TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 402567 Teme od strane 25056 Članovi Poslednji član: Selak

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
April 29, 2025, 10:54:18 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: Savet  (Pročitano 20651 puta)
MightyMO
PANSPORT TEAM NOVI SAD
Top poster
Van mreže Van mreže

Success comes before work only in the dictionary.

« Odgovor #16 poslato: Jun 10, 2010, 06:27:43 posle podne »

Slazem se sa Filipom,sto se rekreativca tice ovo je OK,naravno uvek moze bolje ali uz vise napora i odricanja.Nego u zadnje vreme sam primetila da vi muskarci vise "kukate" za sto vecim grudima nego zene  :D

;D
pa kad ne mogu to da kompenzuju gornjim delom kupaćeg kostima, ako ništa drugo hehe
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #15 poslato: Jun 10, 2010, 10:21:19 pre podne »

E jbg, ovo mi ne resava problem  ::)
Sačuvana
I am who I am :)
Beka_S
Napredni član
Van mreže Van mreže

Personalni trener u teretani - Dipl hemičar

« Odgovor #14 poslato: Jun 10, 2010, 08:08:59 pre podne »

Slazem se sa Filipom,sto se rekreativca tice ovo je OK,naravno uvek moze bolje ali uz vise napora i odricanja.Nego u zadnje vreme sam primetila da vi muskarci vise "kukate" za sto vecim grudima nego zene  :D
Sačuvana
Be Happy!!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #13 poslato: Jun 10, 2010, 07:17:07 pre podne »

Da, ovde su ramena losija od grudi, nista ovde nije u nekoj velikoj disproporciji od ostatka, ovde kandak treba malo boljeg treninga, a ne nesto drugo...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #12 poslato: Jun 10, 2010, 04:39:26 pre podne »

e al je poza :P meni odavde izgledaju ok,u smislu nista ne strci da je preveliko il premalo u odnosu na drugi misic
« Poslednja izmena: Jun 10, 2010, 04:43:20 pre podne od strane TeH FiLiP » Sačuvana
BRING IT ON BAYBE :D
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #11 poslato: Jun 09, 2010, 02:26:32 posle podne »

Eto konacno da nadjem vremena (i kabla) pa da postavim sto je Filip trazio. Slika jutros slikana, valjda odgovara :d Bez nekog natezanja ili grbavljenja, valjda je polozaj tela dobar...
« Poslednja izmena: Jun 09, 2010, 02:28:06 posle podne od strane NikolAS » Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #10 poslato: Jun 08, 2010, 10:37:07 posle podne »

Pozdrav svima.. Imam jedan problem koji bi zeleo da resim pa sam dosao da trazim savet ovde. Imam svoj trening program koji mi daje rezultate, a on izgleda ovako:
pon:grudi
utorak:noge
sreda;pauza
cet:ledja biceps
petak:pauza
subota:rame triceps
nedelja:pauza
Usput, visok sam 180 i imam 84 kilograma otprilike, i radnog staza 5 godina.
Problem su mi grudi, jer mi je to najzaostaliji deo tela.. Nije da su male, ali zaostaju za rukom koja mi je 42cm npr ili ledjima koje sam jako lepo odradio.. Moguce je da sam kao klinac bio napaljen pa ih stalno radio i sagoreo ih, pa sada zaotaju ili nesto drugo ali ne znam sta da radim.. Puno mi ljudi govori da su mi malo sjebane proporcije zbog tih grudi, a i ja sam primecujem da sam sad vec mnogo zaostao sa tim delom pa sam dosao ovde da mi neko kaze da li ima neki savet, da ih radim drugacije, cesce ili sta vec... S-O-S ! ;)
verovatno su ti ramena(prednje rame ) ili triceps dominantniji i preuzimaju veci deo posla pri izvodjenju vezbi za grudi.Pokusaj da smanjis opterecenje a da akcenat stavis na pokret i bez tzv.zakljucavanja u flexiji.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #9 poslato: Jun 07, 2010, 07:26:37 posle podne »

vidi sliku celog torza da stavis,jer nekad nerazvijenost grudi moze zavisiti od nerazvijenosti ili prevelike razvijenosti drugih misica :)
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #8 poslato: Jun 07, 2010, 06:14:57 posle podne »

OK, veceras ili u toku sutrasnjeg dana cu postavilti sliku.
Sačuvana
TeH FiLiP
Barbarian
Top poster
Van mreže Van mreže

The Heat-h is on!

