TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 395298 Teme od strane 25007 Članovi Poslednji član: mileddd

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Maj 01, 2024, 11:58:54 posle podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: savet oko uzine i obroka polse treninga  (Pročitano 13618 puta)
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #39 poslato: Avgust 18, 2010, 11:07:57 pre podne »

Ovde kod mene u Veru nije skup toliko ja uzimam dimnjeni.
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #38 poslato: Avgust 18, 2010, 10:33:48 pre podne »

ma ko zna kakva je hranjivost, a ja samo znam da ima vise vode nego bilo cega drugog...losos je i dalje najbolji, samo sto je cena lol
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
senkovic
Napredni član
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 1082


Klub sportova snage "Senkovic"

« Odgovor #37 poslato: Avgust 18, 2010, 08:10:39 pre podne »

A kakvi su ovi odresci morskog psa, dal da ga uzimam?
Sačuvana
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san!!
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #36 poslato: Jul 27, 2010, 10:21:37 pre podne »

LOL
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #35 poslato: Jul 26, 2010, 10:14:08 posle podne »

Taj se osecaj mora doziveti.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #34 poslato: Jul 26, 2010, 09:39:50 posle podne »

Bas tako, verovatno i ti ne mozes da nabrojis koliko si puta poceo da se davis na suvu ribu ili piletinu...nista gore...svojevremeno mi se tunjevina toliko smucila jer nikako nisam mogao da jugutam i onda natrpam puna usta tunjevine i onda sperem iz usta vodom niz grlo, a to brate sto je jadan osecaj ne mogu ti opisati.
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #33 poslato: Jul 26, 2010, 12:09:44 posle podne »

Svaka riba zna da bude i vise nego bljutava pogotovu ako se jede u kontinuitetu duzi period.Kad se mora nije tesko a i vremenom sam toliko oguglao da je to sad vec skoro normalno.Ima naravno ponekad kriza ali sa time sam navikao vec da zivim.Sto se oslica tice ima i tu vise vrsta pa menjam kad mogu ali mala je razlika kada je sve kuvano na vodi.
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #32 poslato: Jul 26, 2010, 09:30:46 pre podne »

Ma da taj pangasius je ocajanka, ali i oslic je katastrofa sto se ukusa tice, jedva ga zvacem...inace imam blokadu od ribe, jer dok sam radio pripreme za takmicenje to su bile neke nerealne kolicine barene ribe i od onda sam u agoniji LOL, ali sto se mora nije ni tesko, jel...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #31 poslato: Jul 26, 2010, 09:17:12 pre podne »

som je los kod nas, pogotov onaj da li je ga zovu vietnamski, pangasius. domaci znamo iz kakvih zagadjenih reka dolazi, a strani eto npr taj pangasius je imao ne znam kakve sve bakterije. a i voda je, probao sam, sto kazes ne mozes se najesti...

subotcki mladi sir je bas lep, slican sabackom. i opet cu reci, meni je ella prelepa, mogu je porediti sa pavlakom komotno. mislim da je fora sto se prejedate pa vam se smuci, mozda i bolje jesti manje elle ali stalno jer vam se nikada nece zgaditi :)
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #30 poslato: Jul 26, 2010, 06:58:13 pre podne »

ungh, oslic...vise sam bio za one filete soma, samo sto su sturi sa kalorijama i sa proteinima pa sam vecno gladan na njemu...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
loco lobo
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

Poruke: 126

« Odgovor #29 poslato: Jul 25, 2010, 10:06:06 posle podne »

Veruj mi,neznam za ellu ali ovaj bez masti je odvratan,verujem da je i ella posto se po forumu uglavnom zale na ukus tako da mi je jedini spas da smuckam uz to neko sveze povrce ili druga kombinacija neko voce(jagode,malina ili nesto sl.)cini mi se da najbolje ide crveno voce kako bi imalo bar neki ukus
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #28 poslato: Jul 25, 2010, 08:33:17 posle podne »

A mi sto vec neko vreme jedemo samo oslic (blago nama) mi smo posebna grupacija i nama pomoci nema  ;D
Sačuvana
daniela svarc
lekar, savetnik za ishranu, doktor nauka
Top poster
*******
Van mreže Van mreže

Poruke: 6125


« Odgovor #27 poslato: Jul 25, 2010, 08:22:11 posle podne »

napolju tek ima velik izbor sira sa malo ili bez masti... blago tebi, ne moraš da gutaš ellu ;)

Preporučujem sir sa malo masti ne zbog kalorija već zbog toga što su mlečne masti najlošije od svih masti, a ako ćemo već preko dana da unosimo 10 do 15% masti onda sam za to da te masti budu nezasićene, biljnog porekla, termički neobraĂ°ene (maslinovo ulje preko salate, koštunjavo voće).. a ionako ovde na forumu imamo posla sa pretežno izrazitim mesožderima koji hteli ne hteli jedu piletinu koja je suštinski svinjetina ( o tome smo pričali na drugom mestu) i tu uz pola kile mesa pojede se bar 50g masti (500kcal) tj već sigurno preko 10-15% energije.. odokativno...
Sačuvana
Alen Radošević
Alen
Global Moderator
Entuzijasta
******
Van mreže Van mreže

Poruke: 4434


Lični trener - Novi Sad - Katona Gym

FB
« Odgovor #26 poslato: Jul 25, 2010, 05:35:57 posle podne »

Ja ne vidim problem ni sa kojim sirom kad je nabacivanje mase ili skidanje kila u pitanju, po mom misljenju moze da se jede bilo koji sir i kad je najveca dijeta u pitanju...
Sačuvana
Lični trener - Katona gym - Novi Sad
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
********
Van mreže Van mreže

Poruke: 12787


Never give up!

« Odgovor #25 poslato: Jul 25, 2010, 01:00:17 posle podne »

Ja sam u inostranstvu pa posto ovde nema ella sira trazio sam sir prema karakteristikama koje sam dobio od Zoltana Kozme,ovde se zove bezmasni sir i prevodu

Po onome sto si napisao sta si nasao taj sir je odlican i uzimaj ga slobodno.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »
 

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.188 sekundi sa 17 upita.