TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399333 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 23, 2024, 01:14:15 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Obuca za trcanje  (Pročitano 9620 puta)
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Oktobar 28, 2009, 04:56:00 posle podne »

Hehe, napisao sam 2 godine mi traje, naravno da su oprane bilion puta u medjuvremenu :D Boze, nisi valjda pomislio da sam trvrdio da dve godine mozes da trcis a da se ne osete, hehe... 2, 3 trcanja komotno, operes i to je to, nikada se ne osete (uz kombinaciju patika za trcanje, jer kada bi u cipelama, ili u ovim famoznim cizmama trcali, hmm, hehe)
O kvalitetu sam govorio, skoro pa neunistive...
Nije to pamuk, malo je onako elastican, ali ne ona pijacna plastika elastin, sta vec, bas se pri dodiru vidi da je rec o kvalitetu...
Ниси добро прочитао оно што сам  написао.....Је л' ја то тебе нисам добро разумео или теби те чарапе "држе" 2-3 тренинга па их онда опереш? :).....А ово за чизме мислим то си у праву милион посто,мсм стопала,колена хаос  
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Oktobar 28, 2009, 04:31:59 posle podne »

o tipovima stopala ni reči...
možda da zatvaramo temu da se ljudi ne zamaraju prerkama i offtopicovanjem
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Oktobar 28, 2009, 12:38:40 posle podne »

Posle niza uvreda koje iznosis,osecam se uvredjenim.A za ishanu se ne bih sada hvatao,ni jednog trenutka nisam selektovao sta bi trebalo da se jede,nego sam reko u temi mislim da je bilo nesto oko trcanja,da ako se dovoljno ima aktivnosti nije bitno sta je  u pitanju...
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #21 poslato: Oktobar 28, 2009, 12:06:03 posle podne »

Zbog ovakvih komentara smo mi i zaostali u odnosu na sve druge... nije ni čudo, kad samo pogledam gde živimo... Čim se pojavi neko ko ima savremenije rešenje, ideju to se dočeka na najlošiji mogući način kod nas...  Jasno mi je da nemamo para i da nažalost ne možemo sebi da priuštimo najkvalitetnije i najsavremenije (ne mislim iskljućivo na patike) ali izgleda da ćemo i ostati tu gde smo...  Ovakvi svakodnevni komentari me samo ubeĂ°uju da sam u pravu što se toga tiče.
I svaki put me to iznervira ili pogodi, ali stvarno nema leka... niti ću nastaviti da se opterećujem time.
Ognjene imaš sreću što imaš prilku da proširiš vidike i odeš odavde.

Toliko od mene.

Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #20 poslato: Oktobar 28, 2009, 07:02:44 pre podne »

Molim te nemoj samo ti da mi dajes savete kad predstavu nemas o cemu pricas ;)
Obozavam sto se svi tripujete da sam "soft"  :D Smesni ste, niko od vas nije, niti ce prezivati ni 5% sto sam ja, a ti iz zandarmerije nisu, niti ce 10%, i da, svaki me "ostavlja u tacku"  :D ahaha, duhovit si... pa na licu mesta sam im gledao testiranja VISE puta... to je sramota, prava sramota...
A ti prihvati to ili ne, veruj ili ne... znas koliko mi znaci...
I ako imate nesto protiv mene, direktno reci, bice i meni i tebi lakse, a te pokvarene, gnjidave prozivke ostavite za nekog drugog, koga MOZDA POZNAJETE...
Stakleno zvonce... Madre Mia...
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Oktobar 28, 2009, 03:49:03 pre podne »

@Ognjen:Treba ti malo vojske mnogo si HI TECH bez uvrede.Svaki taj lik koga si gledao iz zandarmerije u sportskim aktivnostima ostavlja te u tacku a znas zasto???Zato sto je on navikao na sve a ti cim bi izuo te ELITNE patike i PRESTIZNE carape i obuo CIZME kao svi smrtnici verovatno bi se povredio jer jednostavno zivis i treniras pod Stakleno Zvonce.Ovo shvati dobronamerno ako mozes.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 27, 2009, 07:26:56 posle podne »

