Ella sira je prilična... zar je za rekreativce ta razlika zaista toliko presudna?
Eto, to me interesuje, jer stvarno ne znam zbog čega toliki hejt prema Elli, koja je gotovo sam protein, sa tako malo UH-a i masti...
« Poslednja izmena: Januar 03, 2010, 12:51:25 pre podne od strane filip85 » Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #104 poslato: Decembar 31, 2009, 04:41:33 posle podne »

http://forum.pansport.rs/index.php?topic=94665.120  ::) :P Морао сам да ставим овај линк (само стр. 9), мислим да то све објашњава.
Поздрав свима!
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #103 poslato: Decembar 31, 2009, 04:23:11 posle podne »

I ja ne verujem u deda mraza,ali u vanzemaljce da ;D.Rekao sam ti postujem svacije misjenje pa i tvoje.Hvala na zeljama i takodje sve najbolje!
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #102 poslato: Decembar 31, 2009, 04:16:23 posle podne »

O.K. ne zelim da idem dalje sa ovim, rekao sam sta sam imao, pa ko je shvatio, shvatio je... Ja tebi zelim sve najbolje i puno novih i boljih rezultata nego do sada, a mozda se i nekada upoznamo preko mojih savetodavaca, i videces da ja nisam neki namrgodjeni i napaljeni klinac vec samo jedan realan momak koji ne veruje u deda mraza  :)
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #101 poslato: Decembar 31, 2009, 04:09:53 posle podne »

Sto se mene tice pisi sta hoces i koliko hoces,i napominjem da ti sve govorim u svoje licno ime.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #100 poslato: Decembar 31, 2009, 04:04:27 posle podne »

Xexe, ja ti evo 3. put kazem da se ogromnim delom slazem sa tvojim savetima za hranu i trening, ali ti ne citas... Ne slazem se samo za suplementaciju i nikada se necu slagati jer to sto vecinom pises nije dobro. A tvoji rezultati mi ne smetaju ni malo, ja iskreno ne znam ni koji su dok ne pogledam neki bilten ili nesto jer mene profi BB ne interesuje, ali postujem tudje uspehe na svakom polju. I nemoj se molim te hvatati za gejner, mrzi me da sada kopam po netu da ti quotujem tvoje savete za suplementaciju, jasna je tebi poenta mog posta jos u startu i sta sam ti hteo reci, i shvatam zasto moras da pises to sto pises. Sve je o.k. a ja cu nastaviti da citam i necu ni postovati vise ovde ukoliko je to zelja vase firme...
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #99 poslato: Decembar 31, 2009, 03:54:27 posle podne »

Jel moze tebe neko naterati nesto da kupis ili bilo koga?!Naravno da ne moze!
Meni je zao sto ti smetaju moji rezultati,ali to je realnost... ;D.Ti ocito ne umes da citas...sve sto napisem druze ja to vec duzi period koristim i moje reci u tom smislu imaju tezinu.Ne dajem savete na osnovu necega sto sam procitao ili cuo....Opet ti kazem,ne citas pazljivo sta napisem..vec sam za geiner napisao da je bacanje para i reci mi kako to moze biti u interesu neke kompanije koja prodaje geiner.I moj savet prvo se odnosi na ISHRANU...nisam znao da Pansport ime veze sa prodajom hrane?!
Pomesao si ti mnoge stvari ,opet napominjem sto se mene tice.Pozz i od mene i nastavi da citas ;).
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #98 poslato: Decembar 31, 2009, 03:45:33 posle podne »

Ah da, i Pansport saradjuje sa tobom zato sto si napravio nesto u ovom sportu i zato sto ce kada te bilo koji naivac pogleda, progutati SVE sto mu kazes ne ukljucujuci mozak ni trena, a to je SUSTINA ovog sporta... Svi profi BB reklamiraju neke stvari iako ih verujem ni ne koriste jer je ovo sve jedan veliki biznis a ne vasa dobra volja, a tu su musterije koje ce da "gutaju" sve sto im se servira. Ali KO SAM JA da ovako nesto napisem jer iza mene nema rezultata, zapitace se neko. Takmicarskih nema, niti ce ih biti, ali rezultata ima itekako i neki klinac ce od nekih ljudi na forumu koji vise ne postuju racunajuci i mene uvek dobiti bolji savet ovako JAVNO nego od tebe ili bilo kog clana PS-a ili bilo kog ko je u ovom poslu odnosno ima koristi od ovog sporta. Namerno sam napisao javno velikim slovima, jer verujem da ti mozes 10x bolje nekog savetovati nego ja, ali ne kada su tu ljudi koji te placaju i citaju sve ovo... Veliki pozz. od mene!
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: Decembar 31, 2009, 03:36:44 posle podne »

E vidis ti si mene pogresno shvatio potpuno, ili nisi, nego pises ovo cisto da bi napisao nesto jer sam rekao neke stvari kakve ustvari jesu... Ja izuzetno mnogo postujem to sto si ti napravio i svaka tebi cast, i ne samo ti, vec i svako ko napravi nesto uspesno ne samo u ovom sportu nego i inace ja od srca navijam za njega i izuzetno mi je drago zbog toga. A i ja se ovim ne bavim profesionalno niti imam nameru, ali mi se ne svidjaju tvoji saveti vezani za suplementaciju koji su vecinom losi i to je tako, i svako ko se malo ozbiljnije bavi ovim sportom ce ti reci isto, a naivci neka veruju u deda mraza ako zele. Kao sto rekoh, ovaj sport je najobicniji marketing za naivce kojih je najveci broj na zalost jer ih svakodnevno gledam u teretani i jasno mi je kako sve to funkcionise jer sam i ja u pocetku bio lakoveran i samo slusao ne ukljucujuci mozak... Na ovom forumu su supsi, na nekom drugom hemija, na trecem supsi i hemija i td. znaci sve isto. A da je vecina ljudi kao ja sto mi spomenu ranije koji shvate sustinu svega ovoga, vi biste dodje rec ostali bez posla i zato vam takvi ljudi i ne odgovaraju i zato ih banujete i gledate da "ugusite" na neki nacin
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #96 poslato: Decembar 31, 2009, 03:19:42 posle podne »

