TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 405360 Teme od strane 25067 Članovi Poslednji član: BlueCloud

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Septembar 03, 2025, 09:38:53 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   |   |  (Urednik: Zoltan Kozma)  | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: 2 puta trening za slabiju misicnu partiju  (Pročitano 8873 puta)
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #15 poslato: Jul 09, 2010, 11:00:35 pre podne »

http://milossarcev.com/board/index.php?topic=1086.0
procitaj ovo celo
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #14 poslato: Jul 09, 2010, 10:55:27 pre podne »

Pa sta ti je tu cudno? Ne treniraju svi isto
Sačuvana
You know how dumb the average person is, right? Well by mathematical definition, half of everybody is even dumber than that.
thc
Gost
« Odgovor #13 poslato: Jul 09, 2010, 10:33:04 pre podne »

oduvek jedan prica jedno jedan drugo,tako da ne znam sta da radim...Izgleda da cu morati sam  da se odlucim
Sačuvana
Dominator
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: Jul 09, 2010, 08:49:21 pre podne »

Ne znam što pričate da ne može da radi dva puta nedeljno, pa u poslednje vreme na 100 mesta sam video da ljudi preporučuju dva puta trening nedeljno iste mišićne partije (ali sa različitim vežbama),
a još kad kažem da mi je jedan bivši višestruki šampion body building-a isto to rekao jer samo jednom vežbom nedeljno mišić ne može dovoljno da raste ako ne uzimaš hormon rasta.. šta treba više reći?
Neki su čak radili 3 puta nedeljno..
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #11 poslato: Jul 08, 2010, 10:38:41 posle podne »

Ravni, kosi i kontra kosi potisak plus razvlacenje = 4 vezbe. . . Taman. . . Ne treba vise . . . Samo skrati pauze izmedju serija menjaj vrstu potisaka. . . Eventualno mozes da probas princip predzamora koji nije los. . .
Sačuvana
thc
Gost
« Odgovor #10 poslato: Jul 08, 2010, 07:57:24 posle podne »

ok hvala videcu da promenim malo,radicu malo vise sa bucicama a i ubaci cu te serije a da dodam i 5 vezbu do sad sam radio po 4
Sačuvana
bojanjolie
Ja samo BOLJI!
Redovan član
Van mreže Van mreže

Be yourself no matter what they say!

« Odgovor #9 poslato: Jul 08, 2010, 07:39:35 posle podne »

Bolje probaj da promenis trening za grudi...ubacis neke super serije, smanjis pauzu izmedju serija i slicno......
Sačuvana
thc
Gost
« Odgovor #8 poslato: Jul 08, 2010, 01:35:10 posle podne »

pa nije mali razmak radio bi ih u ponedeljak pa u petak a subota i nedelja su mi odmor,do sad sam ih radio lepo kao i ostale partije ali kad se pogledam vidim da su mi slabije....Da li da probam ovako?ili da ih radim jednom ali da promenim malo vezbe obicno radim 4 vezbe po 4 serije
Sačuvana
M a r k o n i
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: Jul 08, 2010, 12:56:29 posle podne »

mozes dva puta nedeljno grudi , samo je pitanje zasto su ti slabije grudi, da li je zbog malo treninga ili je drugi problem
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #6 poslato: Jul 08, 2010, 12:53:43 posle podne »

Nije dobro raditi dve misicne partije u tako malom razmaku jer misic nema vremena da se odmori.Plus ti jos nemas ni pauzu neku izmedju ostalih dana vec radis ostale partije i dodatno se razgradjujes.Misicu treba odmor i dovoljno je jednom nedeljno da ga radis ali kako treba! Ja radim samo jednom nedeljno i imam jako dobre grudi a nije samo genetika u pitanju vec dugogodisnje iskustvo i probavanje raznih sistema vezbi,ishrane,suplemenata...posle nekog vremena experimenta naci ces sta ti odgovara ali sumnjam da ce to biti dva puta da radis grudi nedeljno jer misic nema vremena za odmor.
Sačuvana
thc
Gost
« Odgovor #5 poslato: Jul 08, 2010, 11:44:15 pre podne »

pa treniram vec 5 godina ali imam i dosta pauza.Sada sam u dobroj formi trenutno sam na defki i maksimalno se pridrzavam sa kvalitetnom ishranom..Znaci nisam pocettik a od suplementacije whey protein i glutamin....
Sačuvana
Robert
Top poster
Van mreže Van mreže

Pansport
« Odgovor #4 poslato: Jul 08, 2010, 11:06:13 pre podne »

Koliko dugo treniraš i kako se hraniš? 5 treninga nedeljno je prilično ako si početnik ili ti je ishrana loša. Dodatno forsirati slabiju mišićnu partiju, ubacivanjem još jednog treninga, u većini slučajeva je kontraproduktivno.
Sačuvana
thc
Gost
« Odgovor #3 poslato: Jul 08, 2010, 10:59:58 pre podne »

pa vec godinama ih radim jednom nedeljno ali one slabo napreduju dok ostale partije mnogo brze...Zbog toga sam mislio da malo promenim
Sačuvana
BojanLeet
Napredni član
Van mreže Van mreže

BRO-SLAYER

« Odgovor #2 poslato: Jul 08, 2010, 10:55:52 pre podne »

Nemoj raditi 2 puta grudi
Sačuvana
thc
Gost
« Odgovor #1 poslato: Jul 08, 2010, 10:18:41 pre podne »

Da li je dobro da ubacim grudi 2 puta nedeljno jer su mi dosta slabije od ostalih misicnih partija?
program bi mi isao ovako:

ponedeljak grudi i triceps
utorak       ledja
sreda        noge
cetvrtak    ramena i grudi ili grudi pa posle ramena
petak       biceps

Da li bi se ovakvim radom preforsirao?
Sačuvana
Stranice: 1 [2] Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.044 sekundi sa 13 upita.