TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398405 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 08:37:30 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ishrana za skidanje sala i definiciju misica ??  (Pročitano 47153 puta)
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #76 poslato: Januar 09, 2010, 04:22:41 posle podne »

pa kada ukljucis vlakna koja su OBAVEZNA u svakoj ishrani, kada dodas 1 jabuku, 1 mandarinu i jedan kivi, zatim malo kostunjavog i gde ces bolje od toga.sira, mleka, mesa, ribe itd....sve kada se ukomponuje POMALO je dovoljno da zadovolji ono sto ti je potrebno.
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #75 poslato: Januar 09, 2010, 01:36:39 posle podne »

jel dovoljno ovo npr

http://www.nutritiondata.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2359/2
Ovo je ok...ali bi neko shvatio da sa 2 jabuke mozes da podmiris potrebu za vitaminima.....Poenta je da tokom dijete treba unositi sto vise vitamina.....
Sačuvana
zeljko_zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #74 poslato: Januar 09, 2010, 12:56:06 posle podne »

posto ti je cilj da sagoris masne naslage onda dex uzimaj posle treninga nekih 30g. Poz :)
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: Januar 09, 2010, 12:04:03 posle podne »

Ok , samo mi nisi reko u kojim kolicinama dekstroza i da li samo posle treninga ??
Sačuvana
zeljko_zr
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: Januar 09, 2010, 12:15:31 pre podne »

whey obavezno posle treninga 1-1,5 meru+ dex, i mozes pre spavanja sa mlekom da bi mu usporio delovanje, mada ako jedes ellu pre spavanja whey i ne moras, jedino ako ti kes nije problem onda mozes i onda, obavezno uzmi knjigu sa nutritivnim sastavom namernica i vidi koliko cega ima u kojoj namernici, proteine moras sto vise da unosis  min 200-250gr a mozes i vise.
E da posto ti radis defku trebao bi uh da unosis u manjoj kolicini, primera radi 100gr pirinca ima75gr uh, 100 gr ovsenih  ima 65 gr uh.
I ujutru whey uzimaj zajedno sa ovsenima, i mesaj ih sa vodom a ne sa mlekom. Poz
« Poslednja izmena: Januar 09, 2010, 02:29:47 pre podne od strane zeljko_zr » Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: Januar 08, 2010, 11:05:52 posle podne »

Evo preuredio sam malo ishranu .ispravite me gde gresim .. ?

-ovo je kad sam u prvu smenu ....
1. 06:00 Dorucak - 2dl mleko ili jogurt + ovsene + 100% whey protein  , 2 belanca
2. 09:35 Uzina - kikiriki ili orasi
3. 02:30 ili 03:30- Rucak - belo meso ili riba + salata
4. 05:00 Trening sa tegovima i na kraju trcanje ..
5. 07:00 Uzina - tunjevina + kuvani pirinac ili krompir
6. 09:00 Vecera - sir + salata + 2 belanca i jedno celo jaje ...

-kad sam u drugu smenu ...
1. 08:00 Dorucak - 2dl mleko ili jogurt + ovsene + 100% whey protein  , 2 belanca
2. 09:30 Uzina - tunjevina + kuvani pirinac ili krompir
3. 11:30 Rucak - belo meso ili riba + salata
4. 03:35 Uzina -Kikiriki ili tako nesto
5. 08:20 Trening sa tegovima  - samo tri puta kad sam u ovu smenu posto nemam vremena.... :(
6. 10:15 Vecera - sir + salata + 2 belanca i jedno celo jaje ...

E sad ubacio sam whey za dorucak , kad ga jos ubaciti i u kojim kolicinama , i kad ubaciti dekstrozu ??
:) :) :)
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: Januar 08, 2010, 10:32:52 posle podne »

i malo se doda koštunjavog voće i eto ti komplet ;)
(čisto malo liposolubilnih vitamina i cinka ;))
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #69 poslato: Januar 08, 2010, 09:27:00 posle podne »

jel dovoljno ovo npr

http://www.nutritiondata.com/facts/vegetables-and-vegetable-products/2359/2
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #68 poslato: Januar 08, 2010, 09:00:00 posle podne »

Kostunjavo voce treba unositi. . . Voce puno fruktoze ne. . . .naravno da treba biti izbalansirana dijeta i bitan je kalorijski def. . . Ali je poenta da se samo iz voca koje se jede na dijeti i u kolicini kojoj se jede ne moze podmiriti potreba za vitaminima jednog sportiste
...
ja ti opet lepo i kulturno kazem da moze..dovoljno je vas rekreativce..pa i meni do neke faze..

