TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399943 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 19, 2025, 09:40:00 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Snaga!  (Pročitano 10928 puta)
Kitanovic
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: Februar 28, 2010, 06:49:29 posle podne »

:)
Sačuvana
oktagon
Hero Member
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: Februar 24, 2010, 12:02:30 posle podne »

Javio se guru  :D
Sačuvana
I don't give a fuck
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: Februar 24, 2010, 11:56:21 pre podne »

GVT je trening koji je poliquin naucio od nemackih dizaca tegova gde su treneri njima davali ovaj treninga kako bi u sto kracem periodu dobili sto vise misica , znaci pre svega je za hipertrofiju , i gironda je isto imao ovakav trening 10x10  isto je za hipertrofiju u sto kracem periodu , dobija se i na snazi jer je osnovni cilj prve i druge faze napredovati u snazi u svakom treninga bilo kroz veci broj ponavljanja bilo kroz vece tezine kada dostigne propisani broj ponavljanja sa tezinom sa kojom radi u tom trenutku

faza koja je namenjena za maksimalnu snagu je treca faza koja je bazirana na treningu five percent solution ,samo sto five percent solution traje u pola krace

moze raditi GVT ko god hoce jer postoje parametri na osnovu kojih se odredjuje koliko ce ko dizati , vezbe sa mogu promeniti ali najbolje je kako je napisano , naravno podrazumeva se kao i za svaki trening , ishrana , odmor itd

ja bi pre radio 5x5 , ili patient lifter u kombinaciji sa adaptiranim strongman treningom 
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: Februar 24, 2010, 11:00:13 pre podne »

Slazem se fico ,ali ne moras ici bulking...trebas ici u energetski suficit da bi bio u pozitivnom energetskom bilansu,ali taj suficit ne mora da bude ogroman,potrebni su kvalitetni nutijenti i nesto malo jaci kalorijski unos...ne previse...mislim kapiras.... tipa victor i phil su uvek u off sezoni vrlo lean za razliku od yates i lee ja koji su znali da postanu tenkovi brate...a i sarcev je rekao zasto to ne  valja...elem nema veze ofo je sad offtopic :P
Sačuvana
Mammoth
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: Februar 24, 2010, 10:15:57 pre podne »

Ja se jos jednom zahvaljujem svima na postovima.
Od DHEA-e, Viljuske i jos nekih sam dobio odgovore koje sam trazio (cak i vise od toga!), a ova polemika, koliko mozda bzvz delovala zbog malo tezih reci, najvise pomaze nama relativnim pocetnicima da naucimo neke nove stvari.

Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #38 poslato: Februar 24, 2010, 02:32:58 pre podne »

Hansika ,tako vec mozemo pricamo,to sam pomenuo jer si izneo neke stvari nevezane za topic ,a ti znas da ja necu da cutim...inace ne kazem ja da ti tad nisi dobio puno misica...vec si bio u velikom kcal suficitu,jeo si ok hranu i ako se secas a ja se vrlo dobro secam imao si tone suplementacije kvalitetne..ja kazem tad cak moze i da radi..ali pazi ti pre toga kao i svi si trenirao bez velikog znanja kao pocetnik,i logicno cim si krenuo program kakav takav da je a da je organizovan napredovao si extra,secas se da si i sam to rekao....Verujem ja da si ti to odradio max kako treba ,ali recimo tvoji RM tad i sad nisu isti,i nisi bas odma mogao 100% da namestis da bude tacno...u glavnom sta hocu da ti kazem...ovaj program je modifikovana verzija dizackih treninga,to je i sam PQ rekao,stim sto je voluminozan,znaci nismo se shvatili,dakle on ne katabolizira misic nego stavla STRAIN Na nervni sistem,a kako je mogucnost individualca na volumen razlicita nemoze se svakom Dok nije DOBRO utreniran dati da to radi,jel me razumes...ti nisi krenuo odma sa gvt, vec si radio pre toga,kao i mnogi drugi....a za razvoj tolerancije na povecan obim treninga u takvim opsesizma (Citaj natural) treba puno puno vremena....

offtopic Inace ovo za rasprava futile  :D :D-si skroz upravu ,pogotovo tamo,ima armiju sledbenika, ali sad da se nismo skontali i mi bi napravili same shit  :P

pa pazi ja i dalje smatram da je za maksimalnu dobit na misicima potrebno ici na bulking...kazem maksimalnu,u smislu da u svakom trenu dana budes siguran da si u u anabolickoj pozitivi...nabaci se sala da,al slozicemo se da je lakse skinuti i 20kg sala nego nabaciti i 2kg misica....sve to stoji,ja uvek kazem bez supsa i mnogo proteina i UH ne ulaziti u GVT ili u bilo koji trening koji zahteva toliko rada za jedan sat treniranja da ne pominjem 5 put nedeljno...i za to kako utice na rast se slazem,ja od svega nisam imao upale ruku,ramena.Kada se zadje u monotoniju treba probati,ja rekoh probacu opet cisto da vidim sada kako ce ici u periodu kada oporavljam hormone
Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: Februar 24, 2010, 01:12:18 pre podne »

