TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398395 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 21, 2024, 08:42:37 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Spremanje ribe  (Pročitano 2708 puta)
Peki
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 542


ALL NATURAL !!!

« Odgovor #6 poslato: Februar 10, 2012, 04:30:45 posle podne »

Ja jedem oslic najvise + pirinac za rucak nista lepse ;)
Sačuvana
Još uvek sanjam mračne oblake da prolaze,
još uvek mislim kako jedna reč promeniće svet!
I onog dana kada mene više ne bude,
ni tada nema povlačenja, nema predaje!!!!
neko tamo
Aktivan član
*****
Van mreže Van mreže

Poruke: 851


« Odgovor #5 poslato: Februar 10, 2012, 11:59:30 pre podne »

Spremanje ribe(a) - to je slozen proces,koji traje 3h...Pocinje 2h pred grad...:D Stavljaju puder,maskaru...:P Zezam se...:) Najbolje je neki oslic,tj fileti,malo se ispece,i preko njega ide riblje ulje sa limunom i belim lukom...mmmmmm!
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #4 poslato: Februar 10, 2012, 11:17:47 pre podne »

Oki, u pravu si :)

Jedem samo oslica, ne volim druge ribe, jednostavno tako je :)
Naseckam sargarepu, luk i celer i sve to malo prokuvam sa grashkom i zachinom C. Odvojeno kuvam pirinach. Kada se sve to malo prokuva rasporedim po pekacu i preko stavim filete osclica. Nabacam preko iseckanog pershuna, prelijem malo limunovim sokom i pustim da se zapeche sve dok ne vidim da su mi fileti gotovi ;)

Nije komplikovano a opet nije ni loshe ;)
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 122

« Odgovor #3 poslato: Februar 10, 2012, 11:13:28 pre podne »

Ja znam da je ubacim u pekach preko povrca pa se sve zajedno ispeche :)`

Dobro, koja riba, koje povrće, začini...
Budi malo kreativan, pokaži damama da si dobar kuvar :)
Sačuvana
Galleryst
Ultra napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 2139


Today is my future!

« Odgovor #2 poslato: Februar 10, 2012, 11:10:53 pre podne »

Ja znam da je ubacim u pekach preko povrca pa se sve zajedno ispeche :)`
Sačuvana
Ko ne zna, a misli da zna - Kloni ga se. Ko ne zna, a zna da ne zna - Nauci ga. Ko zna, a misli da ne zna - Uputi ga. Ko zna i zna da zna - Sledi ga.
*SHONE*
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 122

« Odgovor #1 poslato: Februar 10, 2012, 11:08:40 pre podne »

Zanima me kako spremate ribu, a da nije klasično pečena u ulju i barena.
Nadam se da imate neki dobar recept.
Sačuvana
Stranice: [1] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.185 sekundi sa 18 upita.