TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405424 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 05, 2025, 12:41:04 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 2 [3] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: 1 misicna partija : jedan trening???  (Pročitano 13506 puta)
kikko
Gost
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 29, 2007, 08:29:47 posle podne »

Nakon toga mesec dana klasicnog treninga znaci grudi - triceps,ledja - biceps,ramena i noge same.S'tim da radi prvo ledja pa biceps,ili grudi pa tek onda triceps.I to tako sto ce za grudi raditi najvise 12 serija bez zagrevanja i za ledja 15.Za biceps i triceps 8 serija sa kilazom do 13 ponavljanja.
Ramena 12 serija 12 ponavljanja.
Noge ako radi 15-17 serija 10 ponavljanja
Trbusni 3x nedeljno odvojene grupe.Donji,gornji,sa strane

Po mom mislljenju,previse serija,bas previse......"12 serija"-mnogo-radi sei o pocetniku koji verovatno ni sa ishranom ne stoji dobro -i ima velike sanse da jos u startu dodje do pretreniranosti i jos katabolizma-pa ce covek da izgubi samoppuzdanjena pocetku kad bude video da nema napretka.....  Na pocetku treba kakvu takvu masu napraviti,a ovakvim sistemom treninga to nece postici
Sačuvana
Aleksandar Sh.
Sitnim koracima do velikog cilja
Napredni član
Van mreže Van mreže

bulk up my muscle ;)

« Odgovor #13 poslato: Oktobar 29, 2007, 01:12:51 posle podne »

JoooJ komplikujete ........ I definitivno ga jeste zbunili .......
Ako vec krece u teretanu neka odradi kruzni trening 2 nedelje.Znaci jedan dan gornji deo,drugi dan donji deo tela.Za svaku partiju 2 vezbe po 3 serije.Znaci 2 dana radi,pa dan odmora,tako ce svaka partija imati 72h odmora,dok trbusnjaci se rade u kombinaciji gornji,donji sa strane 3x nedeljno po 15 ponavljanja u 3serije u 2-3 vezbe
Nakon toga mesec dana klasicnog treninga znaci grudi - triceps,ledja - biceps,ramena i noge same.S'tim da radi prvo ledja pa biceps,ili grudi pa tek onda triceps.I to tako sto ce za grudi raditi najvise 12 serija bez zagrevanja i za ledja 15.Za biceps i triceps 8 serija sa kilazom do 13 ponavljanja.
Ramena 12 serija 12 ponavljanja.
Noge ako radi 15-17 serija 10 ponavljanja
Trbusni 3x nedeljno odvojene grupe.Donji,gornji,sa strane

Nakon mesec do 2 ovog treninga moze da krene sa po jednom partijom
Za skidanje stomaka kardio NAKON TRENINGA,NE PODRZAVAM PRE TRENINGA TJ UJUTRU JER SE GUBI JAKO SNAGA ZA TERETANU KASNIJE !!!!!! Naravno ovo je provereno skidanje sala ali uz znacajan gubitak snage
Nakon treninga 20 min kardio(nakon treninga sa tegovima)
Hrana obavezno regulisana !!!
« Poslednja izmena: Oktobar 29, 2007, 01:17:09 posle podne od strane Aleksandar Steler » Sačuvana
Uvek spreman da pomogne na svaki nacin
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #12 poslato: Oktobar 29, 2007, 12:39:32 posle podne »

Mislim da ste zbunili coveka definitivno i da sada vise nema blage predstave sta i kako da radi.
Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Oktobar 27, 2007, 04:21:38 posle podne »

Jedna misicna partija po treningu je najbolja varijanta u bilo kojoj kombinaciji...Pocetnik koji radi jednu partiju po treningu ima vecu mogucnost napretka nego da radi dve odjednom...
LIČNO SMATRAM DA POČETNIK NEMA DOVOLJNO NI SNAGE NI IZDRŽLJIVOSTI DA TRENIRA JEDNU MIŠIĆNU PARTIJU DNEVNO. MISLIM DA JE TO PREMALO ZA NEKOGA KO TEK POČINJE. ISUVIŠE DUGO VREMENA PROVODI U OPORAVKU JEDNE GRUPE MIŠIĆA. 48-72h JE DOVOLJNO DA SE OPORAVI POČETNIK.
Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 27, 2007, 03:45:29 posle podne »

Sama ideja da se u jednom danu rade dva treninga je besmislena,pogotovo za "obicne" vezbace...U nekim studioznijim profi varijantama,to moze ima smisla u nekim uslovima-ali ovako......
Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 27, 2007, 03:42:33 posle podne »

Jedna misicna partija po treningu je najbolja varijanta u bilo kojoj kombinaciji...Pocetnik koji radi jednu partiju po treningu ima vecu mogucnost napretka nego da radi dve odjednom...
Sačuvana
BENDŽO
Član
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Oktobar 27, 2007, 02:02:29 posle podne »