Hansika ,tako vec mozemo pricamo,to sam pomenuo jer si izneo neke stvari nevezane za topic ,a ti znas da ja necu da cutim...inace ne kazem ja da ti tad nisi dobio puno misica...vec si bio u velikom kcal suficitu,jeo si ok hranu i ako se secas a ja se vrlo dobro secam imao si tone suplementacije kvalitetne..ja kazem tad cak moze i da radi..ali pazi ti pre toga kao i svi si trenirao bez velikog znanja kao pocetnik,i logicno cim si krenuo program kakav takav da je a da je organizovan napredovao si extra,secas se da si i sam to rekao....Verujem ja da si ti to odradio max kako treba ,ali recimo tvoji RM tad i sad nisu isti,i nisi bas odma mogao 100% da namestis da bude tacno...u glavnom sta hocu da ti kazem...ovaj program je modifikovana verzija dizackih treninga,to je i sam PQ rekao,stim sto je voluminozan,znaci nismo se shvatili,dakle on ne katabolizira misic nego stavla STRAIN Na nervni sistem,a kako je mogucnost individualca na volumen razlicita nemoze se svakom Dok nije DOBRO utreniran dati da to radi,jel me razumes...ti nisi krenuo odma sa gvt, vec si radio pre toga,kao i mnogi drugi....a za razvoj tolerancije na povecan obim treninga u takvim opsesizma (Citaj natural) treba puno puno vremena....

offtopic Inace ovo za rasprava futile  :D :D-si skroz upravu ,pogotovo tamo,ima armiju sledbenika, ali sad da se nismo skontali i mi bi napravili same shit  :P
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #36 poslato: Februar 23, 2010, 11:49:27 posle podne »

@ nickey - Пази, ја могу да му напишем шта спринтер или рекреативац раде за снагу, али сумњам да би из тих тренинга извукао максимум, што је верујем свим спортистима амбиција... Поставио сам линк ка основним информацијама везане за тај спорт, а за више информација мораће да оде на стране форуме који су блиско везани са америчким фудбалом.

@ Hans - нисам ни мислио на тебе...  ;)   ;D   

de znam :D e dobar ti avatar
Sačuvana
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #35 poslato: Februar 23, 2010, 11:44:00 posle podne »

@ nickey - Пази, ја могу да му напишем шта спринтер или рекреативац раде за снагу, али сумњам да би из тих тренинга извукао максимум, што је верујем свим спортистима амбиција... Поставио сам линк ка основним информацијама везане за тај спорт, а за више информација мораће да оде на стране форуме који су блиско везани са америчким фудбалом.

@ Hans - нисам ни мислио на тебе...  ;)   ;D   
Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #34 poslato: Februar 23, 2010, 11:29:24 posle podne »

Pa pazi ja kolko se secam ti si tad unosio negde oko 6k kcal dnevno i ono sto si dobio i nije moglo da se vidi jer si imao jako jako puno masti zar ne?sa tolikim kalorijama bi bilo koji trening bio lagan,ja pricam o kvalitetu dobijanja i nemaju svi pare za sups,hemiju,i toliko hrane (a ako procitas dobro ponovo dole ,sto nisi videces sta sam napisao),Ono sto ja citam,ja primenim na sebi,i do sad jesam,meni gvt ne odgovara i to je moje misljenje,tebi kapiras moze da radi i to u uslovima u kojima si bio a i kako je radio to je pitanje ,nikako nisi mogao da napravis konkretno poredjenje u stanju u kakvom si bio...kao sto i neko moze da izgradi misic konstantno radeci 15+ ponavljanja a neko moze samo sa malim brojem ponavljanja i velikim opterecenjem...Zatim kakve veze ima oktagon sa ovim?pa kolko znam ne radi on ceo zivot GVT,niti je svkai trening sa tegovima GVT pa da ti si nasao da nekog poredis ovde....a ti ides sa foruma jer se malo radi,pa ja nesto ne vidim da si ti bas radan,na pedjinom forumu kada se vodi diskusija koristis vrlo cesto uzrecicu ''neka me neko ispravi ako gresim'' pa makar to bio bilo ko jer kad te pedja sasece ne znas sta da kazes..Dakle nemam nameru da se raspravljam sa tobom o ovome,ja sam izneo svoje misljenje ,i nikakva dalja ubedjivanja nisam terao,ko hoce neka prihvati ko nece ne mora,a ti ako nemas konkretno neki cinjenicni iskaz kako je gvt ovo ono extra daj mi molim te konkretne cinjenice a ne to da mi pricas kako je tebi extra radio a ni sam neznas sta si od njega dobio

