TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405438 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 07, 2025, 04:26:44 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako do mase ?  (Pročitano 8458 puta)
Johnn1e
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Septembar 07, 2007, 04:31:45 posle podne »

Nikola, radi sa vecim tezinama, i manja ponavljanja.. To ti je za masu..
Samo polako sa ovakvim izjavama  :D
Sačuvana
Nikola4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: Septembar 07, 2007, 03:26:47 posle podne »

reche Steva, dakle prvo sebi postavi zadatak i pitanje da li mozes i hoces pravilno da se hranis, i da postepeno dodjes do toga, a i za tvoj tip konstitucije (ako sam dobro shvatio) postoji opis i sta i kako na forumu, procesljaj malo po searchu, ektomorf, endomorf i sl u vezi ishrane.
a trening - jednostavno, koja partija zelis najvise da ti napreduje stavi je na pocetak trenaznog ciklusa, ali konstantno se moras dobro hraniti, ali prvo se ti upoznaj sa svim vezbama kako se pravilno izvode, kako se ti osecas dok ih radis, ali dakle MORAS forsirati pravilnu formu pokreta, i slobodno uzmi mesec dana da se upoznas sa time, program ti nii ne treba, zaista, ne brini to nece biti baceno vreme. e kad to prodje onda probaj neki split trening, ali ako zelis da tvoja ramena i noge napreduju, pogotovo noge, odvoj ih, to nikako ne ide zajedno. ako vec hoces neki takav split onda radi: Grudi triceps, ledja biceps, dan pauze, noge, ramena. pa 2 dana pauze.
naravno ovo ti je samo kroki ali mislim da sam preneo poentu i bio jasan.
sa suplementacijom kreni slobodno mesec-2 nakon sto si uveo pravilnu ishranu i kad ne bude bas bilo puno prostora u poboljsanju ishrane. dzabe ti i da pijes 150 grama wheya dnevno ako jedes lose stvari i nepravilno rasporedjeno.

Ne, naravno da ishrana mora da bude pravilna. Sto se toga tice jos pre nekog vremena sam sredio ishranu i namenutno rezim kojeg se drzim i dobio na tezini ali mi je preporuceno da zato i uzmem neke dodatke u ishrani.
Sto se vezbanja tice, upoznat sam dobro sa tim posto sam ranije isao u teretanu ali sam poslednjih meseci imao raznih problema (i zdravstvenih) pa sam jako smrsao i zato sada krecem ispocetka. Sada me vise interesuje program treniranja. Hvala
« Poslednja izmena: Septembar 07, 2007, 03:28:33 posle podne od strane Nikola4 » Sačuvana
obrnutaPsihologija
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Septembar 07, 2007, 12:37:48 posle podne »

Nikola, radi sa vecim tezinama, i manja ponavljanja.. To ti je za masu..
Sačuvana
Mare_01
sieg heil! :)
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

PANTA REI

« Odgovor #3 poslato: Septembar 07, 2007, 09:22:00 pre podne »

reche Steva, dakle prvo sebi postavi zadatak i pitanje da li mozes i hoces pravilno da se hranis, i da postepeno dodjes do toga, a i za tvoj tip konstitucije (ako sam dobro shvatio) postoji opis i sta i kako na forumu, procesljaj malo po searchu, ektomorf, endomorf i sl u vezi ishrane.
a trening - jednostavno, koja partija zelis najvise da ti napreduje stavi je na pocetak trenaznog ciklusa, ali konstantno se moras dobro hraniti, ali prvo se ti upoznaj sa svim vezbama kako se pravilno izvode, kako se ti osecas dok ih radis, ali dakle MORAS forsirati pravilnu formu pokreta, i slobodno uzmi mesec dana da se upoznas sa time, program ti nii ne treba, zaista, ne brini to nece biti baceno vreme. e kad to prodje onda probaj neki split trening, ali ako zelis da tvoja ramena i noge napreduju, pogotovo noge, odvoj ih, to nikako ne ide zajedno. ako vec hoces neki takav split onda radi: Grudi triceps, ledja biceps, dan pauze, noge, ramena. pa 2 dana pauze.
naravno ovo ti je samo kroki ali mislim da sam preneo poentu i bio jasan.
sa suplementacijom kreni slobodno mesec-2 nakon sto si uveo pravilnu ishranu i kad ne bude bas bilo puno prostora u poboljsanju ishrane. dzabe ti i da pijes 150 grama wheya dnevno ako jedes lose stvari i nepravilno rasporedjeno.
Sačuvana
(\__/)
(='.'=)  Ovo je zeka. Kopirajte i zalepite zeku u vas
(")_(")  potpis kako bi mu pomogli da zavlada svijetom.
CTEBAH
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Septembar 06, 2007, 08:15:21 posle podne »

do mase ?  - hranom...
do mis. mase ? - kvalitetnom hranom i dobrim treningom...
Sačuvana
"...oci sklopljene, tisina i molitva pred boj, slike majke ljubi cedo ja pridruzicu se njoj, na nebu ako treba jer tamo pripadamo, mi smo nebeski narod ali na zemlji za cuda znamo...nema pomisli o milosti slusam krike dusmana..."

Klikni ovde
Nikola4
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Septembar 06, 2007, 08:12:47 posle podne »

Izvinjavam se ako vec ponavljam teme, ali video sam razlicite savete. Ja sam prilicno mrsav i pokusavam da za pocetak povecam tezinu. Kakav program predlazete? Devojka koja radi u prodavnici opreme za BB od koje sam dobio casopis Pan sport mi je predlozila da uzimam proteine (ne znam kako se tacno zove preparat), a mislio sam da pored toga naravim sledeci program:
Prvi dan: grudi i bicepsi
Treci dan: noge i ramena
Peti dan: ledja i tricepsi
Izmedju naravno pauza. Tako sam radio i ranije, ali vidim da se neko predlaze i program gde se rade grudi i tricepsa i ledja i bicepsi
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 12 upita.