TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398429 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 07:59:43 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana za skidanje sala i definiciju misica ??  (Pročitano 47178 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #61 poslato: Januar 08, 2010, 06:15:20 posle podne »

Upravo tako, najbolje je lagano menjati neke lose navike, a ne preseci odmah... Ja sam to saznao na tezi nacin  ;D

veruj mi da ljudi koji se godinama hrane katastrofaaaa je veliki pomak to što će najpre eliminisati loše stvari iz ishrane...

nisu svi spremni odmah na rigorozu i to treba poštovati...  a ako želite bolji rezultat, molim lepo... zna se kako dalje.
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: Januar 08, 2010, 06:12:32 posle podne »

Ok ......  ;D
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #59 poslato: Januar 08, 2010, 06:11:08 posle podne »

Upravo tako, najbolje je lagano menjati neke lose navike, a ne preseci odmah... Ja sam to saznao na tezi nacin  ;D
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Januar 08, 2010, 06:09:26 posle podne »

"Sestro" ako ćeš već tako ;D

potrebna je jaka volja, disciplina i pre svega KONTINUITET  da bi se videlo kako odreĂ°eni program ishrane "deluje" na tebe.

Princip "sve umereno" kao što sam navela je za neke ljude odlična startna pozicija.
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #57 poslato: Januar 08, 2010, 06:03:46 posle podne »

Brate hvala... najbolje si mi odgovorio...:) , poslusacu tvoje savete nekoliko, meseca cu se hraniti tako dok se odviknem losih navika sto se tice ishrane , a kasnije mozda pocnem nesto strozije ... :)
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #56 poslato: Januar 08, 2010, 05:59:14 posle podne »

Ja sam vam lepo reko necu ja dijetu neku strogu u kojoj nesmem nista da jedem , nego samo hocu da sredim moju ishranu !!! :)

Ovo podrazumeva izbacivanje svih loših stvari za početak, kao što su prosti šećeri, sokovi, grickalice, slatkiši itd... brza hrana
Za nekoga je i ovo čak velika promena.

Od proteina biraj one sa manje masti, dakle posne sireve sa što manje masti, meso sa manje masti kao što su ćuretina, piletina, riba... peci na teflonu ili u rerni bez ulja, roštilj, sa minimum masti....
ubaci više povrća i umesto slatkiša sveže voće koje ti NEĆE škoditi pogotovo u ovom hladnom zimskom vremenu...

biraj kvalitetnije izvore ugljenih hidrata, tipa žitarice umesto hleba, integralni pirinač ili testenina integralna umesto obične itd...

zdrave masti tipa koštunjavo voće, seme lana, maslinovo ulje...

tu i tamo neka kocka čokolade, kašikica pavlake za neki umak i slično nije strašno.... ako znaš da budeš umeren verujem da ćeš imati trajan uspeh.

Probaj tako par meseci pa ako ti se svidi, idemo na strožije :) i naravno na još bolje rezultate!
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #55 poslato: Januar 08, 2010, 05:46:16 posle podne »

Kostunjavo voce treba unositi. . . Voce puno fruktoze ne. . . .naravno da treba biti izbalansirana dijeta i bitan je kalorijski def. . . Ali je poenta da se samo iz voca koje se jede na dijeti i u kolicini kojoj se jede ne moze podmiriti potreba za vitaminima jednog sportiste
...
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #54 poslato: Januar 08, 2010, 05:36:32 posle podne »

@Lazic
Ma mene cisto interesuje jer sam ja full natural, imam prilicno dobre rezultate iza sebe za vrlo kratak vremenski period, pa sam zbog toga pitao za slike, ali nema veze... Dolazim i kod tebe na forum za jedno 2-3 meseca  :)
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Januar 08, 2010, 05:25:14 posle podne »

Ja sam vam lepo reko necu ja dijetu neku strogu u kojoj nesmem nista da jedem , nego samo hocu da sredim moju ishranu !!! :)
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #52 poslato: Januar 08, 2010, 05:15:00 posle podne »

Citat
ali na dijeti se ne uzima voce. . . Makar ne u dovoljnim kolicinama. . . Upravo te tvoje vocne su kvazi dijete.
. .:)
otkud ti to..to se uzima bas u balansiranoj dijeti ili kako ja zovem ishrani.....ja ne znam sta ti citas i gde provodis vreme..ali mnogo skripis.
u balansiranoj dijeti imas sve..naravno ne slatkise ili junk..ali voce.kostunjavo voce.masti, razne vrste mesa..skrob...samo treba kad sta kako i koliko :)
UMERENOST JE KLJUC
da ne pricam sada nije moj forum..ali znaju i ovi modovi ovde

@coolic

nema na forumu..na face sam se odlucio bas zato sto ne moze svako da vidi..a ja nisam tip da slusam komentare ovog ili onoga bilo da su dupeuvlakacki ili kriticki...dovoljno sam svestan svojih prednosti i mana i cenim misljenje samo onih ljudi koji nisu sujetni i imaju postovanje prema necijem radu i naravno su postigli slicno ili vise od mene..

Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #51 poslato: Januar 08, 2010, 05:12:53 posle podne »

Voce sa vecim sadrzajem glukoze u odnosu na fruktozu je idealna hrana za dorucak u low carb dijeti, samo se ne sme preterivati...

Da, ne treba bas jesti koje se voce dohvati...

Bojane, zelje i stvarnost su dva razlicita pojma :)

Ti sto zele da budu kao manekeni sa reklama, drze dijetu "prazan tanjir" dva dana i vrate se na staro. O njima se ne prica ovde t.j. polemise. ... Nego o ljudima sa zdravim razumom. A to su oni koji dodji i citaju ovo, a ova prva grupa ljudi je dovoljno lenja da nadje nesto na netu, nego samo kupe nesto iz top shopa, apoteke i sl i uzalud...

Tako da nikako se ne treba kaniti voca. Ako je tvoje misljenje drugacije O.K.... Ali izgleda da si jedini, bez ljutnje :)
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #50 poslato: Januar 08, 2010, 05:09:30 posle podne »

Na dijeti kakva treba vecini ljudi vocke ne mogu nista naskoditi :) kada bi oni bili na vocu, bili bi itekako mrsaviji. kombinacija zasicene masti + seceri + fizicka ne aktivnost je problem...

Pre podne - popodne jesti vocke je super, jer ce uneti jos vode, jer je i nedostatak vode veliki problem...

Naravno ne treba hrana da se bazira na vocu, ali nikako ga ne treba izbaciti... mislim, ljudi bi da se rese centimetara i centimetara sala, a ne da se izrezu :)
da li zaista mislis da ljudi zele samo manje cm i sala ili pak teze da budu kao ljudi na reklamama sagorevaca i sprava za mrsavljenje pa zato i kupuju iste. . . ?
Sačuvana
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Januar 08, 2010, 05:08:36 posle podne »

Voce sa vecim sadrzajem glukoze u odnosu na fruktozu je idealna hrana za dorucak u low carb dijeti, samo se ne sme preterivati...
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #48 poslato: Januar 08, 2010, 05:04:22 posle podne »

Na dijeti kakva treba vecini ljudi vocke ne mogu nista naskoditi :) kada bi oni bili na vocu, bili bi itekako mrsaviji. kombinacija zasicene masti + seceri + fizicka ne aktivnost je problem...

Pre podne - popodne jesti vocke je super, jer ce uneti jos vode, jer je i nedostatak vode veliki problem...

Naravno ne treba hrana da se bazira na vocu, ali nikako ga ne treba izbaciti... mislim, ljudi bi da se rese centimetara i centimetara sala, a ne da se izrezu :)
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #47 poslato: Januar 08, 2010, 05:00:26 posle podne »

Citat
Cek Lazicu da te pitam samo nesto... Koliko si visok? Zivo me interesuje posto kazes da si natural, imas mali % bf i 115kg?
sad nisam naravno..rekao sam ti da na facebooku imas slike kada sam bio natural.
i tu mozes videti koliko mozes da postignes dobrom klopom i supelmentacijom kada primenjujes ono sto znas...
visok sam 184 cm

Citat
lazicu SVI vitamini moraju da se unose! Ti nemas manjak vitamina jer uzimas verovatno brdo suplemenata a mnogi od njih u sebi sadrze i vitamine. . . Tako da ti iz njih pokupis iste. . . Plus sto imas skroz sredjenu ishranu pa i iz toga pokupis vitamine. . . Ali cinjenica je da se potrebni vitamini(a svi su potrebni) ne nalaze u 2 vocke. . . !
pa ja ti pricam da ne mora sve da unosis.i za tvoje potrebe i potrebe ovih kvazi dijeta koje drze 90% ljudi ne treba nista vise od zelenisa i voca..
ali na dijeti se ne uzima voce. . . Makar ne u dovoljnim kolicinama. . . Upravo te tvoje vocne su kvazi dijete.
. .:)
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.183 sekundi sa 18 upita.