samo ovo oko pedje i sasecanja,mogu da ti kazem na pvt :D a ne sasece me on nego LOCKUJE TEMU ;D ja na tom forumu ne napisah nista mesecima pa neznam cemu to.A zadnjih meseci da ne kazem godinu dana sam toliko toka prokljuvio o raznim ljudima da me sram sto sma ikada neke stvari pisao ili neke podrzavao :D To akd me neko od njih "sasece" i ja ne nastavim ima veze s tim sto stagod rekao,druga strana to nece prihvatiti ni po koju cenu-dakle rasprava futile.

Sam znas zasto se ne raspravljam sa takmicarima i ljudima u poslu jer imaju previse da izgube ako ih neko kao ja jel ne-takmicar,rekreativac pokazem da grese i iznesem onu realnost-RADI TI JER SI NA HEMIJI :D.Znas o cemu pricam dobro
A to sta ja radim ne radim na forumima a i to valjda znas sta radim.

To oko toga da sam u stvari nabacio samo 40kg masti bez ikakvih misica nemam vise zivaca da se raspravljam.Stvarno nebitno,jer po tebi uz GVT nisam nista dobio osim masti jer sam bio na 5-6k kalorija.

i glavno aman bre Mateja,NISAM NAPISAO U OVOJ TEMI GVT JE EXTRA jbt,na lazicevom forumu sam lepo napisao" Ako nikada niste radili nsiat slicno,trening ce vam uvek dobro raditi" ne misleci samo na GVT.GVT po meni je dobar da steknes neke druge navike.Meni je samo strasno da kazes da je nesto strasan PROMASAJ a toliko ljudi nahvalilo program i radilo.Svaki program je dobar ako ga nisi radio moje misljenje.Nikakva velika larma

DHEA-niko ne preporucuje GVT ovom decku nisam se zato ubacio...
Sačuvana
nickey
Gost
« Odgovor #33 poslato: Februar 23, 2010, 11:23:15 posle podne »

Ок, препоручујете дечку ГВТ... и сад како да га он убаци у тренинг?! Прво - шансе нема; друго - и ако буде оптимиста (у заблуди) има да се претренира тачније сагори, а онда то повлачи друге ствари са собом... Не кажем да ГВТ не ради, али дечку неће користити... зашто? О томе могу до сутра да тртљам, али искрено, мрзи ме, а и преморен сам...  ;D
Pa aj daj neki trening snage koji moze da uklopi sa A. futbalom?

@Seph pa ko kaze da ce decko godinama da radi GVT, odradi ceo, stekne neku snagu i posle toga vise moze da se posveti drugim treninzima i odrzava nivo snage koji je stekao. Njemu verovatno treba trening od koga ce imati stabilan dobitak snage i "lak" je za izvodjenje(tezine se ne razlikuju od "normalnih", nema nekih specijanlih vezbi, ukratko svako moze da ga radi), nemoz da promasis kako da ga radis, lako odredis radne tezine i stalno se primecuje napredak.
E sada mozete i vi da date primere nekih drugih treninga snage koji se vezuju sa aerobim??
Sačuvana
Viljuska
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: Februar 23, 2010, 11:21:03 posle podne »

Ок, препоручујете дечку ГВТ... и сад како да га он убаци у тренинг?! Прво - шансе нема; друго - и ако буде оптимиста (у заблуди) има да се претренира тачније сагори, а онда то повлачи друге ствари са собом... Не кажем да ГВТ не ради, али дечку неће користити... зашто? О томе могу до сутра да тртљам, али искрено, мрзи ме, а и преморен сам...  ;D
Браво, потпуно сулудо радити GVT са још тим његовим тренинзима које има (превелик и волумен и фреквенција ;D)........... Не кажем да се од GVT-а не добија снага, али једноставно прави PL  тренизи су за те ствари, и  потпуно се разликују од поменутог.

Измена: Никеј, написао сам му ја у поруци како себи да нађе жељени  тренинг.
« Poslednja izmena: Februar 23, 2010, 11:25:17 posle podne od strane Viljuska » Sačuvana
'''Оћу ја да изјавим нешто за дневник.Ономад сам гледао на телевизору,је л' знаш бре ти несрећо да су Срби најстарији народ?Док су Шваба и Енглез и Американац пре 600 година јели свињу с рукама,ми смо имали ово.Па лепо виљушком боц,на српском двору ми с виљушком боц а Шваба с рукама уста га ..бем''
DHEA
Napredni član
Van mreže Van mreže

"Менаџер физичких послова"

« Odgovor #31 poslato: Februar 23, 2010, 10:35:21 posle podne »

Sačuvana
Never underestimate your power to change and improve yourself.

