TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 12:05:10 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Kako je ovo moguce ?  (Pročitano 15990 puta)
cofi nbgd
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: Februar 15, 2010, 11:27:32 posle podne »

zbog cega se trcanjem pored sala gube i misici
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: Februar 15, 2010, 09:27:06 posle podne »

NE SMES DA SMANJUJES UKUPNE KALORIJE DRASTICNO...TO STO JEDES zahteva beba do 3 godine kalorijski...pobogu....izbaci ne zdravo ali ti menjas to kvalitenim proteinima i ugljenim hidratima...a ne gladujes.....jedes 5 puta dnevno...po kolko?5 kalorija?.. voce i med ako jedes tako cesto zaboravi da ces da skines donji stomak
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: Februar 15, 2010, 07:46:18 posle podne »

pa smanjio sam nezdrave kalorije -slatko , sokove. peciva i grickalice...Hranim se 5 puta dnevno- riba u konzervi, meso za rucak, jogurt 0,5...integrlni sendvic, jabuke,pomorandze, kivi, .1 kasika meda neki put... a treniram dosta...Da li je ovo toliko lose i pijem dosta vode ???Zelim da smanjim donji deo stomaka ...
Sačuvana
Seph
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: Februar 15, 2010, 07:28:54 posle podne »

Apsolutno se slazem sa Danijelom...ovo je prva greska koju u pocetku mnogi prave...misle da ce drasticnim redukcijama kalorija da naprave gubitak masti...a takvi deficiti upravo  rade suprotno i jos goru stvar...A to je prvo izgubis kg vrlo brzo-koja je nazalost najvecim delom iz vode i misica!,a drugi i najveci problem sto je i to kratkotrajno i desava se da pod naglim restrikcijama telo ulazi u zonu zadrzavanja i blokiranja gubitka masti,jer ono se upravo talozi za takve slucajeve kada je organizam u teskom stanju..enzimsko okruzenje je takvo da jako malo masti ce se gubiti a telesni proteini ce velikom merom propadati,sto cesto moze da dovede do toga da ono sto se vredno gradili mesecima propadne,,a to se ne vraca tako lako..zato je katabolizam najgora stvar...bolje ne izgubiti salo nego izgubiti i salo i misic brzim tempom...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: Februar 15, 2010, 05:35:11 posle podne »

ne znam koliko kg imaš ali osim u slučlaju daimaš manje od 50kg, unos od 1500kcal ti neće pokriti ni bazične potrebe za kalorijama.. čini se da ipak premalo jedeš..
zapamti - nije svaka kalorija ista!
unosi dovoljno kalorija tj samo oko 500kcal manje nego što ti treba
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #22 poslato: Februar 14, 2010, 11:05:49 posle podne »

U prvom postu kazes da mnogo treniras a sad kazes da unosis 1000-1500 kalorija dnevno. Ne bih rekao da si citao dovoljno.
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: Februar 14, 2010, 08:23:43 posle podne »

da citao sam o tome ... jeo sam svaki dan skooro isto kalorije...mislim da dnevno mi varira oko 1000 pa mozda i do 1500...A subotom i nedeljnom povecam do 2000 i 2500...
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: Februar 14, 2010, 08:05:58 posle podne »

pazi, moraĂ° da vidiš rezultate ako sve radiš kako valja..
nekad se mast zadržava zato što ne unosiš dovoljno kalorija - organizam se prebaci u safe mode i čuva i to malo što ima..
prati svoj napredak i eksperimentiši sa količinom hrane ali se i dalje pridržavaj low carb unosa...
Sačuvana
Vladaaa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: Februar 14, 2010, 07:41:05 posle podne »

E tu si u pravu ...svi mi kazu da nemam rezultata ali oni me vidjaju svaki dan :) a trener kosarkaski mi kaze koliko sam smrao 7 ,8 kila ? Kaze mi da sam mnogo smanjio stomak i znam sada sta je problem sa grudima...treba da radim kosi bendz da popunim prazninu :)
Ma slobodno cepaj,radi kao što ti iskusniji kažu i videćeš kako može...Samo se ne opterećuj,nemoj biti rob svog tela,uživaj...ako se gledaš svakog dana,fleširaš da si se jedan dan ugoio a drugi dan da si ok,zato rezultate vide drugi,samo cepaj,bez odustajanja...  ;)
Sačuvana
MarK3
Flamer
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: Februar 14, 2010, 07:06:29 posle podne »

svaki dan uzimam 1 konzervu ribe i 4 belanca..
nemoj toliko ;D :D
zavisi da li si kenjao , jeo , koliko vode pio  ...
ma mora pod noz ;D ;D
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: Februar 14, 2010, 06:59:49 posle podne »

E tu si u pravu ...svi mi kazu da nemam rezultata ali oni me vidjaju svaki dan :) a trener kosarkaski mi kaze koliko sam smrao 7 ,8 kila ? Kaze mi da sam mnogo smanjio stomak i znam sada sta je problem sa grudima...treba da radim kosi bendz da popunim prazninu :)
Sačuvana
Vladaaa
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Februar 14, 2010, 05:42:40 posle podne »

A pitao sam 2-3 puta ...za koliko odprilike cu imati ravan stomak ako se imam pravilnu ishranu i trcim 5 puta nedeljno  + teretana ? Samo napisite 2-3 meseca odrilike :)...Uzgred hvala svima ...forum je veoma dobar...i sve sto ste pisali u vezi ishrane i treninga se pridrzavam ...
To ti najviše zavisi od tvog metabolizma,naravno ako je istina to što kažeš,da si sve sredio,rezultate ćeš imati,samo cepaj i ne opterećuj se da se svaki dan gledaš u ogledalo i meriš,ti to nećeš primetiti da mršaviš,primetiće drugi...  ;)
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: Februar 14, 2010, 04:43:46 posle podne »

A pitao sam 2-3 puta ...za koliko odprilike cu imati ravan stomak ako se imam pravilnu ishranu i trcim 5 puta nedeljno  + teretana ? Samo napisite 2-3 meseca odrilike :)...Uzgred hvala svima ...forum je veoma dobar...i sve sto ste pisali u vezi ishrane i treninga se pridrzavam ...
Sačuvana
JovanR
Član
**
Van mreže Van mreže

Follow the Ruhls!

« Odgovor #14 poslato: Februar 14, 2010, 04:26:05 posle podne »

Naravno da te zeza. Sto se tice ocekivanog vremenskog perioda i rezultata sve je individualno. Na tebi je da se potrudis sto se tice elemenata na koje mozes da utices (trening, ishrana, suplementacija). Genetika ti je takva kakva jeste i to je to. Samo se drzi  pravog puta i rezultati nece izostati.
Sačuvana
mare2010
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Februar 14, 2010, 01:06:12 posle podne »

To li me zezas ?Mislim jos koliko do ravnog stomaka ? 5-6 meseci? Trcim 4 puta nedeljno i to bas puno ...ishrana regulisana , eh sta sam sve pre jeo ;) ...Sada uglavnom gledam da jedem hranu gde ima dosta proteini i svaki dan uzimam 1 konzervu ribe i 4 belanca...Pod noz naravno da ne ...
Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.098 sekundi sa 17 upita.