« Odgovor #7 poslato: Jun 07, 2010, 04:29:47 posle podne »

ako hoces pomoc stavi sliku tih grudi da vidimo lepo sta ne valja
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #6 poslato: Jun 07, 2010, 11:20:29 pre podne »

JOS NEKO NESTOOOO  >:(
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #5 poslato: Jun 05, 2010, 09:29:30 posle podne »

Pokusacu da promenim nesto svakako, hvala...

I nadam se da ce jos neko ostaviti neko misljenje o ovome...
« Poslednja izmena: Jun 05, 2010, 10:26:25 posle podne od strane NikolAS » Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #4 poslato: Jun 05, 2010, 07:21:25 posle podne »

probaj bez potisaka sa sipkom...mozda cak da probas neku sok terapiju sa spojenim superserijama ili gigantske serije to je meni pomoglo da malo prevarim grudi
Sačuvana
NikolAS
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Train hard, play pro ^^^

« Odgovor #3 poslato: Jun 05, 2010, 06:15:46 posle podne »

Istina je da imam problema sa tricepsom jer raste kao lud, i sta god radim njega pogadjam.. Ali ipaaak, ne mislim da mi je trening grudi los, on izgleda ovako recimo;

1. benc- zagrejem se sa nekom manjom kilazom, pa odradim na 100 kilograma 3x10, pa vratim na 60 i ispumpam 12 ili 14 ponavljanja(max benc mi je oko 140 tako da ne radim ni blizu max)
 2. koso razvlacenje bucicama; 3x12 serije sa nekom tezinom od otp 35 kila
 3. propadanje 4x10
 4. uski benc sa ez sipkom

To je recimo jedan trening.. Dok sledece nedelje kada radim grudi prvo radim kosi benc ili razvlacenje, dok mi je ravni obican benc druga vezba, slabija..
Posle svakog treninga imam upalu misica grudi, ali jednostavno ne napreduju.. Eto...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
Van mreže Van mreže

FB
« Odgovor #2 poslato: Jun 05, 2010, 05:45:44 posle podne »

Ja uvek volim da kazem da je ovo spisak misicnih grupa, a ne trening program. Ovde nisi naveo ni serije ni ponavljanja, a ni vezbe, kao ni bilo kakvu progresiju kojom napredujes kroz trening...;)

Sto se grudi tice tu sam slicnog problema i uspeo sam da ga resim, ali jos uvek sam u procesu stizanja za ostalim particijama.

kod mene je bio problem sto sam redovno radio bench i to kao disciplinas. Zagrejem se i onda odradim par max serija sa 1 do 3 ponavljanja i onda samo ovlas odradim razvlacenje i snaga je rasla ko luda, toliko da sam na kraju keceve guro 200 kila, a grudi nikako da rastu, ali zato mi je triceps otiso toliko da mi je ruka na kraju zavrsila 50cm

E sad ukoliko je i kod tebe ovakav slucaj, da svoj trening za grudi koncipiras isklju;ivo na ravnom potisku, onda ti ja savetujem  da ga izbacis u potpunosti. Zameni ga za pocetak sa kosim potiskom i to sa butjicama i drz se opsega ponavljanja 8 - 12 jedno 3 meseca, potom radi ravno razvlacenje i kross sa donjeg kotura, obe vezbe 4 serije isto 8 do 12 ponavljanja. Vecina raje zaostaje sa gornjim delom grudi, dok je donji dosta jak, tako da ako je kod tebe slican slucaj onda ove tri vezbe koje sam ti naveo bi za tri meseca trebale bas dosta bidno da ti poprave grudni misic. Samo se za sada kani velikih kilaza i povecaj ponavljanja u radnim serijama.

Ukoliko je situacija drugacija, daj sta je problem pa cemo da smislimo nesto ;)
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 14 upita.