TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395298 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 01, 2024, 09:12:09 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: [1] 2 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: savet oko uzine i obroka polse treninga  (Pročitano 13617 puta)
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #54 poslato: Avgust 25, 2010, 04:56:43 posle podne »

cak sam probao junnetinu na rostilju i nisam bas bio zadovoljan,najbolje je staviti ringlu na 1 ili 1.5 i lagano...najbolje je ko ima plin..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #53 poslato: Avgust 24, 2010, 10:34:40 posle podne »

Naravno, sve polako i na duze vreme.Nema razloga niti potrebe za zurbom jer onda kao sto i sami kazete meso nece biti mekano.Ja ga kuvam i po sat ipo vremena i proveravam s vremena na vreme jer mekano meso ili nije.
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #52 poslato: Avgust 24, 2010, 06:34:08 posle podne »

pa sva hrana sto se na slabijoj vatri kuva/pece i duze je bolja, nego do daske i sto pre :) medjutim svi mi smo u skripcu sa vremenom rekao bih, pa cesto gresimo :)

tako da ako se hoce pravi ukus, treba biti strpljiv :)
Sačuvana
Robert
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 20575


Pansport
« Odgovor #51 poslato: Avgust 24, 2010, 02:33:28 posle podne »

Upravo to. Tako je i ja spremam. S tim što je ja prvo tako skuvam, a onda je još malo blago zapržim.
Sačuvana
deskecar
Zainteresovan član
***
Van mreže Van mreže

Poruke: 487


« Odgovor #50 poslato: Avgust 24, 2010, 02:23:14 posle podne »

fora je da se junetina kuva na sto tisoj vatri onda ce biti mekana a ako se ringla odvali na najace bice zilava ali ce se brzo skuvati..
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #49 poslato: Avgust 23, 2010, 09:58:32 posle podne »

Ja sve to kuvam u cepteru u vodi dosta dugo i onda bude fino mekano.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #48 poslato: Avgust 23, 2010, 01:53:59 posle podne »

Zato se junetina sprema u rerni, ne unam zašto, ali omekša se na taj način mnogo više nego kada se kuva...spremim za nekoliko dana i onda smao odvajam he he
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #47 poslato: Avgust 23, 2010, 01:35:48 posle podne »

A ja opet grunem ruska salata pa na to još makarone  i celi komadi belog mesa i nikakav problem za gruvanje. Riba mi je slaba nekako stalno sam gladan od nje a sa junetinom se više namučim žilava mi uvek, konjetine ovde nema tako da neznam osećaj. Pile meni nekako uvek ide super(belo glavnica +bataci). Čim nešto drugo exsperimentišem, odma vidim po treningu i celom danu da nije to to ;-). A vidiš neko opet suprotno.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #46 poslato: Avgust 23, 2010, 12:02:34 posle podne »

Bogami ja snagu bez crvenog mesa ne mogu ni da zamislim da radim, cim sam par dana na belom i ribi odmah mi pada nivo energije i zamaram se brze, cim dodam crveno meso sve ide lakse.

Jos na to beli pirinac i idemo u nebesa! :)  Jedva cekam off sezonu!
Sačuvana
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #45 poslato: Avgust 23, 2010, 08:12:43 pre podne »

Pa da kod svakog drukčije :-)
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #44 poslato: Avgust 23, 2010, 07:16:04 pre podne »

Bogami ja snagu bez crvenog mesa ne mogu ni da zamislim da radim, cim sam par dana na belom i ribi odmah mi pada nivo energije i zamaram se brze, cim dodam crveno meso sve ide lakse.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #43 poslato: Avgust 23, 2010, 06:49:04 pre podne »

A vidiš ja kad hoću da poguram u snazi opet belo meso svaki dan ceo dan haha. A ovako cepam sve tele,riba,konjske. :-)
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #42 poslato: Avgust 22, 2010, 09:52:06 pre podne »

Neću se mnogo bakćati sa ribom još tamo do sledeće godine, a onda kad krenu Brankine pripreme za takmičenje idemo riba all day and every day :)
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #41 poslato: Avgust 22, 2010, 07:48:56 pre podne »

Neznam ovde je negde oko 700, al ih ima više proizvodjača u ponudi, ovaj što ja uzmem je neki njihov Grčki, juče sam baš uzeo i hobotnicu bila na sniženju oko 450kinti ,1.kg. Vikendom uvek imaju te akcije upola jeftinije. Ja pazarim u ovom Veru u Tržnom centru Zira na 50m. Mi je od stana a imaju i super parking i prilaz za invalide.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #40 poslato: Avgust 18, 2010, 12:10:54 posle podne »

Neam pojma ja u univeru nekidan bas gledao i vidim da je 500gr ili tako nesto preko 1000 dinara i to bas dimljeni
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Stranice: [1] 2 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.117 sekundi sa 17 upita.