A ti znas da ja primam pare?
Evo otkricu ti tajnu,imam vec 2 godine UGOVOR sa Pansportom i veoma dobru saradnju i tacke ugovora koje moram ja a koje oni moraju da ispostuju.To mnogima naravno smeta,najbolje bi bilo da nemam ni to ,jel tako?
Sve sto sam do sada ja napisao ovde sam godinama i koristio i isprobao na raznorazne nacine i SVE sto sam rekao stojim i sada iza toga ali ne iz tih razloga koje ti navodis.
Da pazljivije citas moje postove ,video bi da na prvo mesto stavljam ISHRANU i svima savetujem ako nemaju novca prvo obezbede adekvatnu ishranu!A to ces se sloziti kosi sa tvojom predpostavkom da ja nesto radim smisljeno ili u interesu Pansporta da neki proizvod vise proda.
Opet napominjem doze koje ja koristim je moja dobra volja da podelim javno a upravo je to poenta da ljudi shvate da je ovo veoma skup sport i da budu svesni u sta se upustaju.
Ovo ti govorim sve u moje licno ime,a Pansport saradjuje samnom jer sam moje ime gradio na takmicenjima preko 50,od cega 35 medjunarodnih i nikada od drzave nisam dobio dinar niti od saveza stipendiju.Hvala bogu imam mogucnost da sam sebi obezbedim sve,a naravno kod nas se svaki uspeh ne prasta a primer ocigledan za to si TI.
Uostalom ako ti se ne svidja ovaj forum,imas toliko drugih foruma niko te ne prisiljava da budes ovde.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #95 poslato: Decembar 31, 2009, 01:28:08 posle podne »

Zbog takvih kao sto sam ja??? A kakav sam to ja? To sto nekog savetujem da ne baca suplemente jer vecina to i radi, samo ih baca jer dobija takve savete ovde je nesto lose? Ja od tebe licno nikada nisam trazio savet na PM niti cu ga traziti (mozda sam u prvih par meseci kada nisam imao pojma ni o cemu i potrazio savet stvarno se ne secam) jer ti prvo i ne znas ko su to moji savetodavci, a to nisu samo ljudi ovde na forumu, ali je to sada nebitno... Hoces da ti ovako javno kazem sve, nema problema, samo bih molio ekipu Pasporta da ovo ne brise jer bi to onda bilo bezveze... Da krenemo prvo od tvojih saveta... Ja ti mogu nabrojati najmanje 100 tvojih losih saveta, odnosno SKORO SVAKI tvoj savet vezan za suplementaciju je los iz prostog razloga jer ti primas pare za to sto radis i u interesu tvoje firme odnosno firme od koje primas pare je da se supsi sto vise arce u sto vecoj kolicini kako bi se opet doslo kod njih da se isti kupe. I ne samo tvoje ekipe vec je to interes SVIH koji su u ovom sportu i zive od njega i koji po mom misljenju ni ne koriste praskove ili ih koriste u marketinske svrhe. Ja sam to jos davno shvatio, a i pricao sa ljudima koji su u ovome mnooooogo dugo, da je ovo sve jedan veliki biznis i sarena laza upravo ljudi koji su napravili nesto u ovom sportu i koji sada to nesto pokusavaju da unovce, a ti mozes na prstima jedne sake da nabrojis neki moj los savet ovde na forumu. Nabrojacu ti samo par tvojih losih saveta da ne bude da pricam u prazno. Labrada Pro V60 pre spavanja sa kasikom lanenog ulja, a ovamo ne valja sir, a tvoj savet je bacanje praska samo tako i nista vise od toga. Dalje, neko te pita za amino kiseline, ti mu kazes, ujutru, izmedju obroka, pre-posle treninga i td. a u dane kada ne trenira isto tako, ma samo derite deco AK... Pa jel to dobar savet? Naravno da nije nego je ocajan i vezan za arcenje koje sam ranije spomenuo. Dalje arcenje kreatina, ma svega ostalog vezano za suplementaciju totalno nisu na mestu, a ti klinci koji slusaju slepo a nece da procitaju dve knige vezane za materiju su po meni budale i treba ih spricati na taj nacin kad hoce sve na tacnu. Ne kazem ja ovde da ti nemas znanja, daleko od toga imas ga ti siguran sam itekako i to mnoooogo vece od ogromne vecine ovde na forumu ali to znanje ne zelis ili ne mozes da podelis ovako javno jer nemas koristi od toga ili firma koja te placa nema koristi. Znaci ja ovde pricam o tvojim savetima vezanim za suplementaciju, koji su i najcesci, u ovom ostalom si realan. Nadam se samo da te nisam uvredio ili nesto slicno jer mi to nije bila ni najmanja namera, ali kada si me vec pitao za misljenje, morao sam ovo da napisem
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 9 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.075 sekundi sa 17 upita.