TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399943 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 20, 2025, 12:17:59 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Snaga!  (Pročitano 10935 puta)
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: Februar 23, 2010, 09:31:19 posle podne »

Ja sam rekao sta je moje licno misljenje,pa ko je zeleo da poslusa savet moze a nemora a ti ocigledno ne umes da citas,ili se pravis lud.Da znas ista o biomehanici i o shemi broja ponavljanja i volumena treninga znao bi odma sta da kazes,tako da ja sam napisao ovo za one koji se dvoume ,jer ovaj trening duboko iscrpljuje energetske zalihe....A ako kazem da ga nisam odradio upravo zbog toga sto sam na pola ostavio zbog iste stvari a to je osecaj pretreniranosti onda sta bi bilo tek,o bilderu da sam nastavio?sto se ishrane i ostalih stvari tice to se podrazumva da uvek valja jer ko trenira na ne odgovarajucem nivou i ishrana mu je 0 bilo kakav trening ce ga zakopati.Dalje kakve veze ostali treninzi imaju sa ovim,ja pricam o GVT-u.A posto si se umesao,bash me zanima tvoj before after u odnosu na gvt i inace pa posto i ti tvrdis jedno a ne dajes konkretno cinjenice ..dakle no kakiti
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #27 poslato: Februar 23, 2010, 09:13:16 posle podne »

pa naravno da sam radio,ali ne celog jer sam video u sta vodi,a i gledao sam jedno njih 5 koji su radili i to u prakticno priblizno vreme kao i ja,i svi do jednog su rekli isto,cak od toga je jedan bio na hemiji tad i nesto malo je napredovao

znaci cinjenice:

1.Nisi odradio ceo trening
2.Zakljucujes na pola necega kuda to vodi
3.Kakvi su ti licni rezultati sa drugim treninzima u odnosu na ovaj?
4.kakvi su rezultati tim ljudima,kako su pre izgledali i kako napreduju na drugim treninzima
5.kako si se tacno hranio
5.Kako su se tacno hranili ti ljudi
6.Hemija,supsi sta tacno,koliko dugo,kolicine?
7.before-after slike posle zavrsenog celokupnog treninga

eto,posto dajes savete kao trener onda bar razmisljaj tako i odogovri na ova pitanja sam sebi,pa ako si pratio sve ove parametre ne bi bilo problema sa tim sto si rekao da je trening promasaj nego imam neki osecaj da nisi...

btw,ne mislim nesto mnogo o Polikvinu,on nije nista vise genije od onoga ko je "pronasao" beton u 20-om veku,iako je postojao i pre 2 milenijuma...polikvin,sarcev,vaterburi oni samo prezhivaju nesto vec poznato i daju ga u drugom pakovanju....mada mozda je i to genijalnost ko zna

Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 23, 2010, 09:05:10 posle podne »

pa naravno da sam radio,ali ne celog jer sam video u sta vodi,a i gledao sam jedno njih 5 koji su radili i to u prakticno priblizno vreme kao i ja,i svi do jednog su rekli isto,cak od toga je jedan bio na hemiji tad i nesto malo je napredovao
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #25 poslato: Februar 23, 2010, 08:57:33 posle podne »

ima faza gde se rad na snazi..u glavnom to je program nemackih bugarskih i ruskih olimpijaca i dizaca tegova koje je polikvin modifikovao i totalno mu povecao obim tj volumen,iskreno smatram taj program njegovim najvecim promasajem iako je covek genije

a jes radio ti to?

Nisi,dakle,Ispeci tj uradi pa onda reci tj kenjaj
Izvini shampione nisam te video :D

ne pominjem sebe,samo te lepo pitam jesil radio?Kakvi su rezultati?
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 23, 2010, 08:55:40 posle podne »

ima faza gde se rad na snazi..u glavnom to je program nemackih bugarskih i ruskih olimpijaca i dizaca tegova koje je polikvin modifikovao i totalno mu povecao obim tj volumen,iskreno smatram taj program njegovim najvecim promasajem iako je covek genije

a jes radio ti to?

Izvini shampione nisam te video :D
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #23 poslato: Februar 23, 2010, 08:35:00 posle podne »

ma tu sam ja gledam kako prosperira forum :D
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: Februar 23, 2010, 07:55:54 posle podne »

Ja opet kazem, meni je extra radio...
De si Hans jbt, 100 godina  :D
Sačuvana
I don't give a fuck
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #21 poslato: Februar 23, 2010, 07:50:01 posle podne »

Gvt ne preporucujem nikom ko nema bar 5g treninga iza sebe...veoma veliku snagu i mogucnost oporavka i jos neke pridodate stvarcice koje pojacavaju energetski bilans

5g treninga!!!!!!!!!! Jbt koliko si ti stotina ljudi istrenirao kada si dosao do ovog zakljucka??? jbt nitro stvarno preterujes malo
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #20 poslato: Februar 23, 2010, 07:39:18 posle podne »

a jes radio ti to?

« Poslednja izmena: Februar 23, 2010, 07:40:54 posle podne od strane TeH FiLiP » Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Februar 23, 2010, 02:26:08 posle podne »

« Poslednja izmena: Februar 23, 2010, 02:31:25 posle podne od strane Seph » Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Februar 23, 2010, 01:30:24 posle podne »

Nije samo za hipertrofiju...
It was the base program of Canadian weightlifter Jacques Demers, Silver Medallist in the Los Angeles Olympic Games.
Sačuvana
I don't give a fuck
miksontije
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 23, 2010, 01:15:42 posle podne »

gvt nije program za snagu vec za masu. nemozes da ojacas ako radis deset serija sa deset ponavljanja iste tezine. ako hoce da radis snagu,smanji broj serija,PONAVLJANJA,i povecaj maksimalno kilaze kojima radis. znaci posle zagrevanja radis trojke i keceve sa maksimalnim tezinama i pauza izmedju serija mora da bude velika.
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #16 poslato: Februar 23, 2010, 12:33:22 posle podne »

a koliko dugo si ga radio?nemoj samo da kazes mesec dana...jer problem u gvtu o kom pricam je sto ga obicno ljudi rade kroz celu godinu a ne jednu ili 2 faze

Ja sam ga radio kako pise, samo sto sam 1. fazu produzio za jos 3x5 dana da bi malo vise ojacao, pa onda 2x5 laganiji, pa 2.faza pa opet 2x5 laganije i sada sam na pola 3. To je malo vise od 3 meseca rada i jos mi je ostalo mesec i po do kraja.

Sve ukupno trening traje 125 dana ako se pridrzavas tacno kako je Markoni preveo, e sada ja sam pravio pauzu od 3 dana oko ng taman mi je pauza pala za vreme odmora izmedju 1. i 2. faze, a sve ostalo sam uklopio tako sto sam ponekad pomerio dane.
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Februar 23, 2010, 11:40:52 pre podne »

Odradio sam kompletan trening. Sve 3 faze, ako se sjecanje dobro sluzi...
Sačuvana
I don't give a fuck
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Februar 23, 2010, 10:57:12 pre podne »

a koliko dugo si ga radio?nemoj samo da kazes mesec dana...jer problem u gvtu o kom pricam je sto ga obicno ljudi rade kroz celu godinu a ne jednu ili 2 faze
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.129 sekundi sa 18 upita.