Pa cinjenica je da nisu bas bistri, GENERALNO, cast izuzacima, i znao sam da mislis na njih... Oni predstavljaju kao neku elitu drustva, haha, vojska nije ni 3% onog sto je bila pre 20 godina, to moze bilo ko da ti posvedoci... Oni su svi sa planine sisli i iz sume dosli, to je CINJENICA, nikog ne zelim da vredsjam, ali ni ne bezim od istine... Pa zandarmerija cesto dodje na stadion kada ja trcim, imaju testiranje neko... i cesto razlgedam i promatram ljude... strasno, po faci im vidis da je moc rasudjivanja nula... a da ne pricam koliko se razumeju  U SPORT I U TRCANJE... drvosece su i tacka... da, vidjao sam, trce u neznam ni ja cemu, od najgorih starki do najgorih gumenjara, mozda nemaju za bolje, i niko ih ne krivi za to... ali kada se ti pojavis i pocnes da pricas da ja lupetam, i da sam Boze moj obamnjem brendovima, "novim dobom", "izmisljotima", onda to znaci da pravis debila od mene... jos jednom ti ponavljam da sam ti dao dobronameran savet, i bilo kome, a TI AKO HOCES TRCI U CEMU ZELIS, NE ZANIMAS ME...

Alergican na sam na prepametne ljude koji zive u kamenom dobu, i kojima su sve izmisljotime, a pritom niti su ista probali niti imaju iskustva... ali okruzen sam takvim ljudima, stoga sam naviknut...

Iz tvog posta zakljucujemo da je i vojnicka hrana najbolja, a da su npr riba - tuna, oslic i sl, ella npr i td i td katastrofa, jer je to bahati kapital odnosa... vojnicki pasulj konza, i kilo belog hlepca! tako da ljudi, znate od sad sta treba da jedete i u cemu da trcite...

P.S. Hvala sto si mi otvorio oci, izgleda su moje povrede bile bas zbog toga, ne sto nisam menjao patike za trcanje na svaka 4 meseca, nego zato sto nisam trcao u cizmama! Moracu da napisem na sajtu, pa mozda 16 miliona ljudi u normalnim zemljama koji sada trce u patikama za trcanje krenu da trce u cizmama!
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Oktobar 27, 2009, 06:46:03 posle podne »

Evo ti si prvi pored silnih dezertera koji kaze da su pripadnici redovonog sastava JNA a sadasnje (jadne)vojske Srbije,debili i amateri u trcanju.Koliko znam ti se takmicis u triatlonu i za tebe je to vrhunski sport,a nekada je to bila svakodnevnica jednog vojnog policajca primera radi,o izvidjacima i diverzantima necu ni da pricam,eto toliko o tome koji su ljudi debil,ali dobro ti primenjuj na svakom mogucem mestu ekonomiju obima i bahatog kapital odnosa i izmisljaj patike za trcanje,pa carape za isto,pa mozda postoje i posebne boce sa kiseoniko da pri trcanju udises iskljucivo onaj sinteticki no dobro,rasprava nema poentu...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 27, 2009, 06:25:09 posle podne »

Hehe, napisao sam 2 godine mi traje, naravno da su oprane bilion puta u medjuvremenu :D Boze, nisi valjda pomislio da sam trvrdio da dve godine mozes da trcis a da se ne osete, hehe... 2, 3 trcanja komotno, operes i to je to, nikada se ne osete (uz kombinaciju patika za trcanje, jer kada bi u cipelama, ili u ovim famoznim cizmama trcali, hmm, hehe)
O kvalitetu sam govorio, skoro pa neunistive...
Nije to pamuk, malo je onako elastican, ali ne ona pijacna plastika elastin, sta vec, bas se pri dodiru vidi da je rec o kvalitetu...
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Oktobar 27, 2009, 03:54:24 posle podne »

Inace kada kupite prave carape za trcanje, noge ne mogu da vam se osete, ako ste zdravi :)
Znaci jesu skuplje ali ne da vredi dati, nego neznam... ja imam neke i po 2 godine stare i jos uvek im nista nije... napraljene su sve od 100 prirodnog materijala, neznam kojeg i makar 2 sata trcali ne osecaju se, a samim tim i patike za trcanje se nikada ne osecaju...
mozda mi neko ne veruje, ali nemam razloga da lazem, svako moze da proveri  ;)
Верујем да су од природног материјала и да се не осете  али две године је превише,ипак колико су зноја упиле,не може се то увек све опрати....Чарапе су исто битне код трчања(али и уопште),памучне чарапе добро фиксирају зглоб.

