TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398432 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 24, 2024, 08:48:00 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: potrebna pomoc oko suplementacije. sta mislite o ovom?  (Pročitano 22886 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #41 poslato: Oktobar 09, 2009, 11:41:25 posle podne »

Kao prvo ne moras ga piti uopste sa dextrozom,pre treninga i posle treninga je najbolje
Sačuvana
pedjaki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Oktobar 09, 2009, 11:34:50 posle podne »

Dextroza ujutru ::),nema potrebe,taj kreatin popij u kombinaciji sa whey proteinom i ubaci neki obrok ujutru,neka jaja ili meso.

A u sustini kad je najbolje kreatin piti sa dextrozom? Svakako posle treninga. A uvece, recimo izmedju obroka?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #39 poslato: Oktobar 09, 2009, 11:08:34 posle podne »

Dextroza ujutru ::),nema potrebe,taj kreatin popij u kombinaciji sa whey proteinom i ubaci neki obrok ujutru,neka jaja ili meso.
Sačuvana
pedjaki
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: Oktobar 09, 2009, 10:54:56 posle podne »

Sta mislite o ovom mom "programu"? Moram da napomenem da mi ishrana nije onakva kakvu bih voleo da imam zato sto NE MOGU da stignem da spremam da jedem ono sto bih zeleo. Pa bi svaki savet oko uskladjivanja suplementacije dobro dosao..
Ovako nekako to izgleda:

-Ujutru, na prazan stomak kreatin, dextroza, zatim 1.obrok kasa sa pahuljicama i whey,

-u toku prepodneva 2.obrok,

-posle toga treniram (oko 13-14h), nakon treninga kreatin, dextroza, whey, a kada dodjem kuci rucam,

-oko 20h veceram, nekad i jos jednom posle toga, a pred spavanje whey.

Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #37 poslato: Septembar 07, 2009, 05:50:11 posle podne »

8) 8) 8)

tako sam i ja imao pacijente  :)
zato sada nemam nikakvu komunikaciju sa ostalima u
teretani  :)
i kada me neko nesto pita,ja se izvinim i kazem da dok treniram
nepricam nisakim,jer mi razbija koncetraciju i remeti pauzu i kvari citav trening :)
verovatno zbog toga pricaju jos vise kako ko zna sta pijem,ali bas me briga,moj mozak
ne zamaraju  :)

Tako i ja ponekad razmisljam ali se uvek setim da samo pre 8-9 meseci ni ja nista nisam znao i da me nije jedan drug naucio oko nekih stvari, pokazao ovaj forum i kasnije savetovao oko nekih stvari, ja bi verovatno i sada radio kako ne valja.
Pa ako me neko pita za nesto ja odgovorim kako mislim da treba i bas me briga sto me gledaju cudno...
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #36 poslato: Septembar 07, 2009, 05:26:41 posle podne »

8) 8) 8)

tako sam i ja imao pacijente  :)
zato sada nemam nikakvu komunikaciju sa ostalima u
teretani  :)
i kada me neko nesto pita,ja se izvinim i kazem da dok treniram
nepricam nisakim,jer mi razbija koncetraciju i remeti pauzu i kvari citav trening :)
verovatno zbog toga pricaju jos vise kako ko zna sta pijem,ali bas me briga,moj mozak
ne zamaraju  :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #35 poslato: Septembar 07, 2009, 03:52:18 posle podne »

a ja sam jedna od izuzetno retkih devojaka koja vezba sa prilicno velikim opterecenjima (za mene) i jos pijem svasta nakon treninga... mozes misliti kako me gledaju :)

tih predrasuda se kanda necemo nikad osloboditi...

Ja tacno znam kako te gledaju jer sam u istoj situaciji kao i ti,kao prase sa tri noge koje igra fudbal...
I ovde u radnji kada nekome objasnjavam o nekom proizvodu i npr prokomentarisem da mi je ukus nekog proteina bolji od nekog drugog ukusa,ili bilo sta slicno sto me ODAJE da koristim suplemente svi me ono pogledaju i pitaju:"Aha znaci i i ti pijes sve ovo "  Kao da su me uhvatili u kradji ili nekom drugom grehu...Ali ja samo odgovorim:"Naravno da pijem" i kome vredi objasnim a kome ne vredi ne trudim se da objasnjavam previse

A o mamama isto znam sve,ali priznajem da sam jako strpljiva sa njima i lepo se razumemo na kraju.
Skoro su mi bas dolazile dve mame.Sinovi im treniraju vaterpolo,i one su im prosule u djubre kreatin i protein,pa kad smo se fino ispricale i objasnile kupile su im ponovo isto...
Sačuvana
Be Happy!!!
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #34 poslato: Septembar 06, 2009, 04:48:31 posle podne »

Klasična priča i svakodnevica u našim teretanama.
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #33 poslato: Septembar 06, 2009, 04:13:52 posle podne »