Somethnig is better then nothing. More is defenitly better then something. So, stop talk and do more work!
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: Februar 23, 2010, 10:25:15 posle podne »

Pa pazi ja kolko se secam ti si tad unosio negde oko 6k kcal dnevno i ono sto si dobio i nije moglo da se vidi jer si imao jako jako puno masti zar ne?sa tolikim kalorijama bi bilo koji trening bio lagan,ja pricam o kvalitetu dobijanja i nemaju svi pare za sups,hemiju,i toliko hrane (a ako procitas dobro ponovo dole ,sto nisi videces sta sam napisao),Ono sto ja citam,ja primenim na sebi,i do sad jesam,meni gvt ne odgovara i to je moje misljenje,tebi kapiras moze da radi i to u uslovima u kojima si bio a i kako je radio to je pitanje ,nikako nisi mogao da napravis konkretno poredjenje u stanju u kakvom si bio...kao sto i neko moze da izgradi misic konstantno radeci 15+ ponavljanja a neko moze samo sa malim brojem ponavljanja i velikim opterecenjem...Zatim kakve veze ima oktagon sa ovim?pa kolko znam ne radi on ceo zivot GVT,niti je svkai trening sa tegovima GVT pa da ti si nasao da nekog poredis ovde....a ti ides sa foruma jer se malo radi,pa ja nesto ne vidim da si ti bas radan,na pedjinom forumu kada se vodi diskusija koristis vrlo cesto uzrecicu ''neka me neko ispravi ako gresim'' pa makar to bio bilo ko jer kad te pedja sasece ne znas sta da kazes..Dakle nemam nameru da se raspravljam sa tobom o ovome,ja sam izneo svoje misljenje ,i nikakva dalja ubedjivanja nisam terao,ko hoce neka prihvati ko nece ne mora,a ti ako nemas konkretno neki cinjenicni iskaz kako je gvt ovo ono extra daj mi molim te konkretne cinjenice a ne to da mi pricas kako je tebi extra radio a ni sam neznas sta si od njega dobio
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #29 poslato: Februar 23, 2010, 09:49:18 posle podne »

hehe vidis ja nigde ne pominjem uu ovoj temi ikakvo misljenje o ovom treningu,ja tebe pitam kako si dosao do tvog zakljucka??

evo moje vidjenje treninga:
before  after si video jer je to trening koji sam radio skoro na pocetku ozbiljnijeg vezbanja (to je ona masa kad sam otisao do preko 110,ono kad smo se raspravljali o tome da sam ja previse mastan a ti do jaja izrezan secas se?) odradio sam bio ceo sto je trajalo 4 meseca ako se secam pa sam ga odmah ponovo zapoceo i prekinuo posle druge faze jer je teretana bila zatvorena dve nedelje pa sam menjao na mesec dana i tamo nisam imao uslova za GVT...moja iskustva sam ispricao,i opet cu posto nameravam da ga odradim u ovom brigde periodu izmedju ciklusa koji ce krenuti za mesec dana...hranio sam se i vise nego dovoljno,tad sam trpao blizu 400prot sto je duplo vise nego trenutno i naravno cinio neke greske oko unosa UH,ali poenta je da je bilo vise nego dosta materije za rad.
Tad sam koristio whey-vitargo-kreatin sto se supsa tice.

Smatram da mi je trening odradio dobar posao jer se razlikovao od svega sto sma dotad radio.Nisam imao nikakvu pretreniranost o kojoj pricas.Evo ovde mi ubode oko Nikola (oktagon) pa uporedi njegovu msiicnu masu sa sobom i reci mi ko je bolje uposlio ono sto zna na sebi iskreno a decko radio GVT,a jes budala majke mi...A imas i na jednom drugom frumu isto temu GVT pa pogledaj iskustva ljudi :) i sa svakim od tih koje si spomenuo bih voleo popricati i videti kako je njivovo treniranje izgledalo :) gracias

e vidis,a fora s tobom je sto ti pricas o biomehanici ovome onome blablabla a onda ide pitanje zasto to ne upotrebis na sebi i/ili drtugim ljudima koje treniras ako si tako lako prozreo u sutinu bodibildinga? Uglavnom imas znanje jer citas,i nazalost previse ponavljas ono sto citas bez preterano mnogo preispitivanja istinitosti toga.

Samo moje misljenje...ja opet odoh na odmor s foruma jer vidim sve je isto,mnogo se prica a malo uradi
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.121 sekundi sa 18 upita.