TELEFON: 021/820-555, 062/111-0-999, MAIL: info@pansport.eu

PRIRODNI DODACI ISHRANI ZA SPORTISTE I REKREATIVCE I SPORTSKA OPREMA

Statistike foruma
Statistike foruma 397972 Teme od strane 25051 Članovi Poslednji član: JamieLoYaK

User Info
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
Novembar 01, 2024, 09:22:26 pre podne
Napredna pretraga
Vesti
DOBRODOŠLI na PANSPORT FORUM!

WWW.PANSPORT.EU
Pomoć Pretraga Prijavljivanje Registracija PRODAVNICA
*
 |   |   | 
« prethodna tema sledeća tema »
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21 Idi dole Pošalji ovu temu Štampaj
Autor Tema: molim vas saveti  (Pročitano 69587 puta)
MARKO DIMITRIJEVIC
DO YOU KNOW YOUR NUMBERS ?
Top poster
Van mreže Van mreže

www.dimitrijevicmarko.com

« Odgovor #96 poslato: Novembar 21, 2010, 11:07:59 pre podne »

Upravo tako,ni ja te ovsene ne osecam posebno,jedno vreme sam ih u blender seckao i zajedno sa proteinskim sejkom pio pre dorucka ali i to sam izbacio..kao sto ti je lazic napisao imas sirok izbor namirnica koje mozes koristiti,a u toku dana onda se baziras na sto vise proteinskih obroka.
Sačuvana
Lazic
Zainteresovan član
Van mreže Van mreže

ExYu-fitness
« Odgovor #95 poslato: Novembar 21, 2010, 08:43:57 pre podne »

a izvini zasto si zapela za ovsenim ako ne mozes da jedes..pa nije to bog propisao pa mora...
preporucujem to samo ako moze neko da jede, licno ja ne mogu da ih smislim , pogotovu moj zeludac koji moze i kamen da svari a cuvene pahuljice, ne zadrzi ni citavih 2 h
tako da bolje pokusaj sa muslijem, jajima, sirom i jajima,mesom,  jogurtom, prepecenim hlebom i maltexom, integralanom kiflom, neki vocni dorucak...sve je bolje nego nista da ne jedes..
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #94 poslato: Novembar 21, 2010, 03:42:35 pre podne »

Ognjene, drago mi je da bar neko shvata koliko mi je mrsko ujutru da jedem. Evo da iskoristim ujedno i priliku da vas obavestim o mom "napredku" u ovih 5 dana koliko se nisam javljala. Ovsene pahuljice za dorucak su trajale citava dva dana! S tim sto sam drugi dan naravno ubacila i dve cokoladne bananice da bih osetila da sam zaista nesto pojela. Treci dan sam, svesna "greha" koji sam napravila, preskocila one pahuljice, da ne bi pala i neka Milka i tako se lepo vratila opet na staro. Sad se snalazim sa nekim Wellness keksima i jogurtom, to nekako ide iako znam da nije po preporuci, ali ljudi ja ne mogu ono zrnevlje. Eh, sad ako ovo smatramo poluresenjem, neresen problem i dalje ostaje hrana posle treninga koja je i dalje obilna i "vrlo raznovrsna". Mighty MO je spomenula neke proteine koji bi drzali vodu dok se ja neurazumim i organizujem sebi normalan rucak. Sta ostali misle?

P.S.
Nemojte mnogo da me grdite, bila sam iskrena  :'(
Sačuvana
Ognjen Stojanović
Gost
« Odgovor #93 poslato: Novembar 20, 2010, 05:37:11 posle podne »

Jao Marko, zamisljam samo moj zeludac posle 23 godine bez dorucka, kad bi mu ubacila kajganu od 4 belanca i zumance, so i 2 dl jogurta! :-))) Pa ja to do podneva ne bi svarila. Dopada mi se tvoj predlog za holesterol zurku, ali ja ujutru idem na trening, pa ako bi mogla neka light varijanta bilo bi bolje i za mene i za okolinu. Sta ti mislis o Zoltanovom predlogu sa ukusnim pahuljicama u STEP soku kako rece BBBbbb?

Sve je stvar navike, verovatno si usporila zvoj metabolizam trakvim rezimom.

Moras nesto "staviti u usta" pred jutarnji trening a po meni su ovsene No 1. Light totalno, neces osetiti a daju potrebnu energiju. Ja plivam uglavnom od 7 ujutru i u 6:25 - pola 7 jedem manju kolicinu ovsene kase sa kasikicom meda i cimetom i uz to popijem caj, i onda obavezsno nakon treninga pravi dorucak.

Kontam te u potpunosti i ja kada se probudim 1 h uopste ne moram da jedem, jednostavno nemam potrebu... ali praktikuj, navices se. Pravi dorucak nakon i to je ono sto se "broji", na ovo ujutru pred trening gledaj kao uzinu...
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #92 poslato: Novembar 20, 2010, 04:06:12 posle podne »

kakav je proizvod isobolic ?