Ja sam koliko toliko "obrazovao" one koji su cesto tu i koji treniraju samnom i momci su pohvatali ono osnovno i najbitnije i sto je najvaznije, KRENULI SU DA JEDU, ali pojedinci me tako cudno gledaju, pa uzmu sejker, pa onako sa nevericom gledaju kao da je neka teska magija unutra i kao da se od toga raste ko kvasac, pa sledi ono auuuu sta si bre sve strpao ovde i td, a kada im kazem da jedem 7x dnevno i da od toga ja napredujem ustvari a da je ovo samo sitna stavka u celoj prici to ni ne cuju, bitno je da ja "pijem hemiju" i da zbog toga napredujem... Ali mene bas briga za budale koje nece da odvoje slobodno vreme i da procitaju i nauce nesto o ovome, a ne da samo gube vreme po teretani
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
PANSPORT BEOGRAD
PeĂ°a
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Prodavnica u YBC-u

Pansport
« Odgovor #32 poslato: Septembar 06, 2009, 10:12:55 pre podne »

Daj boze samo da dopre do nekih ljudi... Recimo kod mene u gymu kada me vide vezbaci koji me ne znaju, kao ej koliko treniras, bas dobro izgledas, trt, mrt, pa kad onda vide moj sejker koji ja dobrano napunim svim i svacim od supsa, odmah sledi ah pa da, ti pijes "hemiju", zato i tako dobro napredujes... I onda ja krenem da objasnjavam da to nije sve tako, da to nije hemija, da se ne raste od toga nesto nenormalno vec od hrane, a u ocima i osmehu im vidim ono ma daj ne ke*aj, nista bez "hemije"... Zalosno, ali je tako verovatno u 99% teretana u Srbiji... A koliko ih je samo bilo sad pre i u toku leta, vezbaju par meseci i onako stidljivo kupuju kreatin u teretani, koriste ga mesec dana, hrana naravno uzas i sledi maximalno razocaranje i vise ih nisam ni video u teretani...  :D

To se i meni cesto desava i bas me izludjuje.
zato ne mogu da provedem u teretani duze od mesec dana
i osmah se vracam treniranju na svojim spravicama kuci.

Sačuvana

anaerob
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: Septembar 04, 2009, 02:39:23 posle podne »

Stvarno strašno...Neznanje raĂ°a strah...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #30 poslato: Septembar 04, 2009, 02:32:45 posle podne »

Daj boze samo da dopre do nekih ljudi... Recimo kod mene u gymu kada me vide vezbaci koji me ne znaju, kao ej koliko treniras, bas dobro izgledas, trt, mrt, pa kad onda vide moj sejker koji ja dobrano napunim svim i svacim od supsa, odmah sledi ah pa da, ti pijes "hemiju", zato i tako dobro napredujes... I onda ja krenem da objasnjavam da to nije sve tako, da to nije hemija, da se ne raste od toga nesto nenormalno vec od hrane, a u ocima i osmehu im vidim ono ma daj ne ke*aj, nista bez "hemije"... Zalosno, ali je tako verovatno u 99% teretana u Srbiji... A koliko ih je samo bilo sad pre i u toku leta, vezbaju par meseci i onako stidljivo kupuju kreatin u teretani, koriste ga mesec dana, hrana naravno uzas i sledi maximalno razocaranje i vise ih nisam ni video u teretani...  :D

a ja sam jedna od izuzetno retkih devojaka koja vezba sa prilicno velikim opterecenjima (za mene) i jos pijem svasta nakon treninga... mozes misliti kako me gledaju :)

tih predrasuda se kanda necemo nikad osloboditi...

koliko sam samo mama imala ove nedelje u radnji koje su zabranile suplemente sinovima i dosle da se istresaju na meni, uzas
Sačuvana
Johnny Bravo
Jonathan "Johnny" Bravo
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Baby,I can tell we both love the same things,ME

Pansport
« Odgovor #29 poslato: Septembar 04, 2009, 02:04:36 pre podne »

8) 8) 8)

A i sto bih se tovario amino kiselinama kada dnevno pojedem oko kilu mesa, 5 jaja i pola elle... A ko ima viska, nek baca suplemente kad ne ume pametno da ih potrosi...

upravo ta misao i meni  prolazi kroz glavu :)
ogotovo za rekreativca,tj,nekoga ko nije na tako jakoj dijeti
i neuzima nista od hemije  :)
Sačuvana

NEKADA...

I SAD..
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Septembar 03, 2009, 09:11:47 posle podne »

Ne vrijedi takvim ljudima objasnjavati, ja samo kazem jeste, tako je i cao...
Sačuvana
I don't give a fuck
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #27 poslato: Septembar 03, 2009, 08:59:02 posle podne »

Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.105 sekundi sa 17 upita.