TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405193 Teme od strane 25065 Članovi Poslednji član: Istraživač

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Avgust 23, 2025, 12:17:20 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 47 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Vežbanje tokom letnjih vrućina  (Pročitano 147631 puta)
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #702 poslato: Avgust 22, 2025, 03:43:16 posle podne »

Slažem se. Ja retko koristim klimu u mom stanu. A kod mojih nema klime. Tako da sam uvek i ja spreman za adaptaciju ;D

Znaci delimo istu sudbinu kad odemo kod svojih :D

Iskreno meni je i bolje bez klime, i imam srecu sto mi je fleksibilno radno vreme pa ako mi je bas vruce odem na bazen a posao zavrsim uvece.
Ti si sebi to jako lepo prilagodio i ugodio. 💪
Za udzbenike!
Da nas sve ucis kako si to uradio.
Valjda će nam dati neki savet ;)
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #701 poslato: Avgust 22, 2025, 03:42:31 posle podne »

Slažem se. Ja retko koristim klimu u mom stanu. A kod mojih nema klime. Tako da sam uvek i ja spreman za adaptaciju ;D

Iskreno meni je i bolje bez klime, i imam srecu sto mi je fleksibilno radno vreme pa ako mi je bas vruce odem na bazen a posao zavrsim uvece.
Svaka mu čast. Odlično je to sve iskombinovao.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #700 poslato: Avgust 22, 2025, 03:41:02 posle podne »

A meni kad je toplo procitam sta ovde pisete i zavidim vam... ;D ;D ;D
Ti ne možeš bez klime?
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #699 poslato: Avgust 22, 2025, 03:39:55 posle podne »

Ovo vreme je blago receno užas.
Tolike promene da stvarno nemam reči.
Nije nam dosadno.Sad opet je stigao toplotni talas koji ce trajati ove nedelje sigurno i za svaki dan prognoziraju do 40 stepeni...
Srećom pa najavljuju i kišu u nedelju pa se nadajmo rashlađenju.
I 23 stepena sledeće nedelje....sa 40 stepeni....
Polako. Treba još leto da potraje ;)
Potrajace ali nece biti vise preko 32-33 stepeni sto je mnogo prihvatljivije od 40 i +40.... ;)
Slažem se. Malo preko 30 je, po meni, optimalno.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #698 poslato: Avgust 22, 2025, 03:38:48 posle podne »

Kako sad izdrzavate ove vrucine?
Ja sad hvala Bogu bez glavobolje.
Ja sam imala par dana problem sa snom ali sad je već bolje, navikla se i lakše spavam.
Vidis svi smo razliciti ja sa snom osim onog od pre pola godine o cemu smo i pricali ovde na forumu nikad nisam imao problem sa snom.
Ja se nekad ranije probudim, kada su velike vrucine.
To je uobičajena pojava kod mnogih ljudi tokom leta.
Jeste. Mnogi se zale na na rano budjenje tokom vrelih dana.
Takvi se nisu dovoljno naradili da bi spavali kao bebica. ;D
Naradim se ja, ali se probudim rano od vrucine. Moracu da nadjem jos neki posao ;D
Ma jasno je,samo su nama to nasi stari govorili....e da si toliko radio kao ja mogao bi da spavas....a ja uvek se ljutio kad sam to cuo.... ;D ;D ;D
Sada nema ljutnje ;D Nadjemo jos neku obabezu. Nekada i od previse napora osoba ne moze da se uspava.
I to se često dešava, posebno kod mentalnog napora.
Kako ne. Desavalo mi se da mozak radi 200 na sat, pa ne mogu odmah da se uspavam, iako sam bas umoran.
O tome pričam. 😂 Teško je tek tako se isključiti iz svega onoga što si razmišljao/učio/lečio preko dana.
Jeste. Verovatno je svako od nas to doziveo.
Ovde verujem da jeste.
Mentalni napor je posebno nezgodan za san.
Meni je u 90% slucajeva kod nesanice razlog bio mentalni napor.
Hahahah, to su već neke umišljene situacije.
Nije ,nego razmisljas o poslu,da li sam ovo dobro uradio,kakko bih mogao biti produktivniji,da sam ovo malo drugacije uradio mozda bi bilo bolje itd....na takve stvari sam mislio.
Ili sad kad mi je sin zavrsavao srednju da bude dobar u zavrsnim ispitima,da polozi prijemni ispit itd....
Često se dešava da nam isplivaju takve misli na površinu, baš kada treba da se uspavamo. Ali treba skrenuti misli na nešto opušteno, kada legnemo. Nije uvek lako, ali samo ih zamenimo nečim veselim.
Mislicu na čokoladu
Nemoj da ogladniš, pa da provaljuješ u frižider u sred noći ;D ;D ;D
I toga je bilo,sada vise ne radim to....ako mi se bas toliko jede slatko ili pojedem proteinsku cokoladicu ili popijem neki whey protein i resena stvar.
Uvek postoji zdravija varijanta.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #697 poslato: Avgust 22, 2025, 03:37:37 posle podne »

Adaptirao si se ;D

Poslednjih mesec dana sam kod mojih, a tamo nemam klimu tako da nisam imao izbora, morao sam da se adaptiram :D
A ja na poslu nemam jer se i to racuna?I tamo provedem po 8-9 sati dnevno....
Hajde uračunaću ti ;D ;D ;D Šta se mi bunimo. Kako je recimo radnicima na građevini. Oni često ne mogu ni da se sakriju od sunca, a ne da imaju klimu.
Sačuvana
Dr Nikola Todorov
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #696 poslato: Avgust 22, 2025, 03:36:01 posle podne »

Sudbina me na put šalje ;D E pa i meni odgovara bez klime. Ali na poslu moram da pustim. Povremeno isključim, pa opet uključim. Prilagođavam tokom radnog vremena ;D Blago tebi, što možeš na bazen i što ti je fleksibilno radno vreme 8)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

Shut the f..k up and train!!!