Probaj da radis pon.: grudi - triceps, utor:ledja - biceps, sred.: noge i cetvr. ramena, dan pauze pa sve ispocetka. Ovako bar je treniram i meni odgovara medjutim sto se treninga tice to je bas jako individualna stvar. Tu nema pravila, sto jednom odgovara ne znaci da ce i drugom.
Ne moras da radis toliko vezbi, dovoljne su 3-4 vezbe sa po takodje 3-4 seriije po vezbi.
Stomacic se na zalost ne skida trbusnjacima nego pravilnom ishranom.
Mozes da pijes i samo kreatin ali moras dobro da se hranis 5 - 6 obroka u toku dana, tada ce doci do povecanja, a da se ne izduvas. Inace misic je tkivo, a ne vazduh  i kreatin nije bas toliko efikasna da ces odjednom da dobijes na ogromnoj masi pa da kada prestanes da ga koristis dodje do drasticnog smanjenja misicne mase :)
SLAŽEM SE.  :)
@perica kolenkas
NISI JOŠ NA DOVOLJNOM NIVOU UTRENIRANOSTI DA BI RADIO JEDNU MIŠIĆNU PARTIJU DNEVNO.
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 27, 2007, 01:36:36 posle podne »

1 misicna partija za jedan trening,moze ako radis dva treninga dnevno,pa jednu partiju odradis ujutru a jednu uvece
Ja ne znam kako mozes da das ovakav savet?

I procitaj celu poruku,nemoj da vadis iz konteksta
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 27, 2007, 01:29:24 posle podne »

To i nije bio savet,vec komentar.
Savet u drugom delu poruke
Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 27, 2007, 01:25:38 posle podne »

1 misicna partija za jedan trening,moze ako radis dva treninga dnevno,pa jednu partiju odradis ujutru a jednu uvece
Ja ne znam kako mozes da das ovakav savet?
Sačuvana
jojevta
Gost
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 27, 2007, 01:16:23 posle podne »

1 misicna partija za jedan trening,moze ako radis dva treninga dnevno,pa jednu partiju odradis ujutru a jednu uvece,ali to je vecini ne izvodljivo zbog obaveza.Probaj ovako za pocetak:
1.dan Grudi-Biceps
2..dan Noge - Stomak
3.dan odmor
4.dan Ramena
5.dan Ledja-triceps

Takodje stomak mozes da ubacis svakog drugog dana,i obavezno ubaci trcanje,bicikl,jer stomak se tako najbolje skida uz regulisanu ishranu.A masa i definicija inace nece ici zajdno ,osim ako nisi neko cudo od genetike.Od suplemenata bi najbolje bilo da ubacis neki Whey protein,Glutamin,uz dodatak vitamina i minerala,posto ces vec biti regulisanoj ishrani,tj dijeti,visokoproteinskoj naravno.
Sačuvana
kikko
Gost
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 27, 2007, 12:56:01 posle podne »

A gde su ti noge?Da li je moguce da svi imaju "genetski jake noge,pa ne moraju da ih rade"
I najbolje je da ako imas vremena,radis jednu partiju u jednom treningu-odvojeno,ruke(bic+tric),noge,ledja,ramena,....Kombinovanje grudi+biceps,ili slicne kombinacije ne mogu da se mere sa posebno odradjenim grupama...
« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2007, 12:59:59 posle podne od strane storm » Sačuvana
jovo18
Napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: Oktobar 27, 2007, 10:16:53 pre podne »

Probaj da radis pon.: grudi - triceps, utor:ledja - biceps, sred.: noge i cetvr. ramena, dan pauze pa sve ispocetka. Ovako bar je treniram i meni odgovara medjutim sto se treninga tice to je bas jako individualna stvar. Tu nema pravila, sto jednom odgovara ne znaci da ce i drugom.
Ne moras da radis toliko vezbi, dovoljne su 3-4 vezbe sa po takodje 3-4 seriije po vezbi.
Stomacic se na zalost ne skida trbusnjacima nego pravilnom ishranom.
Mozes da pijes i samo kreatin ali moras dobro da se hranis 5 - 6 obroka u toku dana, tada ce doci do povecanja, a da se ne izduvas. Inace misic je tkivo, a ne vazduh  i kreatin nije bas toliko efikasna da ces odjednom da dobijes na ogromnoj masi pa da kada prestanes da ga koristis dodje do drasticnog smanjenja misicne mase :)
Sačuvana
perica kolenkas
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: Oktobar 26, 2007, 11:11:38 posle podne »

Pozdrav ljudi...konacno krenuh u teretanu "top sport"... Sta mislite o ovakvom treningu : pon: grudi. uto: biceps. sre:ramena. cet:ledja. pet: triceps    i naravno da ubacujem trbusnjake u trening...mislim njih bi radio svaki dan,posto imam stomacica da skinem...

Moje licno misljenje: mislim da je ovakav tip treninga ok,posto mogu da se isforsiram do kraja,tipa da uradim 5 vezbi po 5 serija svaku vezbu,mozda je malo puno 5 i 5?

mada mu nije mesto ovde ali da ne bi postavljao drugu temu: imam kreatin sci 600g,a nemam para za protein,amino i ostalo,pa kontam da ga pijem samog,da li se isplati...bilo bi mi glupo da ga pijem i samo osetim povecanje snage,hocu ja da se povecam,a da se ne "izduvam"
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 12 upita.