TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399391 Teme od strane 25052 Članovi Poslednji član: Ancient

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Decembar 27, 2024, 11:52:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 13 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Ramena  (Pročitano 43636 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #186 poslato: Januar 14, 2011, 11:32:44 posle podne »

Vezbe kao sto su zgibovi,razvacenje bucicama,propadanje....
Sačuvana
milosc
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #185 poslato: Januar 14, 2011, 10:11:20 posle podne »

Da li je moguce dodatno prosiriti ramena posle puberteta i perioda rasta?  Ne mislim na bildovanje vec bas na prosirivanje KOSTIJU.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #184 poslato: Decembar 20, 2010, 02:00:06 posle podne »

U sustini,letenje je najbolja vezba ali vecina vezbaca radi 3 serije sto je nedovoljno.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #183 poslato: Decembar 20, 2010, 10:07:19 pre podne »

Hvala Marko, odradio sam ramena sa dosta opadajucih serija i odlican pogodak ima i tako cu da nastavim da ih radim.
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #182 poslato: Decembar 17, 2010, 12:51:13 posle podne »

Leda i triceps,grudi i biceps,noge,ramena i trapezijus.Akcenat na srednje rame ce staviti letenjem bucicama ali mnogo serija,kombinuj opadajuce super setove i fokusiraj se da ga izolujes sto vise.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #181 poslato: Decembar 17, 2010, 12:05:51 pre podne »

Treba mi neki opasan trening koji ima naglasena ramena, jer mi je to sada najslabija partija i to srednje rame naricito, ajde zadnje jos i djene djene ali srednje nikako, i to ne mislim da mi je genetski najslabija partija vec sam je zanemarivao pomalo..

Sada sam bas zavrsio prvu fazu gvt-a, u nisam hteo da nastavim jer znam da mi ne gadja dovoljno ramena, mislio sam neki split sistem sa ramenima solo(+listovi ili tako nesto sitno) gde bas odvalima ramena. Probao sam superserije letos i nisam bio nesto zadovoljan, vrlo verovatno zato sto sam odabrao lost sistem, tako da svasta dolazi u obzir, bas ocu da se posvetim tim ramenima, naravno ostale partije nece biti zapostavljene.
Sačuvana
real
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #180 poslato: Februar 16, 2010, 12:24:24 pre podne »

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/deltoids/cable-lateral-raise/

probaj owo...mene odvaljuje rame kad radim...pecka strasno;)

taman bih mogao nju kao drugu.hvala na predlogu.samo jos da mi odgovore jel mnogo dvije vjezbe za srednje rame
Sačuvana
PsyTrance
Gost
« Odgovor #179 poslato: Februar 16, 2010, 12:06:13 pre podne »

http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/deltoids/cable-lateral-raise/

probaj owo...mene odvaljuje rame kad radim...pecka strasno;)
Sačuvana
real
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #178 poslato: Februar 15, 2010, 11:33:15 posle podne »

je li mnogo ako ubacim jos jednu vjezbu za srednje rame? gledam uvjek da imam po jednu vjezbu za prednju,srednju i zadnju glavu.nisam u potpunosti zadovoljan sa srednjom, pa rekoh da idem sa dvije vjezbe za srednju.npr. jos ovu da dodam http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/deltoids/lateral-raise/
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Decembar 29, 2009, 09:54:12 posle podne »

Srednje rame i trapezijus...a sto se tice prednjeg ramena,sve je induvidualno,ja licno ne radim vezbe za prednje rame,sto ne znaci da povremeno ne treba ubaciti u program.
Sačuvana
PsyTrance
Gost
« Odgovor #176 poslato: Decembar 27, 2009, 03:57:37 posle podne »

koji deo navise ramena pogadja vezba vucenje od butine do brade....i da le je dobro da se neradi prednje rame posto se dovoljno odradi kad se rade grudi:):)
Sačuvana
Nitro
Gost
« Odgovor #175 poslato: Septembar 22, 2009, 10:11:02 posle podne »

Klasicno mrtvo moras da cucnes da bi izvrsio maximalno istezanje i pokret pun koji angazuje erektore i donja ledja...a ako radis za zadnju lozu kolena su fixno i eventualno malo savijanje kada sipka skoro pipne pod zbog boljeg stretch-a femorisa..
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #174 poslato: Septembar 22, 2009, 09:29:06 posle podne »

Ako radis samo stojeci potisak moze...ako radis push pres sa malim cucnjem ni pod razno,onda to tacnije ni ne radis
Знао сам да ће доћи до неспоразума.Рекох,благо повијене ноге(не као код обичног потиска),тек толико да осетим да  је већи део терета прешао на бутине(не укрућене).Исто одрадим избачај ногама само не опружам ноге скроз до краја.
'Ај када сам већ код (не)исправљања ногу,мислиш ли да је мртво боље радити са "малим чучњем"(већим од оног поменутог),радим га као вежбу за ноге,што заправо и јесте?
« Poslednja izmena: Septembar 22, 2009, 09:30:53 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Nitro
Gost
« Odgovor #173 poslato: Septembar 22, 2009, 03:28:08 posle podne »

Ako radis samo stojeci potisak moze...ako radis push pres sa malim cucnjem ni pod razno,onda to tacnije ni ne radis
« Poslednja izmena: Septembar 22, 2009, 03:32:32 posle podne od strane Nitro » Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #172 poslato: Septembar 22, 2009, 02:38:03 posle podne »

Радио сам тако само са искораком,управо због кичме.Тако ми се чинило да је најмање оптерећујем,тј. да када подигнем тежину,највећи део терета је пребачен на бутине(у горњем ставу благо повијене).Иначе,доста вежби које радим у стојећем положају,радим са малим искораком(оне код којих се то може урадити).
Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
Stranice: [1] 2 3 ... 13 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.12 sekundi sa 18 upita.