« Odgovor #695 poslato: Avgust 21, 2025, 09:46:38 pre podne »

Za udzbenike!
Da nas sve ucis kako si to uradio.
Sačuvana
drAnita Mrdakovic
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #694 poslato: Avgust 20, 2025, 05:44:32 posle podne »

Sačuvana
dr Anita Mrdaković
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #693 poslato: Avgust 19, 2025, 07:32:28 pre podne »

A meni kad je toplo procitam sta ovde pisete i zavidim vam... ;D ;D ;D
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #692 poslato: Avgust 19, 2025, 07:31:23 pre podne »

Nije nam dosadno.Sad opet je stigao toplotni talas koji ce trajati ove nedelje sigurno i za svaki dan prognoziraju do 40 stepeni...
To je velika promena ali zbog prirode (reke, voda, šume) bolje je tako.
Na duze staze i zbog njega samog. ;)
Samo neka pada malo više kiša, a visoke temperature su prirodne za leto.
Kada sam rekao hladnije nisam mislio na zimu nego na 32-33 stepeni sto su prognozirali i sto je po mom misljenju prirodno za leto.Nije mi prirodno onih +40 stepeni iako i to podnosim i volim.Kise kod nas je bilo jako malo ne znam kako je bilo kod vas?
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #691 poslato: Avgust 19, 2025, 07:29:42 pre podne »

Polako. Treba još leto da potraje ;)
Potrajace ali nece biti vise preko 32-33 stepeni sto je mnogo prihvatljivije od 40 i +40.... ;)
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #690 poslato: Avgust 19, 2025, 07:28:49 pre podne »

Ja sam imala par dana problem sa snom ali sad je već bolje, navikla se i lakše spavam.
Vidis svi smo razliciti ja sa snom osim onog od pre pola godine o cemu smo i pricali ovde na forumu nikad nisam imao problem sa snom.
Naradim se ja, ali se probudim rano od vrucine. Moracu da nadjem jos neki posao ;D
Ma jasno je,samo su nama to nasi stari govorili....e da si toliko radio kao ja mogao bi da spavas....a ja uvek se ljutio kad sam to cuo.... ;D ;D ;D
Sada nema ljutnje ;D Nadjemo jos neku obabezu. Nekada i od previse napora osoba ne moze da se uspava.
Kako ne. Desavalo mi se da mozak radi 200 na sat, pa ne mogu odmah da se uspavam, iako sam bas umoran.
O tome pričam. 😂 Teško je tek tako se isključiti iz svega onoga što si razmišljao/učio/lečio preko dana.
Ovde verujem da jeste.
Hahahah, to su već neke umišljene situacije.
Nije ,nego razmisljas o poslu,da li sam ovo dobro uradio,kakko bih mogao biti produktivniji,da sam ovo malo drugacije uradio mozda bi bilo bolje itd....na takve stvari sam mislio.
Ili sad kad mi je sin zavrsavao srednju da bude dobar u zavrsnim ispitima,da polozi prijemni ispit itd....
Često se dešava da nam isplivaju takve misli na površinu, baš kada treba da se uspavamo. Ali treba skrenuti misli na nešto opušteno, kada legnemo. Nije uvek lako, ali samo ih zamenimo nečim veselim.
Mislicu na čokoladu
Nemoj da ogladniš, pa da provaljuješ u frižider u sred noći ;D ;D ;D
I toga je bilo,sada vise ne radim to....ako mi se bas toliko jede slatko ili pojedem proteinsku cokoladicu ili popijem neki whey protein i resena stvar.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #689 poslato: Avgust 19, 2025, 07:27:41 pre podne »

Ovde verujem da jeste.
Odlicna ilustracija. Svidja mi se kako je predstavljeno :D
Znas mene,mora neka ilustracija ili muzika.Isto kao kod tebe neki insert iz domaceg filma. ;)
Svako ima svoju metodu da bude zanimljivije :)
Naravno i zato je dobro da svi podelimo svoja jer mozda bas sa time pomognemo nekom
Slažem se. I ja volim da podelim iskustva.
U tome je i cela poenta znanja po mom misljenju.
Sačuvana
Miki Mihajlovic
Global Moderator
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #688 poslato: Avgust 19, 2025, 07:27:02 pre podne »

Adaptirao si se ;D

Poslednjih mesec dana sam kod mojih, a tamo nemam klimu tako da nisam imao izbora, morao sam da se adaptiram :D
A ja na poslu nemam jer se i to racuna?I tamo provedem po 8-9 sati dnevno....
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 47 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.06 sekundi sa 13 upita.