TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 398451 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: Jelena Nedeljkovic

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 25, 2024, 11:50:03 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: sve u jednom - pomoc  (Pročitano 6754 puta)
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #17 poslato: Maj 28, 2010, 10:08:14 posle podne »

11g na 100grama. 
Mada to je smor, racunaj 3,5-4 po komadu
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
boky_PA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: Maj 28, 2010, 09:14:29 posle podne »

A koliko belance sadrzi u sebi proteina?
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #15 poslato: Maj 27, 2010, 08:09:51 pre podne »

Još je i na akciji tako da je to super izbor. ;)
Sačuvana
Gurke1992
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: Maj 26, 2010, 06:07:39 posle podne »

sasvim ok whey ;)
Sačuvana
boky_PA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: Maj 26, 2010, 05:51:14 posle podne »

Jel ima neko iskustva sa ovim proteinom? Sta mislite o njemu?

http://www.pansport.rs/shop.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=16&category_id=18
Sačuvana
quaresma
Fakultet za sport i turizam tims. assistant
Ultra napredni član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Maj 23, 2010, 04:46:05 posle podne »

nema je
Sačuvana
MSc Sport Scientist
Faculty of sport and tourism - Assistant
Center of Health, Exercise and Sport Science CHESS
http://chess.edu.rs/

sasa.semeredi@gmail.com   feel free to contact me

Practice will not make you perfect, perfect practice will make you perfect.
boky_PA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: Maj 23, 2010, 01:27:55 posle podne »

A koliko bi "gubio" ako ne bi pijo gold nego elite?Kolika je razlika?
Sačuvana
DM
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: Maj 22, 2010, 02:36:15 posle podne »

Ako budes pio glutamin kao sto pise na kutiji onda nemoj da ga kupujes,
jer od tih doza nema ama bas nikakvog efekta, min doze su daleko od napisanih!
Imas na forumu post o tome ako zelis da znas "zasto"!
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #9 poslato: Maj 22, 2010, 02:19:20 posle podne »

Odličan izbor bio bi ti Dymatize bcaa, samo nisam siguran da li ga trenutno imamo na lageru. Kod mene u radnji nema ga već neko vreme. U poslednje vreme, najprodavaniji je SNI BCAA Blast 1kg koji ima odličnu cenu.

Optimum glutamin ti je super izbor, imaš ga u većem i manjem pakovanju.

Što se tiče Golda, kako sam ja začuo, trebalo bi da se pojavi opet u Srbiji sredinom leta, ali me nemoj držati za reč.
Sačuvana
boky_PA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: Maj 22, 2010, 12:27:03 posle podne »

Monika ne kazem ja da imam nesto protiv elite proteina nego sam pito sto samo njega preporucujete?Nisam video da spominje ovde neko gold.

Da li imate mozda neku najavu kad stize gold standard u SRB?Da li mi se isplati da sacekam ili da uzmem elite?
Koji bi ste mi jos preporucili protein da ja na 3 mestu po kvalitetu posle golda i elite proteina?

Robert koje bi mi BCAA preporucio u prahu?Kad popijem ove kapsule da uzmim onda u prahu. I razmisljam da uzmem glutamin.Ali sto se tice njega ne mora da bude neki vrhunski.Dali da uzmem od optimuma o5?
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #7 poslato: Maj 21, 2010, 06:46:31 posle podne »

Boki nema nikakve veze ako pijes suplemente od 10 razlicitih proizvodjaca, to apsolutno ne igra ama bas nikakvu ulogu.

Gledas za konkretan suplement da obezbedis najkvalitetniji koliko mozes da priustis i to je sve...

jer upravo je i najbolja kombinacija uzimati od vsie firmi jer svaka je specijalizovana za jednu "bransu", sasvim je logicno. Mislim i kod automobila ti je isto, jedna pravi karoserije, druga motore, treca gume... i dobije se najbolja kombinacija :) razmisli o tome
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #6 poslato: Maj 21, 2010, 06:39:42 posle podne »

Roberte sad si me bacio u rebus oko bcaa :o Na pakovanj pise da bi trebo da uzimam 6 kapsula dnevno ali sam se ja odlucio za 2 pre i 2 posle kao sto sam vec napiso. A razlog sto sam uzeo tablete jeste taj da nisam hteo da mesam projzvodjace.Hteo sam sve sto pijem da bude od iste firme.Zato sam i izabro optimum to je jedna od najacih firmi a na nekim americkim sajtovima sam video da je cak i na prvom mestu.

Znam šta piše na pakovanju ali, veruj mi, to su tako male doze da skoro nemaju efekta.Razmisli i sam malo: 2 kapsule imaju 1g(slovima: jedan gram) bcaa. Zna se koja je uloga bcaa, pa sad da li misliš da 1g može da odradi ono za šta su predviĂ°ene? Inače, optimalne dnevne doze bcaa su 0.44g po kilogramu. ;)

Opet, na tebi je da uzmeš sve aspekte u obzir i sam odlučiš kako ćeš. :)

Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #5 poslato: Maj 21, 2010, 06:08:45 posle podne »

Grešiš, ima puno dobrih proteina... Elite je jedan od najtraženijih...  Godl je odličan, takoĂ°e, malo je skuplji ali je mnogo dobar.

I da, zaista ga nema po radnjama...

Ne moraš uzeti Elite, imaš i Scitec, SNI, Twinlab, Biotech... Eas... Nutrabolics, Six Star, Now...
Sačuvana
boky_PA
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: Maj 21, 2010, 06:05:26 posle podne »

Hvala momci za odg.  :D
Nisam ja od juce poceo da citam ovaj forum tako da ipak nisam totalna ne znalica i pocetnik.
Roberte sad si me bacio u rebus oko bcaa :o Na pakovanj pise da bi trebo da uzimam 6 kapsula dnevno ali sam se ja odlucio za 2 pre i 2 posle kao sto sam vec napiso. A razlog sto sam uzeo tablete jeste taj da nisam hteo da mesam projzvodjace.Hteo sam sve sto pijem da bude od iste firme.Zato sam i izabro optimum to je jedna od najacih firmi a na nekim americkim sajtovima sam video da je cak i na prvom mestu.

Zanimame jos zasto ko god da vas pita ovde vi mu preporucite elite protein? Zar gold standard nije najbolji? A ne moze da se kaze da je neka astronomska razlika u ceni izmedju ovih projzvoda.
A vas destributer u Pancevu kaze da je neka krisa sa gold standardom.Kao uvoznik zeza nesto. Pa se razmisljam da li da uzmem elite protein.
Sačuvana
sunce86
Član
**
Van mreže Van mreže

Zabava - Online
« Odgovor #3 poslato: Maj 20, 2010, 11:00:22 posle podne »

Pijes protein samo jednu mericu posle treninga, a ovo 2g po kilogramu se odnosi na DNEVNI unos proteina. Ti imas 75 kg dakle treba da uneses 150g proteina dnevno, ako oduzmes 20g koliko ima jedna merica ostaje ti 130 da uneses iz ishrane.

A cim nas pitas s kojom tezinom treba da krenes, odgovor je da tezine ne treba da te zanimaju u prvih mesec dva dana, treba prvo da isprobas sve vezbe, naucis pravilne pokrete, malo citas po forumu o ishrani i svemu, a ne da se odmah hvatas za suplementaciju.
Sačuvana
Squat till u puke!
Stranice: [1] 2 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.123 sekundi sa 18 upita.