TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399316 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 22, 2024, 09:56:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Herpes i problemi sa njim...:(  (Pročitano 10193 puta)
SAJ
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Januar 25, 2010, 12:32:56 pre podne »

kupi multivitamine :)
Ja ih pijem od novembra i da kucnem ni mala prehlada me nije ufatila.
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #14 poslato: Januar 25, 2010, 12:13:25 pre podne »

imam ceo zivot problem sa herpesom i nervira me uzasno, ove zime evo vec drugi put, samo sto mi se uvek nekako uz herpes poveze prehlada i opsta slabost, ne znam vise sta da radim, ove zime vec drugi put u 2 meseca, siguran sam da je od pada imuniteta, treniram tenis zimi u jako hladnom balonu i jos teretana uz to, nedeljno znaci prosek 8 treninga, taman podignem formu i onda mi se desi taj pad i 3 dana samo lezim pa onda opet u trening. Ishrana mi je gotovo idealna, pijem omega 3-6-9 kompleks, magnezijum sumeci, sisam onaj propolis, svaki dan zeleni caj i caj od brusnice pomesan sa medom, i whey uzimam od ON-a ali kako vidim ni ovo nije dovoljno jer jednom u mesec ipo dana zimi imam ovaj pad imuniteta i prehladu...  :-\
i da napomenem da multivitamine ne pijem jer imam zaista jaku i balansiranu ishranu uz voce i povrce naravno. Ima li neko neki predlog ?
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #13 poslato: Januar 24, 2010, 02:19:59 posle podne »

imas od now foods i od twinlaba..ako nisi iz srbije lako se da organizoavti nesto ;)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Januar 24, 2010, 02:02:08 posle podne »

Jos kad bih imao gdje da ga uzmem  ;)
Sačuvana
I don't give a fuck
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #11 poslato: Januar 24, 2010, 01:21:38 posle podne »

Lysine ce ti resiti problem ;)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Januar 24, 2010, 12:31:41 posle podne »

Evo meni tradicionalno, opet iskocio, ovaj put ne stavljam nista, da vidim kako ce se ponasati  :D
Sačuvana
I don't give a fuck
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Decembar 15, 2009, 06:04:09 posle podne »

Meni uvek izlazi na jednom mestu na usni.. Mozda 1x u 2godine.. Ove godine mi izasao na drugom mestu ali bas mali... Uzeo sam one "kompeed" flastere, providne.Stavljao sam 2x po 8h.. Sta znam u roku od 2-3dana mi je prosao onaj plik i simptomi herpesa.sad jos ostaje da nestane "fleka". danas je 6-ti dan.

kao što rekoh najbolje ništa ne stavljati na promenu.. proĂ°e ona sama za 2-3 dana...
Sačuvana
vuksa
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Dip. trener

« Odgovor #8 poslato: Decembar 15, 2009, 08:08:11 pre podne »

da...kao sto je danijela rekla aciklovir treba uzimati pre nego sto izadje onako lepo pa te svi gledaju :D
meni su u apoteci cinkovu mast preporucili za kad vec izadje :)
Sačuvana
al se nekad dobro jelo :)
NATURE
Napredni član
Van mreže Van mreže

Чекам васкрсење мртвих, и живот будућег веka

« Odgovor #7 poslato: Decembar 15, 2009, 12:12:40 pre podne »

Meni uvek izlazi na jednom mestu na usni.. Mozda 1x u 2godine.. Ove godine mi izasao na drugom mestu ali bas mali... Uzeo sam one "kompeed" flastere, providne.Stavljao sam 2x po 8h.. Sta znam u roku od 2-3dana mi je prosao onaj plik i simptomi herpesa.sad jos ostaje da nestane "fleka". danas je 6-ti dan.
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: Decembar 14, 2009, 06:28:18 posle podne »

nikad se ništa ne stavlja od lekova na herpetične promene jer mogu izazvati crvenilo koje smao pogorša stvar i produži trajanje kraste...

da brže proĂ°e - ne diraj ništa!
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #5 poslato: Decembar 13, 2009, 08:42:31 posle podne »

I ja sam imao problema sa njim cesto, aciklovir uzmes ili neku mast ima po apoteka toga koliko oces...

NIKAD nemojte stavljati aciklovir mast na herpetične promene!

ako vam se često javlja herpes treba da vidite pre svega zašto se jvlja - znači da vam je imunitet loš - i opet pitanje zašto? Premor, stres, loša ishrana.. sve mogu biti uzroci toga...

ako vam se već često javljaju herpesi možete uzimati tablete Aciklovira ali se u vezi toga psoavejute sa vašim lekarom.. i lekove treba uzimati pre nego što se herpes poptuno razvije...
A sta kada se razvije....kako ubrzati oporavak....?Video sam da postoje neki novi flasteri za to....I zasto ne aciklovir?
Sačuvana
daniela svarc
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Decembar 13, 2009, 11:14:30 pre podne »

I ja sam imao problema sa njim cesto, aciklovir uzmes ili neku mast ima po apoteka toga koliko oces...

NIKAD nemojte stavljati aciklovir mast na herpetične promene!

ako vam se često javlja herpes treba da vidite pre svega zašto se jvlja - znači da vam je imunitet loš - i opet pitanje zašto? Premor, stres, loša ishrana.. sve mogu biti uzroci toga...

ako vam se već često javljaju herpesi možete uzimati tablete Aciklovira ali se u vezi toga psoavejute sa vašim lekarom.. i lekove treba uzimati pre nego što se herpes poptuno razvije...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #3 poslato: Decembar 12, 2009, 03:52:28 posle podne »

Meni prekjuce izasla neka alergija!!! Nemam predstavu od cega je... Kao mali sam imao dosta problema sa alergijama i izlazila mi je po rukama iznad saka i na licu cesto, na prasinu i grinje sam bio alergican, ali vec dugo, bas dugo nisam imao...

Inace za alergiju je super propoluis kao i calcium i magnesium! http://www.pansport.co.yu/new/catalog/index.php?id=SN319

Takodje ako stavite propolis na ta mesta prolazi sigurno ali je jedini problem sto cete jedno dva dana biti zuti na tim mestima  ;D
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Decembar 12, 2009, 03:40:26 posle podne »

Sačuvana
I don't give a fuck
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #1 poslato: Decembar 12, 2009, 11:45:37 pre podne »

Cesto (3-4 puta godisnje) mi se pojavljuje herpes...Znam da je to posledica pada imuniteta, stresa i sl....Zeleo bih samo da u ovoj temi malo razmenimo iskustva sa lecenjem istog.....Tj ako neko ima neki hint kako ga se sto brze otarasiti kada se pojavi...neka se javi...:)
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.466 sekundi sa 17 upita.