Саша,то што је Огњен рекао некима да "немају благе везе" се није односило на неког учесника расправе,прочитај пажљивије.
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 27, 2009, 11:36:14 pre podne »

Prvu recenicu t.j. pitanje ne  razumem uopste.

Drugo o kakvoj potvrdi pricas i o kakvim ljudima... nebuloze... rekao sam da 20 min nedeljno je isto kao i nista, tako da ne mogu ti tvoji ljudi, koji nemaju blage veze ni sa trcanjem, ni sa osecajem, niti verovatno znaju za bolje cim trce, ja opet ne mogu da verujem sta pisem, u cizmama  :D...

I bitnije je mnogo u cemu se trci nego gde se trci t.j. po kakvoj podlozi! I podloga je takodje veoma bitna, ali obuca je pod broj 1.
Upravo ti to i pisem, da te to zbunjuje, "amateri" mogu da trce i bosi po betonu a da se nista ne desi jer su kratka i retka trcanja... za bilo sta imalo ozbiljnije mora se obratiti paznja...

I ne zelim vise ni u sta da te ubedjujem, trci u cizmama, dobronamerno sam dao savet, a ti kako hoces... msm ja kada trcim vise od 6 meseci i to u super patikama bas za trcanje, usput vodim racuna jos od 1000 faktora, a ipak mi se desavalo da imam povredi i sl... patike vec posle par stotina km gube pravi oblik iako je to nemoguce primetiti, a to se biomehanicki i te kako odrazava na telo... samo "izguglaj" koliko stopalo ima koscica i sve ce ti biti jasno
Sačuvana
mauzer
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 27, 2009, 10:40:27 pre podne »

Kako noge mogu da srmde u koznoj obuci?Mislim ja kapiram to sve profesionalno trcanje i ostalo,napomenuo sam samo ovu moju opciju,covek je ovde to potvrdio.Ja znam 100 njih koji ce isto da potvrde,ako cemo vec o detaljima onda je jedini i po meni najbitniji da li se trci na betonu ili na travi?nista osim toga za nas "amatere" nije od neke vaznosti.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 27, 2009, 08:54:53 pre podne »

Jesi procitao sta sam napisao, niko nije spominjao devojke :)

Znaci ako nisi bolestan i prepun toksina, uz prave sportske kvalitetne carape za trcanje (koja, zamislite skoro i nigde kod nas ne mogu da se kupe, i u nike-u i u adidas-u ih nemaju) i patike za trcanje, koliko god dugo trcali NEMA NEPRIJATNOG OSECAJA! Bukvalno...
Sačuvana
sasa037
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 26, 2009, 02:42:32 posle podne »

Dobro bre ja sam mislio na ove vojnicke cizme ne bas one gumene,ja sam se navikao na njih pa su mi nekako za MENE LICNO bolja varijanta ali nema veze.E sad to dal smrde noge posle 2 sata trcanja mislim sta reci ako ti mirisu onda definitivno imas neki problem!Ja sam se ranije tripovao da devojkama ne smrde noge :D :D :D ali kad se jedna ekstra cura izula jao mene!Preterujemo ga ljudi bre!!!
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 26, 2009, 11:06:43 pre podne »

Honda o tome da ne pricamo :)

Inace kada kupite prave carape za trcanje, noge ne mogu da vam se osete, ako ste zdravi :)

Znaci jesu skuplje ali ne da vredi dati, nego neznam... ja imam neke i po 2 godine stare i jos uvek im nista nije... napraljene su sve od 100 prirodnog materijala, neznam kojeg i makar 2 sata trcali ne osecaju se, a samim tim i patike za trcanje se nikada ne osecaju...
mozda mi neko ne veruje, ali nemam razloga da lazem, svako moze da proveri  ;)

Bojane nema to veze sa tim, mozda ti je cudniji oblik stopala ili ti patike ne odgovaraju
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 12 upita.