TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 399984 Teme od strane 25055 Članovi Poslednji član: ranilac

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Januar 22, 2025, 01:52:33 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: EVROPSKO PRVENSTVO ZA ZENE U BODYBUILDINGU I FITNESU 2010 NOVI SAD  (Pročitano 19249 puta)
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #62 poslato: Jun 24, 2010, 06:43:29 pre podne »

bez uvrede, ali citajte novine malo cesce...

a ja sam po forumima dosta vise od 90% ljudi ovde i opet nisam znao da je predsudjenje na odvojenom danu od finala, tako da fail za promociju...mislim shvatam ja vas vi ste dugogodisnji takmicar i savez je verovatno dosta toga ucinio za vas, ali ne treba sada da zamazujemo oci jedni drugima i pravimo se kako je sve u redu i sve super funkcionise...

Taman posla, vredjanja ne treba da bude ni sa jedne strane.

Ovde je tema Evropsko prvenstvo i nase takmicarke. I kakve veze ima sad Savez i to nesto sto ne funkcionise sa ovim o cemu pricamo? Otisla je prica u nekom drugom smeru.

Ko je dao i kojim novinama informaciju o padanju na doping kontroli i nekim suspenzijama? Ko je mogao to da napise nesto sto nije istina i da se igra time?

Samo takmicenje je tehnicki odlicno odradjeno. Svi se slazemo da je publike trebalo vise da bude ali meni je zao sto smo mi koji smo u tome prvi zakazali. Samo cetvrtina forumasa da je bila prisutna tamo na finalu sasvim druga prica bi bila. Nadam se da me razumete.

To oko popularizacije naseg sporta je sasvim druga prica. I tu se slazemo damoze i mora daleko vise da se uradi.
Tu pre svega svako od nas mora u svom mestu odakle je, da poradi na tome jer je to pre svega u nasem interesu a ne da ceka da to uradi neko drugi.

Zao mi je sto mene mnogi vide kao Savez i tako se ophode....

Ja sam pre svega takmicar koji je imao ogromna odricanja kako bih napravio ove rezultate koje imam. Nijedan Savez mi nije poklonio to vec sam sam i svojom mukom to ostvario.
Uporedo sa tim sam svojim rezultatima najpre radio na popularizaciji naseg sporta u Kragujevcu i Sumadiji gde sam body building doveo na takav nivo da smo u istom rangu sa svim ostalim sportovima a na Drzavnom prvenstvu u body buildingu 2008 bilo je najvise publike u zadnjih 10 godina.

Svako od nas nesto slicno da uradi u svojoj sredini i svima ce da nam krene nabolje...

Za to svaka cast, ali Srbija je uvek prednjacila kad je ovaj sport u odnosu na Vojvodinu...iy kog razloga ne znam ni sam kontam da je nesto do mentaliteta naroda...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: Jun 23, 2010, 01:06:02 posle podne »

Ja ne želim da se svaĂ°am ali želim da kažem ono što JESTE.

Protiv malibiulera nemam APSOLUTNO ništa niti sam sentimentalno vezan za bilo koga sa doping kontrole ali mrzim onaj balkanski mentalitet, nož u leĂ°a...

ZAŠTO JE MOJ POST GDE pričam istinu obrisan a njegov gde stoji i dalje NEISTINA je i dalje u temi?
Sačuvana
Pain is temporary, Pride is forever
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #60 poslato: Jun 23, 2010, 12:57:58 posle podne »

Sa doping kontrole još uvek nema zvaničnih rezultata koliko sam ja obaveštena.

Stoga za ovakve stvari molim za proveru validnosti informacija.

Raspravu možete i preko privatnih poruka da ne kvarimo temu koja se tiče Evropskog prvenstva, ali nasuprot tome ima odlične tendencije da preĂ°e u žestoku svaĂ°u.

Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

European,Balkan,National champion - classic BB

« Odgovor #59 poslato: Jun 22, 2010, 01:55:25 posle podne »

a ja sam po forumima dosta vise od 90% ljudi ovde i opet nisam znao da je predsudjenje na odvojenom danu od finala, tako da fail za promociju...mislim shvatam ja vas vi ste dugogodisnji takmicar i savez je verovatno dosta toga ucinio za vas, ali ne treba sada da zamazujemo oci jedni drugima i pravimo se kako je sve u redu i sve super funkcionise...

Taman posla, vredjanja ne treba da bude ni sa jedne strane.

Ovde je tema Evropsko prvenstvo i nase takmicarke. I kakve veze ima sad Savez i to nesto sto ne funkcionise sa ovim o cemu pricamo? Otisla je prica u nekom drugom smeru.

Ko je dao i kojim novinama informaciju o padanju na doping kontroli i nekim suspenzijama? Ko je mogao to da napise nesto sto nije istina i da se igra time?

Samo takmicenje je tehnicki odlicno odradjeno. Svi se slazemo da je publike trebalo vise da bude ali meni je zao sto smo mi koji smo u tome prvi zakazali. Samo cetvrtina forumasa da je bila prisutna tamo na finalu sasvim druga prica bi bila. Nadam se da me razumete.

To oko popularizacije naseg sporta je sasvim druga prica. I tu se slazemo damoze i mora daleko vise da se uradi.
Tu pre svega svako od nas mora u svom mestu odakle je, da poradi na tome jer je to pre svega u nasem interesu a ne da ceka da to uradi neko drugi.

Zao mi je sto mene mnogi vide kao Savez i tako se ophode....

Ja sam pre svega takmicar koji je imao ogromna odricanja kako bih napravio ove rezultate koje imam. Nijedan Savez mi nije poklonio to vec sam sam i svojom mukom to ostvario.
Uporedo sa tim sam svojim rezultatima najpre radio na popularizaciji naseg sporta u Kragujevcu i Sumadiji gde sam body building doveo na takav nivo da smo u istom rangu sa svim ostalim sportovima a na Drzavnom prvenstvu u body buildingu 2008 bilo je najvise publike u zadnjih 10 godina.

Svako od nas nesto slicno da uradi u svojoj sredini i svima ce da nam krene nabolje...
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #58 poslato: Jun 22, 2010, 01:29:06 posle podne »

kao sto rekoh malo vise novine da se citaju, nemam nameru da se raspravljam na tu temu ;)

Nemam ništa protiv tebe ali sam ti postavio pitanje...ne čitam novine jer nisam u Srbiji pa ako bi mogao da mi objasniš šta sam to trebao da pročitam?
I zašto plasiranje neproverenih informacija sa kojima se diskredituju takmičari?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #57 poslato: Jun 22, 2010, 12:42:16 posle podne »

kao sto rekoh malo vise novine da se citaju, nemam nameru da se raspravljam na tu temu ;)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #56 poslato: Jun 22, 2010, 12:16:39 posle podne »

Ja samo Gorane kazem da bi trebalo da se poradi mnogo vise na marketingu kako bi se sto vise omladine uvelo u ovaj sport a ne da se ogranicavamo na nas sa foruma i ljude iz teretana.Mislim da je cilj popularizacija sporta zar ne?  Zato sam ono rekao a ne da prozivam nekog jer znam jako dobro koliko je sve to tesko organizovati ali mora se i na tom detalju promocije malo poraditi u smislu lepljenja plakata na vise mesta,radio i tv marketing cesce i bar dve nedelje pre takmicenja i mislim da bi bilo bolje propraceno.
Sačuvana
bebac
Aktivan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #55 poslato: Jun 22, 2010, 11:57:07 pre podne »

malibuilder

Mene zanima zašto si rekao da su popadale na dopingu sve sem Ljube, a Goran kaže da rezultati nisu još ni saopšteni a uz to Ljuba nije ni testirana?
Čemu ta dezinformacija?
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #54 poslato: Jun 22, 2010, 10:46:04 pre podne »

Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #53 poslato: Jun 22, 2010, 09:55:15 pre podne »

Pa najlakse je da se kritikuje i da se prebacuje krivica na nekog drugog...

