TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398406 Teme od strane 25050 Članovi Poslednji član: jefta86

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 22, 2024, 12:35:53 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 12 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: POVREDA RAMENA NA BENCHU!  (Pročitano 59804 puta)
Polaron
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #179 poslato: Novembar 02, 2013, 11:25:21 pre podne »

Pedja progledao sam, masirao sam ledom i nisam trenirao, danas sam otisao na trening, odradio sa malim kg, vrh bol se i ne oseca... hvala puno
Sačuvana
Polaron
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #178 poslato: Oktobar 28, 2013, 08:06:08 posle podne »

ok hvala puno, pa se javljam
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #177 poslato: Oktobar 27, 2013, 09:40:53 posle podne »

masiraj bolno mesto ledom 3x dnevno po 10 min, posle leda lioton gel namažeš. izbegavaj pokrete koji izazivaju bol.
izbegavaj da opterećuješ ramena 7 dana, posle ćeš dobiti vežbe...
javi kako ide
Sačuvana
Polaron
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #176 poslato: Oktobar 25, 2013, 11:43:30 pre podne »

Pedja boli iza kljucne kosti, a ponekad u nekom pokretu me presece bol u samom ramenu, poslednji put kada sam radio grudi  kada me je rame zabolelo namazao sam konjsku mast da hladi i bilo mi je bolje dosta, inace nisam mazao nista, a od ovih vezbi ne vidim da mi je bolje malopre sam jedva skinuo jaknu boli me u samom zglobu tj. zigalo
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #175 poslato: Oktobar 24, 2013, 09:24:42 pre podne »

boli baš ključna kost, ne pored nje, ispod?
ti si iz kikinde?
Sačuvana
Stev_dza
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #174 poslato: Oktobar 24, 2013, 12:53:24 pre podne »

Pedja sta je to ako boli tako kljucna kost kao sto si rekao?!!!!!
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #173 poslato: Oktobar 23, 2013, 03:08:20 posle podne »

da li si masirao ledom, mazao nekim gelom?
da li boli baš ključna kost ili ispod nje, u dubini?
Sačuvana
Polaron
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #172 poslato: Oktobar 23, 2013, 01:49:48 posle podne »

Javljam se posle pregleda, doktor je rekao da je spondiloza i da sa vrata mi prenoosi bol na rame, pokazao mi neke vezbe sa loptom da radim sedam dana, ako ne prodje bol onda da me stave na struju malo, inace rekao mi je da vezbam opusteno sa manjim teretom i da ne radim grudi dok bol ne prodje. od lekova i gelova nista
Sačuvana
Polaron
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #171 poslato: Oktobar 22, 2013, 08:07:53 posle podne »

Hvala na odgovorima, radim sve opusteno rukom i iza i ispred glave nista ne boli, bol se jedino javlja kada radim grudi i to bilo koju vezbu, ali vec sam zakazao kod specijaliste pregled ako bude trebalo i da snimim rame.
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #170 poslato: Oktobar 22, 2013, 05:30:56 posle podne »

Pre tri nedelje radio sam grudi i bas isforsirao, od tada me boli rame i to kljucna kost, sve druge misicne grupe radim opusteno bez i jednog bola, cak sam i ramena radio nista me ne boli, samo sa sipkom iza glave osetim mali bol. napravio sam pauzu sa grudima da bi me proslo a sve ostalo sam vezbao sa manjim kilazama, ali danas sam ponovo probao da radim grudi i to sa manjim kilazama rame ponovo otpada koliko boli. Ljudi sta da radim jel imate neki savet

Uvek je poželjno da odeš kod sportskog lekara,u suprotnom pravi pauzu sa gornjim delom tela totalno bar na 5 dana,maži deep relief gel tri puta dnevno i možda aspirin da piješ usput i to ti je to.Tek onda se polako ubacuj u trening sa dobrim zagrevanjem pre svakog treninga i istezanjem nakon. A mogao bi i bengay koji greje da mažeš pre svakog treninga na početku.
Ne znam da li si iz medicinske struke, ako nisi treba biti oprezan sa davanjem saveta .... aspirin je rizičan za upotrebu kod adolescenata zbog mogućnosti nastanka Reyeovog sindroma... krioterapija je važnija od antireumatika, a bol i nije poželjno maskirati, jer je bol zaštita i signal.....

Nisam,tako da ću ubuduće obratiti pažnju na davanje saveta :)
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #169 poslato: Oktobar 22, 2013, 05:03:33 posle podne »

Pre tri nedelje radio sam grudi i bas isforsirao, od tada me boli rame i to kljucna kost, sve druge misicne grupe radim opusteno bez i jednog bola, cak sam i ramena radio nista me ne boli, samo sa sipkom iza glave osetim mali bol. napravio sam pauzu sa grudima da bi me proslo a sve ostalo sam vezbao sa manjim kilazama, ali danas sam ponovo probao da radim grudi i to sa manjim kilazama rame ponovo otpada koliko boli. Ljudi sta da radim jel imate neki savet

Uvek je poželjno da odeš kod sportskog lekara,u suprotnom pravi pauzu sa gornjim delom tela totalno bar na 5 dana,maži deep relief gel tri puta dnevno i možda aspirin da piješ usput i to ti je to.Tek onda se polako ubacuj u trening sa dobrim zagrevanjem pre svakog treninga i istezanjem nakon. A mogao bi i bengay koji greje da mažeš pre svakog treninga na početku.
Ne znam da li si iz medicinske struke, ako nisi treba biti oprezan sa davanjem saveta .... aspirin je rizičan za upotrebu kod adolescenata zbog mogućnosti nastanka Reyeovog sindroma... krioterapija je važnija od antireumatika, a bol i nije poželjno maskirati, jer je bol zaštita i signal.....
Sačuvana
Miletić Dušan
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #168 poslato: Oktobar 22, 2013, 02:07:29 posle podne »

Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #167 poslato: Oktobar 22, 2013, 11:46:04 pre podne »

anw, za početak treba da prekineš trening nekoliko dana, 3x dnevno masiraš bolno mesto ledom po 10min, posle leda mažeš lioton gel. možeš raditinoge, trbušnjake, leĂ°a, eventualno biceps, triceps - ako nema bola pri vežbanju.izbegavaj sve vežbe koje idu iznad glave (overhead).
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #166 poslato: Oktobar 22, 2013, 11:36:03 pre podne »

da li blli noću dok spavaš?
Sačuvana
Ognjen Pedja Tutorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #165 poslato: Oktobar 22, 2013, 11:35:03 pre podne »

pozdrav, da li ima bola pri svakodnevnim pokretima - pri podizanju ruke iznad glave, podizanju ruke iza glave ili pokret ruke iza ledja?
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 12 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.144 sekundi sa 18 upita.