@coolic..
mozes mnogo da napredujes..to budi siguran..samo treba da radis kako treba...da ulazes u sebe i bices zadovoljan..prezadovoljan..
ok...svadja nije cilj.....ali ne bi bilo lose da sve to potkrepis nekim cinjenicama.....npr koje  bi dve vocke preporucio :) i koji tip ishrane bi trebao to da bude da bi podmirio potrebe za vitaminima.....?
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #67 poslato: Januar 08, 2010, 08:37:21 posle podne »

Kostunjavo voce treba unositi. . . Voce puno fruktoze ne. . . .naravno da treba biti izbalansirana dijeta i bitan je kalorijski def. . . Ali je poenta da se samo iz voca koje se jede na dijeti i u kolicini kojoj se jede ne moze podmiriti potreba za vitaminima jednog sportiste
...
ja ti opet lepo i kulturno kazem da moze..dovoljno je vas rekreativce..pa i meni do neke faze..

@coolic..
mozes mnogo da napredujes..to budi siguran..samo treba da radis kako treba...da ulazes u sebe i bices zadovoljan..prezadovoljan..
Sačuvana
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: Januar 08, 2010, 07:06:47 posle podne »

Ljudi ajde ako neko nesto zna o zdravlju nek mi odgovori na temu "glavobolja" .....
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #65 poslato: Januar 08, 2010, 07:03:23 posle podne »

A tebi je 500 mg Easy-C i vise nego dovoljno dnevno... Ili kupis od 1000 mg pa njega podelis... niko me ne moze ubediti u suprotono...

E pa da probam ja da te ubedim u suprotno što se tiče tog "1000 mg pa njega podelis". Pa Ognjene kad se podeli ta kapsula koja postepeno oslobaĂ°a vitamin C kroz opne tada se gubi svojstvo postepenog oslobaĂ°anja :) i doĂ°e mu isto kao GALENIKINIH 500mg.

aha :)

isto tako su pakovane i SNI amino 4 hour, tj.oblozene posebnim filmom oko tablete
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: Januar 08, 2010, 06:43:59 posle podne »

A tebi je 500 mg Easy-C i vise nego dovoljno dnevno... Ili kupis od 1000 mg pa njega podelis... niko me ne moze ubediti u suprotono...

E pa da probam ja da te ubedim u suprotno što se tiče tog "1000 mg pa njega podelis". Pa Ognjene kad se podeli ta kapsula koja postepeno oslobaĂ°a vitamin C kroz opne tada se gubi svojstvo postepenog oslobaĂ°anja :) i doĂ°e mu isto kao GALENIKINIH 500mg.
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
COOLic
Napredni član
Van mreže Van mreže

Crime is a desease. Meet the cure.

« Odgovor #63 poslato: Januar 08, 2010, 06:22:08 posle podne »

Ma ja sam sa ocajne ishrane presekao na full dobru bez "prelaznog perioda" i to ne preporucujem nikome bas jer su krize bile jako nezgodne... Sada je druga prica kada se telo naviklo na samo dobru hranu, pa mi nece biti nikakav problem da odradim dijetu...  ;)
Sačuvana
Stallone Cobra, the strong arm of the law.
Powerlifting-92
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: Januar 08, 2010, 06:21:54 posle podne »

Upravo tako, najbolje je lagano menjati neke lose navike, a ne preseci odmah... Ja sam to saznao na tezi nacin  ;D

veruj mi da ljudi koji se godinama hrane katastrofaaaa je veliki pomak to što će najpre eliminisati loše stvari iz ishrane...

nisu svi spremni odmah na rigorozu i to treba poštovati...  a ako želite bolji rezultat, molim lepo... zna se kako dalje.

Ja sam jedan od tih koji se hrane " katastrofaaaa " i mislim da cu imati znacajnih rezultata samo ako izbacim sve ono stetno....
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4 5 ... 8 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.107 sekundi sa 18 upita.