Nisam mislio na "obicnu" publiku koju nisam ni ocekivao u nekom broju, vec na sve nas koji smo u ovom sportu i forumase, najpre Novosadjane  a onda i sve ostale iz Srbije.
Svi smo mi znali za to takmicenje jer se na vreme pisalo na svim forumima o tome i nama nije trebala nikakva dodatna reklama da bi dosli da gledamo.
Mi smo najpre(forumasi) zakazali (oni koji nisu dosli) a ne nekakva reklama za obicne gradjane.

I nemojte onu cuvenu: "Nekome je u intersu da ne bude publike". Jeste, kako da nije....

Neka se niko ne ljuti na ove moje kritike ali nama koji smo u "istom kosu" fitnesa, BB, treninga,korisnika suplemenata... i zivimo od svega ovoga nikako ne ide u prilog da se pisu neistine o suspenzijama, doping kontrolama i sl vestima koje nisu proverene kao i o kritikovanju drugih jer time stvaramo ionako ne bas neku sliku o nama medju obicnim svetom.
« Poslednja izmena: Jun 22, 2010, 09:57:19 pre podne od strane BLEK STENA » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #52 poslato: Jun 22, 2010, 07:23:22 pre podne »

Publike nije bilo zato sto niko nije cuo da se uopste takmicenje odrzava...U novom Sadu ako su bila dva plakata i to jedan na ulaznim vratima Spensa i jedan kod Sipki u teretani. A da bio je i jedan bilbord u carinskoj zoni, najprometnije mesto u drzavi, sigurno prodje tri kamiona tim putem ;)

Slazem se...neko kao da namerno zeli da na takmicenje sto manje ljudi dodje.Ovo nije prvi put da se ovako ofrlje radi organizacija i marketing nekog takmicenja kod nas.

Pa imas nula puta ko to zeli... ono sto je mene fasciniralo je da su doticni organizatori izjavili da nema potrebe da se dolazi na prvi dan takmicenja ili ti predsudjenje da se i to citiram "ne bi zamarale oci"...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Na mreži Na mreži

Never give up!

« Odgovor #51 poslato: Jun 21, 2010, 10:06:56 posle podne »

Publike nije bilo zato sto niko nije cuo da se uopste takmicenje odrzava...U novom Sadu ako su bila dva plakata i to jedan na ulaznim vratima Spensa i jedan kod Sipki u teretani. A da bio je i jedan bilbord u carinskoj zoni, najprometnije mesto u drzavi, sigurno prodje tri kamiona tim putem ;)

Slazem se...neko kao da namerno zeli da na takmicenje sto manje ljudi dodje.Ovo nije prvi put da se ovako ofrlje radi organizacija i marketing nekog takmicenja kod nas.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #50 poslato: Jun 21, 2010, 08:10:35 posle podne »

Sačuvana
BLEK STENA
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

« Odgovor #49 poslato: Jun 21, 2010, 02:58:48 posle podne »

U pravu si Monika, i na srecu, to je bila i jedina sitnica tehnicke prirode na citavom takmicenju. Ovo je sve odlicno ispalo kako je inace na mnogim ovakvim takmicenjima u drugim zemljama.

Meni je jedino zao sto nije bilo vise publike, a moglo je sigurno da ih bude. No, ako kazem da je kod nas bilo vie publike nego na Svetskom prvenstvu u Budimpesti onda smo jos i dobri.

Mislim da treba da se sledece godine poradi na vreme i na tome jer je sigurno da su ovakva takmicenja interesantna i da su sve reakcije publike koji dodju vise nego pozitivne.
Sačuvana
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #48 poslato: Jun 21, 2010, 12:25:26 posle podne »

jedna sitnica koja je mene razočarala na Evropskom je bina, tj. pod  koji su u sred takmičenja nekoliko puta lepili selotejpom jer se odlepljivao i takmičari su se kačili nogom u toku izvoĂ°enja akrobacija...
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 5 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.099 sekundi sa 18 upita.