TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 03:21:40 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kreatin  (Pročitano 6152 puta)
Lokk1
Gost
« Odgovor #20 poslato: Mart 14, 2008, 08:02:21 posle podne »

ma ok naravno imamo to na umu ...  mislim na prosek neki 75-80 kg ..
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Mart 14, 2008, 04:07:47 posle podne »

Jako zavisi od mišićne mase.. prosto je nemoguće izačunati neku opštu preporuku.. verujem da se računa na kg mišićne mase...
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #18 poslato: Mart 13, 2008, 11:38:43 posle podne »

uf mrzi me da razmishljam i rachunam .. ali sigurno ne troshish dnevno preko 1 g kreatina ...

jel ok onda prvih mesec ipo 3-5 g ... pa onda samo odrzavati taj neki nivo jedno vreme sa 1g dnevno npr ...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #17 poslato: Mart 13, 2008, 11:26:44 posle podne »

pa kad bi uzimao recimo 5 grama svaki dan ja mislim d as enapunis za mesec ipo dva....
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Lokk1
Gost
« Odgovor #16 poslato: Mart 13, 2008, 11:24:26 posle podne »

hmmm .. treba MANJE stoposto ... :// e sada koliko manje ..

eo neko ko se razume u teoriju stvari npr markoni bi mogao da kaze za koliko vremena prosechan covek napuni zalihe kreatina .. znachi kada si full ... kad bi to znali mogli bi izrachunati koliko treba unositi da bi to odrzavao .. :)

naravno rezimom od recimo 3 g na dan ... mislim da je to sasvim dovoljno ..znachi bez punjenje ..
« Poslednja izmena: Mart 13, 2008, 11:29:46 posle podne od strane Lokk1 » Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #15 poslato: Mart 13, 2008, 11:14:02 posle podne »

maniac misli na iskorishtenost kreatina koji cesh unositi tamo negde u 5 mesecu korishcenja ... a ti aludirash na zdravstvene probleme ... nadjite zajednichku temu :D
  ne mislim na zdravlje,ovde cisto govorim o iskoristljivosti.Problem je ako ti unosis preko 5 grama,ja unosim 3-5grama svaki dan evo vec 4ti mesec
Sačuvana
Lokk1
Gost
« Odgovor #14 poslato: Mart 13, 2008, 11:06:05 posle podne »

maniac misli na iskorishtenost kreatina koji cesh unositi tamo negde u 5 mesecu korishcenja ... a ti aludirash na zdravstvene probleme ... nadjite zajednichku temu :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #13 poslato: Mart 13, 2008, 10:45:28 posle podne »

Ok,a pitam te cemu sluzi kreatin?I buduci da nase telo ne proizvodi esencijalne aminokiseline,dali treba da pravimo pauze  s anjima?isto vazi i za esencijalne masti?

ajde razmilsi malo,kreatin sluzi za dopunjenje...sad se seti cega i sve ce ti biti jasno
« Poslednja izmena: Mart 13, 2008, 10:49:15 posle podne od strane Hans » Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #12 poslato: Mart 13, 2008, 10:37:13 posle podne »

mislim da sam ovo sto sam napisao upravo negde procitao od danijele ako ne gresim, u svakom slucaju to sam saznao od nekoga kome je to struka, a i razmisli malo, organizam ne proizvodi sam toliko kreatina i kada ga ti vestacki unosis u velikim kolicinama logicno je da napravis neke zalihe...
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #11 poslato: Mart 13, 2008, 10:32:08 posle podne »

nije istina da kreatin mozes koristiti vremenski koliko hoces, nakon koriscenja od recimo mesec ipo dana ti pravis zalihe za jos toliko i nema efekta ukoliko ga jako dugo koristis, odnosno ima efekta ali vremenom sve manje, bolje periodicno.

zbog cega objasni mi?zasto s esvi tripuju s atim kretinomn?jer znate cemu on sluzi?stra dopunjava?
Sačuvana
MANIAC
Redovan član
Van mreže Van mreže

NO SURRENDER

« Odgovor #10 poslato: Mart 13, 2008, 10:30:49 posle podne »

nije istina da kreatin mozes koristiti vremenski koliko hoces, nakon koriscenja od recimo mesec ipo dana ti pravis zalihe za jos toliko i nema efekta ukoliko ga jako dugo koristis, odnosno ima efekta ali vremenom sve manje, bolje periodicno.
Sačuvana
''NE MORAS BITI NAJBOLJI, BUDI NAJBOLJI STO MOZES"
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: Mart 13, 2008, 10:23:38 posle podne »

kreatin ne škodi.. samo je pitanje efekta uzimanja neprestano.. pitanje koliko u orgnizmu, da tako ažem, ima mesta za kreatin..
vodu ćeš izgubiti a mišićnmu masu sagraĂ°enu od ihsrane (a ne od kreatina) nećeš izgubiti ako ansatviš da se hraniš pravilno i posle kreatina...
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #8 poslato: Mart 13, 2008, 05:23:17 posle podne »

hans hvala na pomoci...pitao sam da li posle pauze od uzimanja kreatina nece doci do povlacenja ako se ne uzima kreatin...

samo ces izgubiti vodu ako je navukao
Sačuvana
mare83
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Mart 13, 2008, 04:59:23 posle podne »

hans hvala na pomoci...pitao sam da li posle pauze od uzimanja kreatina nece doci do povlacenja ako se ne uzima kreatin...
Sačuvana
mare83
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #6 poslato: Mart 13, 2008, 04:43:34 posle podne »

Pedjo procitao sam ovaj clanak sto si napisao i mogu ti reci da je za svaku pohvalu.Imam samo jedno pitanje za tebe posle kog vremena se moze koristiti KREATIN?JA sam cuo da je to period posle treceg meseca treniranja...da li je to tacno?...i ima li neki odredjeni vremensi period za koriscenje...i koliko treba da bude pauza do sledeceg uzimanja...hvala unapred

mozes kadgod hoces da ga uzmes i kolko god hoces vremenski.Prirodna supstanca koju tvoje telo proizvodi,to je to.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.116 sekundi sa 18 upita.