Kompleks proteina surutke, kazeina i jaja sa dodatkom zdravih masti - laneno ulje i CLA.Dobar je proizvod i kvalitet je ok.
Sačuvana
spale90
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: Novembar 20, 2010, 02:50:16 posle podne »

kakav je proizvod isobolic ?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: Novembar 16, 2010, 12:00:28 pre podne »

Pa za jutarnji trening je onda to bolja opcija ili prepolovi ono sto sam ti predlozio..uglavnom moras imati 3 izbalansirana obroka.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: Novembar 15, 2010, 11:19:22 posle podne »

Jao Marko, zamisljam samo moj zeludac posle 23 godine bez dorucka, kad bi mu ubacila kajganu od 4 belanca i zumance, so i 2 dl jogurta! :-))) Pa ja to do podneva ne bi svarila. Dopada mi se tvoj predlog za holesterol zurku, ali ja ujutru idem na trening, pa ako bi mogla neka light varijanta bilo bi bolje i za mene i za okolinu. Sta ti mislis o Zoltanovom predlogu sa ukusnim pahuljicama u STEP soku kako rece BBBbbb?
Sačuvana
MARKO DIMITRIJEVIC
Top poster
Van mreže Van mreže

« Odgovor #88 poslato: Novembar 15, 2010, 11:02:41 posle podne »

Evo ti plasticno objasnjenje...recimo tvoj poslednji jedini obrok je uvece i sledeci pravi obrok je za 24 h izato i jedes toliko mnogo u tom obroku narocito nakon treninga,jer je tvoj organizam u deficitu sa proteinskom ishranom i to ce dovesti da gubis misicnu masu a procenat masti u organizmu ce se povecati jer visak hidrata koji uneses u tom obroku prevazilaze vise puta potrebe tvog organizma u tom trenutku...dakle sto cescih i kvalitetnih obroka ce ubrzati metabolizam i dovesti do ocuvanja misicne mase a uz adekvatan trening i gubitak kalorija gubices vremenom masti...
Moj predlog za jedan dorucak bi bio slicno sto ja radim samo u mnogo vecem obimu:
U teflonski tiganj sa malo ulja ili bez ulja 4 belanceta i jedno zumance umuti kajganu,malo soli,2 tost cena hleba,2dl jogurta i za pocetak neka ti to bude dorucak,uzina nakon 2h jebuka,rucak 150 g belog mesa,salata sa lanenim uljem,1 pecen krompir,voda,uzina 1 bonzita,vecera nakon treninga riba ili piletina i salata,bez hidrata,svaki sedmi dan odmaraj i jedi sta ti se jede.
Pokusaj to narednih mesec dana uz 4 treninga nedeljno i mora doci do vidljive promene,a nakon toga bi isla promena programa i ishrane i treninga i nataj nacin dodatno se zbunjuje metabolizam...ako nisi nesto shvatila ili zelis dodatno objasnjenje,pitaj.
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #87 poslato: Novembar 15, 2010, 10:59:03 posle podne »

Svako od nas ima neki odredjeni rezim ishrane koji njemu daje rezultate i tu su uvek neke varijacije.Mi smo ti napisali  samo neke  smernice a ti ces videti jel ti to tako odgovra.U sustini se svi slazemo da je za neki veci uspeh najzasluznija ishrana.Nije za dzaba ona izreka: Kako se hranis tako ces i izgledati ;)
Kad god ti ustreba savet javi nam se tu smo da pomognemo.
Sačuvana
BBBbbb
Napredni član
Van mreže Van mreže

Jusqu'ici tout va bien…

« Odgovor #86 poslato: Novembar 15, 2010, 10:56:41 posle podne »

Imas i foru da dodas step sok (ili neki drugi bez secera) u ovsene sa vodom, ako bas ne mozes samo sa vodom. I uz to jos neki izvor proteina, najlakse je jaja.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: Novembar 15, 2010, 10:54:55 posle podne »

U redu. Od sutra krecem sa doruckom odn. pahuljicama i sta jos nadjem od "zrnevlja" koje si spomenuo, pa trening, pa onda piletina i salata za sve pare po savetu deskecara. Hvala jos jednom za pomoc! Ako budem bila i dalje gladna, dolazim ovde na reklamaciju ;-)
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #84 poslato: Novembar 15, 2010, 10:45:51 posle podne »

U mom slucaju jeste jer ja ujutru treniram pa i ne mogu nesto konkretnije.
Sačuvana
jelena234
Član početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: Novembar 15, 2010, 10:38:38 posle podne »

I to je ceo dorucak?
Sačuvana
Zoltan Kozma
ADMINISTRATOR
Top poster
Van mreže Van mreže

Never give up!

« Odgovor #82 poslato: Novembar 15, 2010, 10:25:46 posle podne »

Znam da su ovsene bljutave ali veruj mi da su jako korisne.Ako je to vec toliko tesko pa onda pokusaj sa nemasnim jogurtom ili mlekom ako bas mora.Ja ih uzimam samo sa vodom ili suve.Nekad napravim kombinaciju malo njih,malo brusnice,malo brazilskog oraha...sve zavisi ali sa vodom su najbolje.
Sačuvana
Stranice: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 21 Idi gore Pošalji ovu temu Štampaj 
« prethodna tema sledeća tema »

SMF 2.0.19 | SMF © 2017, Simple Machines | Supported by | | Buttons by Andrea
Stranica je napravljena za 0.131 sekundi sa 17 upita.